Arama sonuçları: *

• Users: Sentrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yeni Sistem ve Kafayı Yedirten Sorunlar Acil Yardım

5 gündür yeni sistemle uğraşıyorum kafayı sıyırmak üzereyim, anakartım asus rog B850E, ramlarim (F5-6400J3239G16GX2-TZ5NR), oc falan yapma derdim yok tek derdim stabil olması asus biosundan ilk yaptığım DOCP(EXPO) yu açmaktı ve işlemcinin (9700X) dahili grafik kartını devre dışı bırakmaktı, occt...
  2. S

Asus Armoury Crate sonrası problemler

yazılımı yüklemeden önce bir problem yoktu, yükledikten sonra windows açılış ekreanında gelen ses titreyerek geliyor ve sistem bir kaç saniye kasıyor parolayı girip windows açılınca internette gezerken vs sorun yok henüz oyun yüklemedim occt ile stabilite testi yapıyorum ram ayarlarını stabil...
  3. S

CPU güç kablosu yardım

bugün sistem topladım baya yordu kabloları yarın düzenliycem ama can sıkan yer cpu güç kabloları zar zor takabildim, biraz gergin kaldı kablolar ve radyatör fanına milim mesafede bir problem yaratır mı? yarın arkada toplama düzenleme yapıcam ama cpu kabloları ile uğraşmak zulüm geliyor.
  4. S

Akım Korumalı Priz Hakkında Yardım

yeni sistemim için akım korumalı priz aldım ama iki problem var; 1. sorum: masamın olduğu yerde priz yok uzun bir kablosu olan çoklu prizle kullanıyordum, akım korumalı prizi çoklu prize taksam sorun olur mu? 2. sorum ürünün üzerinde iki ışık var biri akım korumasını temsil ediyor o yanıyor...
  5. S

2. El Fiyat Yardımı Lazım

Yeni sistem topladım ekran kartım bugün elime ulaştı, eski parçalarımı satmayı düşünüyorum bazı parçaların tek fiyatını bulamadım yazacağım parçalar kaç lira eder? İşlemci : r7 57500X genelde anakartla falan beraber koymuşlar tek ne kadar eder psu: corsair rm750x bunu da genelde kasa ile...
  6. S

Çözüldü✓ OLED Monitör Tavsiyesi 2K (Bütçe 30.000TL)

XG27AQWMG düşünüyorum, daha iyi bir seçenek var mı, bir de pek bilmiyorum bu panellerin kavislisi var mı? (eski nesil panel olmamak kaydıyla) bütçe 30k sadece üstüne mantıklı ise 1000 lira daha koyabilirim onun haricinde 1 lira daha artırma durumum yok.
  7. S

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING AMP EXTREME INFINITY ULTRA (55.000TL)

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-ti-gaming-amp-extreme-infinity-ultra-16gb-gddr7-256bit-ekran-karti.html soğutması sağlam üst seviye bir 5070Ti arıyorsanız eğer en iyi seçenek, ben günlerdir indirim kovaladım yakalayamadım 61.000TL ye TUF aldım kaçırdım çok güzel fırsat...
  8. S

Epic Games Şifre değiştirildi E-postası

Telefonuma Epic Games tarafından şifren değiştirildi diye e-posta geldi, detaylarında değişiklik yapılan yerin Rusya moskava olduğu belirtilmiş IP adresi ile, hesap çalındı mı diye bakayım dedim Windows üzerinde açtığımda girebildim girerken ise g-mail ile bağlanmayı kulladım zaten şifrem yok...
  9. S

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700X (11.899)

https://www.incehesap.com/amd-ryzen-7-9700x-3-80ghz-soket-am5-tray-islemci-fiyati-74310/ ilk 11.799 dan koydular sömürüldü 2. kez stok koydular ne hikmetse 11.899 şuan almayı düşenene güzel fiyat.
  10. S

Asus TUF Gaming B850M-PLUS Anakart (9.689,05TL) Süreli İndirim

https://www.amazon.com.tr/ASUS-B850M-PLUS-2-5Gbit-A%C5%9Famalar%C4%B1-Advanced/dp/B0DP5DGMH8?ref=dlx_black_dg_dcl_B0DP5DGMH8_dt_sl11_32_pi&pf_rd_r=H0TW3GE23H4EW57743R1&pf_rd_p=9065c957-8635-4563-8e79-6dddb7047a32&th=1
Geri