Arama sonuçları: *

• Users: Ascheriit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Öneri Mikrofon için öneriler

Arkadaşlar merhabalar sesi temiz, iyi ileten ve sesi kısık sesle konuşulsa da iyi alabilen bir mikrofona ihtiyacım var masaya tutturulan modellerden aramıyorum rgb veya rgbsiz olabilir 5k civarı bütçe ayırmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. A

Ram mhz doğru mudur?

Arkadaşlar merhabalar ramleri expo ile 7200mhz de çalıştırmak istedim de boot ekranında a2 b2 de 4800 gözüküyor ama üstte 7200 yazıyor aynı zamanda görev yöneticinden baktığımda da 7200 yazıyor şuan 7200mhz de mi çalışıyor?
  3. A

Çözüldü✓ DRAM ve CPU ışığı yanması

Merhaba arkadaşlar sistemi yeni topladım ilk açılışını yaptım dram ve cpu ışığı yandı 10dk yakın bekledim ilk baş 2 4 e takmıştım ramleri şimdi 1 3 e taktım yine aynı şekilde hata verdi ekran gelmiyor hiçbir şekilde Anakart: MSI B850 gaming wifi plus Ram: Klevv cras v rgb 2x16 7200mhz ddr5...
  4. A

Çözüldü✓ Acil ekran kartı bağlama desteği

Arkadaşlar şuan ekran kartını monte ediyorum da psudan gelen 12v-2x6 yı direkt mi takayım yoksa ekran kartından çıkan ekteki paket içerisindeki kabloyu kullanmama gerek var mı?
  5. A

Yardım ANAKART KABLOLAMA YARDIMI

Arkadaşlar merhabalar ilk defa sistem topladım ve kendi başıma montajını yapmaya çalışıyorum işlemci ram sıvı soğutma ile birlikte anakartı kasaya montajladım fakat kablolamadan emin olamadım Cahile anlatır gibi anlatır mısınız eksiklerimi ? Anakartım ektekidir. Sıvı soğutucunun pompa...
  6. A

DDR5 RAM STABİL ÇALIŞMASI HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar herkese merhabalar geçen hafta yeni bir sistem topladım fakat daha parçaları birleştirmedim. -Anakart: MSI B850 GAMING WIFI- DDR5 2x16 7200Mhz CL34 Ramim var fakat aldıktan sonra şöyle bir şey öğrendim, ramlerde "R" denen olay varmış eğer ram 2R ise 6400Mhz hızda çalışıyormuş Yanlış...
Geri