Arama sonuçları: *

1. T

Game garaj markasına güvenilir mi?

ben de masaüstü almayı düşünüyorum ama ikilemdeyim bilgisi olan varsa benim de işime çok yarar
  2. T

50 Bin TL Bütçe İle Sistem

evet aslında bu da iyimiş ama hiç amd ekran kartı kullanmadım bir de 500gb depolama yeter mi acaba şimdilik bütçe arttırmak gibi bir imkanım yok çünkü malesef
  3. Hazır Sistem Fişe Tak Çalıştır

Satılık Hazır Sistem Fişe Tak Çalıştır

Temiz Kullanılmış | Oyun ve Günlük Kullanıma Uygun Sistem Düzenli kullanılmıştır. Herhangi bir arıza veya tamir görmüş parça yoktur. 🖥️ Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5 10. Nesil 10400F (6C / 12T) Ekran Kartı: MSI Ventus XS OC RTX 2060 6GB Anakart: MSI B460M-A PRO RAM: 16 GB (2x8 GB)...
    17,500.00 TRY
  4. T

evet benim de aklımda bu sistem vardı sizce bu sistemde değiştirilmesi gereken bir parça var mı işlemcisini 5 7600x e çeksek iyi bi fark olur mu mesela
  5. T

bunu görmüştüm ama parçalara göre fiyatı diğer sistemlere göre biraz gereksiz fazla geldi açıkçası yine de teşekkür ederim tavsiyen için
  6. T

Arkadaşlar merhaba 50 bin tl bütçem var ve bir sistem toplamak istiyorum parça parça almaya kalktığında fazla tutuyor önerdiğiniz bir hazır sistem var mı veya sizce ne yapmalıyım?
Geri