Arama sonuçları: *

• Users: İnsaN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

Yardım Adobe artık üyelik satmıyor! , "Ödemeniz işleme konulamadı..."

Merhabalar, dünden beridir adobe üyeliği satın almaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor, farklı e-posta, banka kartı, kredi kartı ile , farklı cihazlardan üyelik almayı denedim ama sürekli aynı hata ile karşılaşıyorum. " Ödemeniz işleme konulamadı. Lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol edin. Sorun...
  2. İ

En iyi cashback uygulaması ?

Nays ve papara dışında şuan başka güzel cashback veren uygulama var mı ? nays zaten limitlerini çok yükseltti e-ticaret uygulamalarından çok az veriyor artık. papara ise 25 tl gibi artık tuvalete girerken ödediğimiz paradan daha az cashback veriyor. yok mu şöyle avantajlı bir cashback uygulaması ?
  3. İ

DEEPSEEK GİRİŞ YAPILAMAMA

Arkadaşlar telefondanda bilgisayardanda deniyorum ama ulaşamıyorum site mi çöktü ? yoksa bende mi sıkıntı var ?
  4. İ

🔥İndirim Phlips tıraş bıçağı 2'li set indirimde

Normalde 500-700 TL bandında geziyor Şuan 439 TL indirimde Amazonun vermiş olduğu 80 tl lik indirim + nays ile 305 TL ye geliyor hemen kapın LINK
  5. İ

1000-1500 Tl civarı powerbank önerisi

Çok fazla büyük olmayan ince ,hafif , cebe sığacak ve defalarca kez şarj edebilecek bir powerbank arıyorum 1000-1500 tl bandında , Ne önerirsiniz ?
  6. İ

İphone 11 Sıvı teması sonrası Apple logosu açılıp kapanıyor

Dün 12 - 1 gibi 15-30 dk boyunca sağanak yağmur altında kaldım telefonda bu süre boyunca yağmur damlalarına maruz kaldı ve sonra telefonla konuşmaya çalışırken telefonun üst hopörlöründen ses gelmemeye başladı (veya çok çok az geliyordu) Anca hopörlör ü açınca azcık ses geliyordu sonra eve...
  7. İ

Bilimsel araştırma sonucu nasıl okunur ?

Merhabalar , pubmedde bazen araştırma yapmak istiyorum ama sonra bazı tablolar karşıya çıkıyor ve bunların ne anlama geldiğini anlayamıyorum örnek şu tablo: Bu tablo insanın sırılsıklam aşık olduğu durumdaki vücudunda salgılanan hormonlar, ve aşık olmayan bireylerin vücudundaki hormonlar...
  8. İ

Ocak arkasındaki vidayı nasıl düzenleyebilirim ?

Ocağı ikinci el almıştım ve montajlı şekilde getirdim. Ama vida sola doğru bakıyor ve sağa almam gerek.ama şimdi sadece bunun için eve bir usta getirip para bayılmak istemiyorum(öğrenciyim). Nasıl çevirebilirim elle dönmüyor sanırım bir anahtar gerek ama şimdi gazla çalıştığı için kendim...
  9. İ

AMD Radeon Video Kaydederken Gereksiz Bildirim Çıkması

AMD ekran kartıyla bir video kaydetmeye başlayınca sağ üstte "şuanda kaydediliyor" tarzı gereksiz bir bildirim çıkıyor bunu nasıl kapatırız ?
  10. İ

75 mbps hıza 20 mbps göndermeleri

Merhabalar ben sözleşmem bittiği için türk telekomdan türknete geçmiştim 35 mbps hız da anlaşmıştık sonra ben 75 mbpse yükseltmek istedim ve yaptım da ama şuan 75 mbps yükseltmeme rağmen 20 mbps hız alıyorum 10 tl daha fazla anlaşıyorum hala aynı hızda internet alıyorum acaba modem ayarlarını...
Geri