Arama sonuçları: *

1. T

Yardım 45.000 TL Laptop Önerisi Yapar mısınız

teşekkür ederim önerin için bunu görmüştüm evet ama başka seçenek var mı bakalım başka bunun gibi görmediğimiz de vardır belki
  2. T

Yardım 45.000 TL Laptop Önerisi Yapar mısınız

Merhaba arkadaşlar, Bir laptop alacağım bütçem 40-45bin TL arası. Laptop piyasasına pek hakim değilim ne iyidir ne değildir bilmiyorum, oyun için alacağım genelde mmorpg oyunlar oynuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  3. T

Çözüldü✓ Zio Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

daha önce oyuncu koltugu almadım o yüzden almışken bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bel desteği biraz dandik derken rahatsız mı ediyor yani tam olarak nasıl, bir de kullandığınız model hangisi acaba veya hangisini tavsiye edersiniz bütçem 10-12k arası
  4. T

Çözüldü✓ Zio Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Zio marka oyuncu koltuklarından kullanan var mı acaba, almayı düşünüyorum ama sizce alınır mı?
  5. T

Çözüldü✓ EXPO 1 AÇTIM EKRAN GELMİYOR

teşekkür ederim hallettim
  6. T

Çözüldü✓ EXPO 1 AÇTIM EKRAN GELMİYOR

Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce bilgisayar aldım ama ramlerin daha düşük hızla çalıştığını gördüm expo diye bi şey varmış onu yaptım şimdi hiç ekran gelmiyo fanlar çalışıyo ışık geliyor ama ekrana hiç bir şey gelmiyor yardımcı olabilicek var mı
  7. T

10-12K Arası Alınabilicek Koltuk

hangisi 😄
  8. T

10-12K Arası Alınabilicek Koltuk

Selamlar, bir oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi 10-12arası tutmayı hedefliyorum zio markasına denk geldim tasarımları duruşu güzel duruyor bilgisi olan var mı veya önerebiliceğiniz başka bir marka da olur. Şimdiden teşekkürler.
  9. T

Yardım AULA F99 mu ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch mi

ben şuan f75 kullanıyorum eğer üç aşağı 5 yukarı aynılarsa benlik bir problem yok o hz değerlerinden pek anlamıyorum hissedilir bir olay değilse pek farketmez açıkcası
  10. T

Çözüldü✓ Hazır Sistem Sonrası BIOS Sorusu

:D :Dtamamdır hiç o topa girmiyorum o zaman çok teşekkür ederim, diğer 2 işlemi yapıp expo ve re-size barı offdan on a çekip bırakıyorum sadece 1769502722 teşekkür ederim açıklama için tekrardan expo ve re size barı off ayarından on a çekip bırakacagım o zaman
  11. T

Teşekkür ederim bilgilendirme için ama sistemi henüz kurmadım bu akşam kuracağım ihtiyacım olup olmadıgını bilmiyorum :D kısaca ne işe yaradıgını anlatabilir misiniz. bir de pbo oc demiyor pbo + curve optimizer diyor aynı şeyler mi bilmiyorum ama başlık olarak öyle yazmış açıklamasını da böyle...
  12. T

Arkadaşlar merhaba, bir hazır sistem aldım bilgisayar kullanmasını bilirim, ama bios vs gibi ayarlardan hiç anlamıyorum o teknik kısımlarla hiç uğraşmadım öylesine yapay zekaya sistemin parçalarını yazıp böyle bir hazır sistem aldım evde kurulumunu yaptıktan sonra yapılıcaklar listesi çıkar...
  13. T

bu klavyelerden birini alırsam büyük ihtimal keycaps de alacagım o yüzden fiyatlara bi baktım da hemen hemen asusun klavyesiyle aynı fiyata gelicekler belki de daha fazlasına o durumda düşününce sizce aula hala daha mı mantıklı kalıyor yoksa asus almak da düşünülebilir mi oluyor
  14. T

[H3 id='AULA+F99+mu+ASUS+ROG+Strix+Scope+II+RX+Red+Switch+mi']AULA F99 mu ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch mi[/H3] Merhaba arkadaşlar bir klavye alıcam ama bu 2 seçenek arasında kaldım, daha önce Aula F75 kullandım ama numpad kısmı vs olsun istiyorum attığım klavyelerdeki gibi. Aralarında...
  15. T

Game garaj markasına güvenilir mi?

ben de masaüstü almayı düşünüyorum ama ikilemdeyim bilgisi olan varsa benim de işime çok yarar
  16. T

Çözüldü✓ 50 Bin TL Bütçe İle Sistem

evet aslında bu da iyimiş ama hiç amd ekran kartı kullanmadım bir de 500gb depolama yeter mi acaba şimdilik bütçe arttırmak gibi bir imkanım yok çünkü malesef
  17. Hazır Sistem Fişe Tak Çalıştır
    Closed

Satılık Hazır Sistem Fişe Tak Çalıştır

Temiz Kullanılmış | Oyun ve Günlük Kullanıma Uygun Sistem Düzenli kullanılmıştır. Herhangi bir arıza veya tamir görmüş parça yoktur. 🖥️ Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5 10. Nesil 10400F (6C / 12T) Ekran Kartı: MSI Ventus XS OC RTX 2060 6GB Anakart: MSI B460M-A PRO RAM: 16 GB (2x8 GB)...
    17,500.00 TRY
  18. T

evet benim de aklımda bu sistem vardı sizce bu sistemde değiştirilmesi gereken bir parça var mı işlemcisini 5 7600x e çeksek iyi bi fark olur mu mesela
  19. T

bunu görmüştüm ama parçalara göre fiyatı diğer sistemlere göre biraz gereksiz fazla geldi açıkçası yine de teşekkür ederim tavsiyen için
  20. T

Arkadaşlar merhaba 50 bin tl bütçem var ve bir sistem toplamak istiyorum parça parça almaya kalktığında fazla tutuyor önerdiğiniz bir hazır sistem var mı veya sizce ne yapmalıyım?
Geri