Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Monitörün kenarları siyah yardım

laptopum idepad slim 3 13.nesil core i3 1315u ikinci monitör iş için aldım 3Dcool 3D-19LXAE 19 Full Hd Led monitör çözünürlükleri fotolardaki gibi yapıyorum kenarları siyah oluyor 1920x1080 aldığımda tam gözükmüyor ekran diğer çözünürlükler de biraz daha iyi oluyor ekran fakat ekran kalitesi...
  2. T

Yardım Laptopuma monitör bağlayabilir miyim

[H3 id='Lenovo+Ideapad+Slim+3+13.Nesil+Core+i3+1315U-8Gb']Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb [/H3] laptopum bu hdmi girişi var bağlarsam tek monitördeki ekranı mı kullanabileceğim laptop + monitör olur mu yoksa sadece monitör mü
  3. T

Öneri Yapılmalı

dkdkdkelekekekke kfkekekrrkrlrlflfl lglflflflvlvlflflflglglglflgl llgglba o kadar
  4. T

Yükselen burcumu nasıl ogrenirim( çözüldü)

kırklareli de doğdum 03;45 saatinde 17 şubat 1999 kova burcuyum her sitede farklı çıkıyor hangisi doğru bulamıyorum bi türlü yardımcı olur musunuz
  5. T

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

e devlet üzerinden açık kapıya yazdım bulunduğum yer lüleburgaz x mahalle , bazı yerlerde fiber var benim bulunduğum merkezi mahallede yok gelen yanıt şoyle fotogaf bırakıyorum , btk cimere de yazdım , turknete de yazdım gelen cevaplar ; dedikleri türk telekom’a dilekçe verin ben elden...
  6. T

Yardım Havit H2002p 7.1 Kulaklık driver hata

baslıga yazdıgım gibi bu kulaklıgı aldım driver hata veriyor 7.1 kullanamıyorum yardımcı olur musunuz win 11 64 bit setup kısmından kurdum 108b driver indirdim
  7. T

Öneri 1000 TL alınabilecek F/P gaming kulaklık

bütçem 1000 tl fp kulaklık arıyorum [H3 id='Lenovo+Lecoo+HT402+7.1+u+rn+buldum+laptopum+da+lenovo+hem+nceligim+7.1+olmas+ve+rgb+kapatlabilmesi+sevmiyorum+da+k+vs+baka+neriniz+varm']Lenovo Lecoo HT402 7.1[/H3] [H3...
  8. T

Yardım Lenovo masaüstündeki vantage bileşini nasıl silinir

resimde gördügünüz gibi sağ tarafta duruyor ayarlarda bulamadım onu ya
  9. T

Yardım Lenovo Ideapad Slim 3 Driver yok

Lenovo Ideapad Slim 3 aldım 8 gb ram i3 1315u win 11 yüklü geldi fakat ben onu windows sitesinden win 10 yaptım usbsiz indirip kurdum wiindows update güncelleme de yaptım fakat windows update de boyle bir hata cıktı cozemedım, bir de lenovo vantage indirdim güncelleme kntrolu yaptım bir şey...
  10. T

Yardım Lenovo laptop cortana2 hatası

bilgisayarı yeni aldım daha acıldıgında boyle seyler cıkıyor tıklıyorum hata verıyor yuklu de degıl bu lanet sey nasıl kurtulcam allah askına yardım edın
  11. T

Yeni laptop aldım driver nasıl kurarım

[H3 id='Lenovo+Ideapad+Slim+3+13.Nesil+Core+i3+1315U-8Gb-512Gb+Ssd-15.6inc-W11']Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11[/H3] bu laptopu aldım win 11 home single language sadece windows update yaptım kurulu geldi baska yapılcak seyler var mı neler yuklu ekran resmı...
  12. T

Yardım Kalıcı ban çözülebilir mi? (Valorant)

hesaba tam 87 bin yatırmıştım ara verdiğim için okul falan 10 bine satmıştım 8 ay önce 2 hafta sonra alan arkadaş caldırdıgını söyledi beni ilgilendirmez dedim iletişimi kestim ticket atıp hesabı geri aldım ama giriş yapmadım siteden dahil bugün bakayım dedim böyle yazıyor itiraz da bulundum ama...
  13. T

Yardım 3 laptop arasında kaldım

hangisini almalıyım daha iyileri varmı bilemedim ama
  14. T

Yardım 25.000 laptop öneri?

10-17k bütçem vardı , 25k çıkarmış bulunmaktayım laptop bakıyorum kasma donma yapmasın ısınmasın yeterli borsayla uğraşıyorum çok sekme açınca kasmasın yeter , arada oyun olarak valorant oynarım bu bütçeye düştükte oynatır mı bilemem o çok önemli değil önceliğim 16 gb ram olması ve windows...
  15. T

Yardım 2 laptop arası kaldım (17k bütçe)

[ricecomp&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey[/URL] https://www.vatanbilgisayar.com/asus-vivobook-go-15-7-nesil-ryzen-3-7320u-8gb-256gb-ssd-15-6inc-w11-154077.html başka bu fiyata daha iyileri varsa önerir misiniz eğer yoksa hangisini almalıyım iş için alıyorum borsa için...
  16. T

Yardım 15 k laptop önerir misiniz

iş için alıcam günlük takılmalık kasmadan donmadan ısınma sorunu olmayan kullanabileceğim
  17. T

Parayı faize koyucam ama hangi

param var biraz faize atmak istiyorum fakat icra dosyalarım var 6 tane banka dışında faiz veren bir şey varmı tıpkı banka faiz oranlarıyla eş değer veya yakın
  18. T

10k laptop önerir misiniz

niçin alıyorum derseniz tamamen borsa için ve binomo sitesini kullancam sadece bu platform da kasmayan arıyorum zorlarsam 15k çıkabilirim ama önceliğim 10k sadece arayuzde bu tarz sitelerde kasmasın donmasın ısınmasın
Geri