Arama sonuçları: *

• Users: Hareka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hareka

Yardım Siyah 2 k ya mouse öneri

Selam arkadaşlar 2000 Tl bütçem var 2 k nın üstüne az daha koyabilirim A9 plus alacaktım siyahı yok attack sharkların sorunu varmış Darkmoshark yazılımı berbatmış ne alabilirim çok bir şey bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
  2. Hareka

Yardım 2 k bütçeye mouse ne almalıyım

Selam arkadaşlar mouse alıcağım A9 plus alıcaktım ama siyahı kalmamamış vxer1 se alsyımmı beken mcu su var kararsız kaldım başka alternatif varsa önerir misiniz? ajaj olur attack shark olur mchose e. Yoosa olur aklıma gelenlrr yardımcı olun lütfen 2 saat içinde sipariş vermem gerekiyor bu da var...
  3. Hareka

Yardım 2 k ya mouse önerisi

Selam arkadaşlar Atk a9 plus alıcaktım siyah olanı stok kalmamış ne önerirsiniz onun yerine
  4. Hareka

Yardım 2 k bütçeye mouse öneri

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var kabloeu bir mouwe bakıyorum öneri ve yardım lazım
  5. Hareka

Yardım Çok kararsızım acil yardım setuba

Arkadaşlar 2 haftadır setupu toparlamaya çalışıyorum 1 hafta önce kasayı montajlafım ekipman kısmı kaldı ama hangi renk Seçecepime karar veremedim aklımda siyah beyaz karışık yapmak vardı ama bir türlü kafamdakini yapamadım full beyaz yapsam sırıtır diye düşünüyorum full siyahda çok karartır...
  6. Hareka

Yardım Setubuma ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ilk kez setup kuruyorum karar veremedim hangi renk ekipman alayım yardım eder misiniz
  7. Hareka

Yardım 2000 TL ye gamepad önerir misiniz?

Selam arkadaşlar hikayeli fıfa felan oynamak için gamepad alıcam pek bir bilgim bana güzel bir gamepad önerir misiniz? aklımda 2 tane var 1 Gameforce 2 gamesir nova 2 lite şunu al dediğiniz var mı Gameforce estetik olarak baya güzelmiş
  8. Hareka

Yardım 2 k bütçeye gamepad önerisi

2000 Tl bütçem var aklımda Gameforce olan var başka önerileriniz varmı
  9. Hareka

Yardım Max 500 tl mousepad önerisi

Selam arkadaşlar 500 TL'ye siyah mousepad veya siyah beyaz karışık güzel bir mousepad öneririmisiniz?
  10. Hareka

Yardım Usb A- Type C çoğaltıcı öneri

Selam arkadaşlar anakartımda ve kasamda Usb A girişi var C girişi yok o yüzden Usb A girişli C çoğaltıcı lazım tekli veya hub olarak da önerebilirsiniz 4 tane felan giriş olsa yeterli 300 tl geçmemesi gerek tek olarak da olabilir yardımcı olurmusunuz
  11. Hareka

Yardım Arkadaşlar kasamda usb c yok o yüzden usb-c çoğaltıcı lazım

Selam arkadaşlar kasamda Usb a girişleri var c girişi yok o yüzden a girişli c çoğaltıcı lazım ucuz bir şey önerirseniz teklide olabilir 4 tane fekan almayı düşünüyorum uygun bir şey varsa hubluda olabilir 300 tl felan max güzel önerilerinz varsa alayım şunu al bunu al kullandığınız vesaire olabilir
  12. Hareka

Yardım 2 k bütçeye gamepad öneri

Selam arkadaşlar gamepad almayı düşünüyorum hikayeli ve fıfa vesaire oynamak için alıyorum 2000 TL bütçem var aklımda bir kaç tane var ne alamm gerek şunu al bunu al dediğiniz önerileni almak istiyorum aklımda var bunu alayımmı hwn tasarım hem iyi diye duymuşdum...
  13. Hareka

Selam arkadaşlar akım korumalı priz önerisi

Selam arkadaşlar Pc için akım korumalı priz bakıyorum 500 600 tl kadar bütçem var aklımda 2 tane var sizin de önerileriniz lazım pek vilgim yok şunu al derseniz almayı düşünüyorum...
  14. Hareka

Yardım Grili beyaz siyah karışık klavye önerisi

Selam arkadaşlar 2 k civarı bütçem var gri siyah beyazlı bir klavye bakıyorum kablosuz öneriniz varmı pek bulamadım
  15. Hareka

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

Selam arkadaşlar sistemi yeni toparlıyorum monitör kolu alıcam ekipmanları hangi renk alayım önerileriniz nedir nasıl güzel gösterebilirim
  16. Hareka

Yardım 2000 TL'ye klavye önerisi

2000 TL bütçem var ℅75 klavye bakıyorum siyah ve kablosuz olması önemli yareım ederseniz sevinirim
  17. Hareka

Aula f87 alınır mı iyi mi?

Selam arkadaşlar 2 k bütçeye klavye bakıyorum kablosuz siyah bir ℅75 klavye bakıyorum bu kşavuet alınır mı
  18. Hareka

Yardım 2 k ya ℅75 klavye önerisi kablosuz

Öncelikle selamaleyküm arkadaşlar cümleten herkese iyi akşamlar 2000 TL bütçem var 2,300 felan o aralarda kablosuz bir 75 lik klavye bakıyorum siyah olması masam ve kasamdan dolayı siyah istiyorum klavyede ek hot swap felan gasget özellikl olursa iyi olur bana güzel kafamın ağrımayacağı bir...
Geri