Merhaba arkadaşlar,
Bir laptop alacağım bütçem 40-45bin TL arası. Laptop piyasasına pek hakim değilim ne iyidir ne değildir bilmiyorum, oyun için alacağım...
daha önce oyuncu koltugu almadım o yüzden almışken bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bel desteği biraz dandik derken rahatsız mı ediyor yani tam olarak...
CMOS BIOS yani bios sıfırlamanız lazım diye biliyorum. Anakartta cmos tuşu varsa ona belli bi süre basarak yapıyosunuz yoksa bi tık daha uğraştırıyo ama çok...
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce bilgisayar aldım ama ramlerin daha düşük hızla çalıştığını gördüm expo diye bi şey varmış onu yaptım şimdi hiç ekran gelmiyo...
Selamlar, bir oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi 10-12arası tutmayı hedefliyorum zio markasına denk geldim tasarımları duruşu güzel duruyor bilgisi olan...
ben şuan f75 kullanıyorum eğer üç aşağı 5 yukarı aynılarsa benlik bir problem yok o hz değerlerinden pek anlamıyorum hissedilir bir olay değilse pek...
:D :Dtamamdır hiç o topa girmiyorum o zaman çok teşekkür ederim, diğer 2 işlemi yapıp expo ve re-size barı offdan on a çekip bırakıyorum sadece
1769502722...
Hayır bir problem olmaz. Ama 2. maddede bahsettiği ayar biraz hassas. Çünkü x3d olmayan işlemcilerde mhz ayarı biraz daha farklı olabiliyor silikon şansına...