Arama sonuçları: *

• Users: Tunatrnl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım 45.000 TL Laptop Önerisi Yapar mısınız

Merhaba arkadaşlar, Bir laptop alacağım bütçem 40-45bin TL arası. Laptop piyasasına pek hakim değilim ne iyidir ne değildir bilmiyorum, oyun için alacağım genelde mmorpg oyunlar oynuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  2. T

Çözüldü✓ Zio Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Zio marka oyuncu koltuklarından kullanan var mı acaba, almayı düşünüyorum ama sizce alınır mı?
  3. T

Çözüldü✓ EXPO 1 AÇTIM EKRAN GELMİYOR

Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce bilgisayar aldım ama ramlerin daha düşük hızla çalıştığını gördüm expo diye bi şey varmış onu yaptım şimdi hiç ekran gelmiyo fanlar çalışıyo ışık geliyor ama ekrana hiç bir şey gelmiyor yardımcı olabilicek var mı
  4. T

10-12K Arası Alınabilicek Koltuk

Selamlar, bir oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi 10-12arası tutmayı hedefliyorum zio markasına denk geldim tasarımları duruşu güzel duruyor bilgisi olan var mı veya önerebiliceğiniz başka bir marka da olur. Şimdiden teşekkürler.
  5. T

Çözüldü✓ Hazır Sistem Sonrası BIOS Sorusu

Arkadaşlar merhaba, bir hazır sistem aldım bilgisayar kullanmasını bilirim, ama bios vs gibi ayarlardan hiç anlamıyorum o teknik kısımlarla hiç uğraşmadım öylesine yapay zekaya sistemin parçalarını yazıp böyle bir hazır sistem aldım evde kurulumunu yaptıktan sonra yapılıcaklar listesi çıkar...
  6. T

Yardım AULA F99 mu ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch mi

[H3 id='AULA+F99+mu+ASUS+ROG+Strix+Scope+II+RX+Red+Switch+mi']AULA F99 mu ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch mi[/H3] Merhaba arkadaşlar bir klavye alıcam ama bu 2 seçenek arasında kaldım, daha önce Aula F75 kullandım ama numpad kısmı vs olsun istiyorum attığım klavyelerdeki gibi. Aralarında...
  7. T

Çözüldü✓ 50 Bin TL Bütçe İle Sistem

Arkadaşlar merhaba 50 bin tl bütçem var ve bir sistem toplamak istiyorum parça parça almaya kalktığında fazla tutuyor önerdiğiniz bir hazır sistem var mı veya sizce ne yapmalıyım?
Geri