Arama sonuçları: *

1. Utku Aydın

2000 TL Kulaklık Önerisi

İlk önceliğim müzik sonra oyun. Prime day indirimlerinde pek bir şey bulamıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
  2. Utku Aydın

James Donkey monitörde ölü piksel

Gaming gecesinde Epic E20 monitörü aldım. İncehesap sitesinde 0 ölü piksel garantili yazıyordu fakat bana ulaşan üründe şu şekilde (ölü piksel olduğunu varsayıyorum) bir siyahlık çıktı. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp ürünü paketledim ve gönderdim. Siz de bakabilir misiniz, bir çizgi boyunca...
  3. Utku Aydın

Mate 10 Lite değiştirilir mi?

2018 Hazirandan beri Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum. Bataryası ömrümü tamamladığı için şişmişti ve 1 hafta önce değiştirdik. Fakat bazen yeni batarya yüzde 80'den 90'a çıkıyor, yüzde 30'da iken aniden 0'a düşüyor falan. Ayrıca telefon biraz eskidi ve uygulamalarda donuyor. Pek üst düzey oyun...
  4. Utku Aydın

GameGaraj Pollux 3T10 Hangi SSD'yi seçmeliyim?

Arkadaşlar bugün 7000 TL bütçede monitörlü bir sistem almam gerekiyor. GameGarajda bir sistem buldum, linki: https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ SSD'yi özelleştirmek istiyorum, sizce ne alayım? 480 GB veya üstü bir ssd lazım. SSD Seçenekleri bunlar. Malesef çıkarılmıyor.
  5. Utku Aydın

Dosya Şifreleme Programı Önerisi

Arkadaşlar bana Folder Lock benzeri güvenilir, kilitleyince dosyayı yok eden kilidi açınca geri getiren bir program lazım. Folder Lock kullanmamamın sebebi 25 kere giriş sınırı var, 9 giriş hakkım kaldı ve bitince dosyalar görünür hale geliyormuş. Güzel bir program önerisi olan varsa sevinirim.
  6. Utku Aydın

Yardım Ramler Dual Channel çalışmıyor

Sorunu çözemedik. Arkadaşım yeni ram aldı fakat dual channel çalışmıyorlar. CPU-Z'de böyle gözüküyor: Ve Thaiphoon Burner da çalışmıyor : Sorun ne olabilir? Bu ramler kesin olarak birbirine uymuyor mu acaba? Bios'tan ramleri dual/single yapabileceğimiz bir ayar var mıdır?
  7. Utku Aydın

Outlet Dark Guardian Pro 350 TL

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/dark-guardian-pro-3-normal-fanli-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-outlet_pdp_579545163?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=444090322533&utm_term=104527864033&ga_prodid=579545163&ga_merchantid=11504733&sc_gcsp=gg&gclid=...
  8. Utku Aydın

XPG 8 GB Ram'in çipseti nedir?

Arkadaşlar pttmatik'in paramı yutması sonucu Gskill Ripjaws 8 GB 3000 Mhz (Şu an kullandığımla aynı) rami kaçırdım. İtopya'dan almam gerekiyor ve bayram kampanyası başlattılar bildiğiniz gibi. https://www.itopya.com/adata-xpg-gammix-d30-8gbx1-3000mhz-ddr4-single-pc-ram/ Bu ramin çipsetini bilen...
  9. Utku Aydın

İnceleme RX 570 ARMOR Sıcaklık ve FPS testleri

"Armor serisi ısınıyor, alınmaz" algısı var forumda. En azından RX 570 tarafında böyle bir sorunun olmadığını göstermek amacıyla açtım bu rehberi. Kart öyle 85, 90 derecelere asla çıkmıyor. Zaten videoda ve ekran görüntülerinde göreceksiniz Bütün oyunlarda ayarlar 1080P Ultra, özel fan profili...
  10. Utku Aydın

SSD'nin sağlığı farklı programlarda farklı gözüküyor

Hard Disk Sentinel: CrystalDiskInfo: Hangisi doğru bunun arkadaşlar? Hard Disk Sentinelde de 100 yazıyordu 1 Gb'lık bir video renderladım 98'e düşmüş.
  11. Utku Aydın

Yardım Ram voltaj uyumu

Arkadaşlar Gskill Ripjaws V 8GB 3000 Mhz CL16 ramini kullanıyorum. Gaming gecesinden Corsair 8 GB ram daha alacağım fakat Biri varsayılan olarak 1.35v biri 1.2v'ta çalışıyor. Uyumsuzluk sorunu olur mu?
  12. Utku Aydın

Norm Ender yeni şarkı çıkarıyor

Teaserı instagramda yayınlamış. Ne düşünüyorsunuz?
  13. Utku Aydın

Çipset sıcaklığı normal mi?

B450m S2H Ryzen 5 2600 ile kullanıyorum. Anakart 35 derece çipset 47, sıcak çalışıyor gibime geldi. Normal mı bu değerler ? Boşta değerler:
  14. Utku Aydın

incehesap fiyatları 2 saat önce gösterdi

Arkadaşlar incehesap gaming gecesini yanlışlıkla 2 saat önce başlattı stoklar hiç azalmıyor gidip bakabilirsiniz. Edit: Stoklar azalmaya başladı Bunlara ek olarak Gamepower Saber 290 TL. Örnek fotoğraf: 17 DAKIKA SONRA FİYATLARI ESKİ HALİNE ÇEKTİLER
  15. Utku Aydın

Şifre girme yerinde eksik tuş

Arkadaşlar kaybolan telefonumun şifresini içinde + tuşu var fakat şifre girme bölümünde + yok telefonu açamıyorum kilitlendi kaldı. Cihazımı bul'dan yeni şifre atıyorum yeni şifre de gelmiyor acil yardımızına ihtiyacım var. Fotoğrafları kurtarsam benim içib yeterli
  16. Utku Aydın

Rehber Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi

DDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sürücüyü başarıyla kaldırdınız. Kuracağınız AMD sürücüleri için: https://www.amd.com/en/support NVIDIA...
  17. Utku Aydın

Minecraft sunucusuna 2GB yeter mi?

Arkadaşımla 2 gb minecraft sunucusu açmayı planlıyoruz. Pvp sunucusu olacak maksimum 20 Plugin olacak. Gecikmesiz bir şekilde oynayabilir miyiz yoksa 3'e yükseltmemiz mi gerekir?
Geri