Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar müzik dinlemeyi severim. Müzik dinlerken ekstra iyi olması lazım ve sesimi telefonda iyi aktarması lazım bütçe bintl civarı Baseus bowie e5x ve Huawei frebuds se2 modelleri arasındayım Baseus güzele benziyor ama deneyimleyen var mı bilemedim farklı kulaklıklarda...
  2. Yasin / EsquaReD

Ankara toplu ulaşım hakkında Destek

S.a arkadaşlar Esenboğa havalimanından Yargıtay'a gitmem gerekiyor ve hiç yol vesait bilgim yok. Fazla masraf yapmamak için toplu taşıma tercihimdir, Ankaralı olanlar tarif ederlerse sevinirim.
  3. Yasin / EsquaReD

Toshiba 50WH18P kaça satılır?

Elimde böyle bir TV var fiyat araştırdım ama bulamadım. Kaça gider?
  4. Yasin / EsquaReD

Ofis için Laptop Önerilerinizi rica ediyorum

Merhabalar, Arkadaşlar okul/ofis malzemeleri satan dükkan için bir iş bilgisayarı lazım. Güncel piyasa koşullarında F/P olarak Laptop önerilerinizi iletebilir misiniz? Bütçe belli olmadı daha başkası için araştırma yapıyorum çünkü. Minimum fiyattan maksimum 7-9K arası öneri rica edebilir miyim
  5. Yasin / EsquaReD

İzmir'de Telefon Kılıf Üreticisi Arıyorum

Arkadaşlar yurtdışından gelen bir telefon için kılıf bastırmayı düşünüyorum. Telefon amerikaya özel üretim olduğu için tuş yerlerinde farklılıklar var bu yüzden kılıfı Türkiye'de kolay bulunmuyor. İzmir'de bu telefonun kılıf baskısını çıkartıp ilk aşama için 50-100 adet arası kılıf...
  6. Yasin / EsquaReD

Linkteki PTTAVM mağazası güvenilir mi?

https://www.pttavm.com/magaza/airstore Arkadaşlar bu mağaza yeni açılmış olarak gözüküyor, ayakkabı fiyatları piyasaya göre çok ucuz. Bir kaç arkadaşıma gösterdim ayakkabıları kullananlardan. Orijinal olduğunu söylüyorlar resimlerden gördüklerinde. Sizce alınır mı?
  7. Yasin / EsquaReD

İzmir / Torbalı civarında mangal yapılacak alan var mı?

Arkadaşlar ben torbalı'da değilim normade pek de gitmedim. Bir kaç arkadaşla orda buluşup mangal yapmayı düşündük ama piknik alanı gibi yerler var mı?
  8. Yasin / EsquaReD

Whatsapp Profil Fotoğrafı yapınca fotoğraf bulanıklaşıyor?

Arkadaşlar galerimde net olan fotoğrafı wp PP yapınca bulanıklaşıyor. Bir çözümü var mı bilen varsa destek lazım
  9. Yasin / EsquaReD

Polis memurunun sivil aracıyla çarpıştım

Arkadaşlar kazanın taslağını ekleyeceğim aşağıya. Şahıs kendisinin polis olduğunu ve bütün masrafları sizden aldiracagim şeklinde bir üslup takındı. Biz istifimizi bozmadik. Adam tutanak da hiç bir şekilde bizim krokimizi kullandirmadi. Güç bela görselde ki taslağa karar verdik. Motorumda ve...
  10. Yasin / EsquaReD

Kim market fiş tutarından fazla para çekmiş?

Arkadaşlar bu akşam sodexo kart ile yaklaşık 150 TL lik bir alışveriş yaptım. Ürünleri kim marketten aldım. Fiş tutarında 150tl yazarken sodexo ödeme fisinde 400 TL yazdığını fark ettim. Sodexo ödemesine ait fişin üst kısmının da yırtık olduğunu hangi mağaza ve tarih bilgisi olduğu yer almıyor...
  11. Yasin / EsquaReD

İndirimli ürünlerin yayınlandığı sayfa var mı?

Arkadaşlar selam Online e-ticaret platformlarında indirime giren ucuza satışa açılan ürünlerin yayınlandığı bir site veya sayfa var mı? Sosyal medya hesabı da olabilir.
  12. Yasin / EsquaReD

MetropolCard ile Benzin alabilir miyim?

Arkadaşlar metropolcard ımın içindeki para ile benzin istasyonlarından yakıt alabiliyor muyum bilen var mı? Aytemiz petrol ile bir anlaşmaları var sanırım ama istediğim bir benzinlikte geçerli midir ödeyen var mı?
  13. Yasin / EsquaReD

WhatsApp çıkartma ekleme

Arkadaşlar internetten wp me çıkartma ekleme nasıl yapılıyor? Kendi oluşturduğum değil hazır da olanları wp me eklemek istiyorum böyle bir şey var mı?
  14. Yasin / EsquaReD

Ekrana çıkan bios uyarısı nedir?

Arkadaşlar son bir kaç haftadır laptopumun ekranına ekran görüntüsünde ki gibi bir uyarı geliyor. Ben genelde iptal'e tıklayarak devam ediyorum. Bios güncellemesi hiç yapmadım laptopuma.
  15. Yasin / EsquaReD

Yardım Laptop kameram açılıyor fakat görüntü vermiyor

Lenovo ideapad gaming 3 laptopa sahibim. Aldıktan yaklaşık 6 ay sonra kamerasıyla bir banka görüşmesi yapmam gerekti. Fakat kamerayı windows üzerinden açtığımda kamera programı açılıyor ancak görüntü göstermiyordu. 1. olarak laptopumun kamerasında yazılımsam bir problem mi vardır? 2. olarak...
  16. Yasin / EsquaReD

ETS2 1.44 Güncellemesinde gelen gizli yol haritasını nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar oyuna güncellemeyle birlikte yeni eklenen haritada gözükmeyen ancak yola girdiğinizde keşfedilen yeni gizli yollar eklenmiş. Bunların hepsinin nerede olduğunu gösteren bir data çıkarıldı mı acaba? İnternette araştırdım biraz henüz güncelleme yeni olduğu için açıklanmadı galiba. Bulan...
  17. Yasin / EsquaReD

Youtube / Koyu Tema olarak ayarlıyorum yeni sekme Açık Tema olarak açılıyor

Arkadaşlar youtube'u karanlık mod da kullanıyorum fakat son bir kaç gündür sürekli açık tema olarak açılıyor. Koyu temayı seçiyorum kendisi yeni sekmede veya sayfayı yenilediğim de açık temaya dönüşüyor yine. Bu sorunu nasıl çözerim sürekli koyu modda olmasını istiyorum.
  18. Yasin / EsquaReD

İSS Gelen son zamlardan sonra COMNET'e geçiş nasıl olur?

Merhabalar, İSS'lara TürkTelekom tarafından yapılan zamlardan sonra bütün markalar gelen zam oranına göre fiyatlarda artış sağladı. Şuan ben NetGalaksi'den 24 mbps X2 kat hız kampanyası ile 70 TL'ye 50mbps down 8 mbps upload alıyorum, X2kat hız kampanyası 1 temmuzda bitecek. Bittikten sonra...
  19. Yasin / EsquaReD

Öneri Kablosuz Klavye/Mouse Set önerisine ihtiyacım var

Arkadaşlar güncel ürün fiyatlarıyla birlikte kablosuz klavye ve mouse set önerisine açığım. Eğer memnun oldugunuz var ise ayrı ayrı da klavye ve mouse olarak tavsiye edebilirsiniz. Fiyat Performans oranında olursa sevinirim.
  20. Yasin / EsquaReD

Karın doyurucu pratik tariflere ihtiyacım var

Arkadaşlar selam. Gün içerisinde sabah saat 10-11arasi kahvaltı yapıyorum. Daha sonrasında evdekiler dışarıda işlerinden dolayı dışarıda yemek yedikleri için kahvaltıdan sonraki yemeğimi akşam 7-8 gibi yiyebiliyoruz. Bundan dolayı akşam yemegine kadar hızlıca yapıp yiyeceğim tarifleri paylaşır...
Geri