Arama sonuçları: *

• Users: Rexion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rexion

PS5&PC Aux Kablosu ile Ses Aktarımında Yaşanan Parazit Sorun

Ps5'de oynadığım oyunun sesini bilgisayara bağlı kulaklıktan almak için; PS5 konsolumun ses çıkışını, bağlı olduğu monitörün 3.5 mm AUX çıkışı üzerinden bir kablo aracılığıyla bilgisayarımdaki Line-In (Giriş) portuna bağladım. Aşağıdaki arayüzden de bu cihazı dinle diyerek amacım ulaştım ama bir...
  2. Rexion

EA FC 26 Hangi Platformdan Alınmalı?

Arkadaşlar ben 2 senedir fifayı pcden oynuyordum. Bu sene ps5 alma imkânım oldu. O yüzden hangi platforma almalıyım oyunu daha tam karar veremedim. Ps5'e alsam dahi monitör ile oynayacağım. Sıkıntı da burda başlıyor. Ps5 max 60fps destekliyor. Pc'de de oyun her zaman stabil olmuyor ps5'deki gibi...
  3. Rexion

Bilgisayar için EQ Rehber Uygulaması Önerisi

Arkadaşlar Corsair HS80 usb kullanıyorum. Wireless olan hali için iCue uygulamasında Soundid diye bir seçenek var. Kulağınıza uygun eq yapmanıza yardım ediyor. Kablolu için bu seçeneği sunmamışlar maalesef. Aynı işlevi görecek uygulama öneriniz var mı? Squiglink sitesini buldum ama karışık...
  4. Rexion

Corsair HS80 Dolby Nasıl Kapatılır?

Arkadaşlar merhaba sorum şu; Ben fps oyunlarında dolby özelliğini kullanmak istemiyorum. Bunu kapatmam için illa ses denetim masasından uzamsal ses biçimini "kapalı" olarak değiştirmem mi gerekir, yoksa 2. resimdeki gibi "Surround Virtualizeri"i kapaığımda Dolby kapanmış mı olur? Bana Surroun'u...
  5. Rexion

Pc ve Ps5'de Eş Zamanlı Çalışan Wireless Kulaklık Önerisi

Ps5'den Fifa oynarken Pc'den de discord üzerinden arkadaşlarımla konuşacağım için 2 cihazın sesini de kesintisiz ve gecikmesiz olarak tek kulaklıktan alabilmek istiyorum. Kulaklık kablosuz olsun istiyorum ve mikrofonun başarılı olması benim için önemli. Tabii ki iyi bir ses performansı da...
  6. Rexion

Ps5 ve Pc'in Sesini Tek Kulaklıktan Almak

Başlık yeterince açık oldu mu bilmiyorum, başka nasıl anlatabilirim bulamadım kusura bakmayın. Sorum şu; Playstation'da Ea FC oynarken aynı zamanda da PC ile Discord, Spotfy kullanmak istiyorum. Kulaklığım JBL Quantum 350. Bildiğim kadarıyla çift cihaz desteği yok, kablolu olarak da kullanmak...
  7. Rexion

4000-5000 TL Wireless Kulaklık Önerisi

Şuan ki kulaklığim Logitech g432 ve bozuldu. Daha önce de bozulmuştu ve garantiden tertemiz yenisini göndermişlerdi sağ olsunlar. Ben de almışken wireless, kablosuz almak istiyorum. Benim için önemli olan şeyler: Artık fps oyunu çok oynamıyorum, oynarsam daha çok eğlence oyunları ama fps...
  8. Rexion

Ekranda Oluşan Anlık Yatay Çizgiler (Tahmini Yırtılma)

Sistem boştayken de oyundayken de şu şekilde ince çizgiler çıkıyor. Video atma seçeneği yok herhalde o yüzden bu şekilde atabildim. Çok anlık oluyor, bazen tek bir tane bazen 3-4 tane aynanda çıkıyor. NVIDIA üzerinden kayıt aldığım zaman gözükmüyor. Yan monitörde de daha denk gelmedim olduğuna...
  9. Rexion

Windows Fotoğraflar Uygulaması İle Video Kırpınca Oluşan Renk Solması

Konu başlığında belirttiğim gibi, NVIDIA App üzerinden son 1 dakikayı kaydetme özelliği ile aldığım klipleri kırpmak istediğimde, aşağıdaki görseldeki gibi bir renk solması oluyor. Sorunu çözemedim.
  10. Rexion

Öneri 4000-5500 TL IPS 144-200 Hz Monitor önerisi

4000-5500 TL, IPS ,144-200 Hz, max 24" boyutunda tercihen Full Hd monitör arıyorum ama bir türlü istediğim tarzda bir şey bulamadım. Pivot olmasa da alacağım ekranda yukarı-aşağı hareket, sağa-sola/yukarı aşağı döndürme özellikleri olsun istiyorum. Anlamadım bu tarz monitörler kalktı mı...
  11. Rexion

Ekranda oluşan glith tarzı çizgiler ve sonrasında ekran kararması

Bilgisayarı açtığımda görseldeki gibi (şu an çok daha fazla) çizgiler çıkıyor ve bir süre sonra ekran kararıyor. Kasayı televizyona taktığımda herhangi bir sorun olmuyor ama monitörü bilgisayarcıya götürüp denettim onda da sorun yok. İkisini birbiriyle kullanınca arıza devam ediyor. Yeni bir güc...
  12. Rexion

MSI VGA GEFORCE RTX 4060 TI VENTUS 8G OC

Sa herkese iyi forumlar öncelikle. Sistemimde şuan rx580 kullanıyorum. 4060 TI'a geçmeyi düşünüyorum. Sistemim şu şekilde; B450m A Pro Max 8x2 3000mhz Ram Ryzen 5 5600 Thermaltake V200 kasasını kullanıyorum. Power 600W 80+ Sorum şu anakart ile ekran kartı arasında herhangi bir uyumsuzluk olur...
  13. Rexion

Enthernet Kablosu Uzatmak

Masayı odamda başka bir tarafa koymak istiyorum ama ethernet kablodu yetişmiyor o bölgeye. Kablo duvara monteli olduğu için değiştirmek istemiyorum. Şöyle bir alet satın alıp ucuna 2. bir enthernet kablosu satsam internette herhangi bir sorun, dalgalanma olur mu? İnternetim hızlı öyle yarı...
  14. Rexion

İşlemci Soğutucusu Bilgi Talebi

Kasa: Thermaltake v200 İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: B450M A Pro Max Şuan işlemcim yaz olmasından da kaynaklı çok ısınıyor. Boştayken 65°C, yük altında 93°C'ye dayanıyor işlemci sıcaklığı ki bu da fps düşüklüğüne yol açıyor online oyunlarda. Termal macun yenilemelik bir durum olduğunu...
  15. Rexion

Bilgisayara Virüs Girdi

Bilgisayarıma virüs girdi. F1 Türkçe Yama kurarken girdiğini tahmin ediyorum. Epic, Ea Play, Riot hesaplarım çalınıp maillerini değiştirmişler. Steam hesabımın bakiyesi ile de Topluluk Pazarı yolu ile başka hesaba para aktarılmış ve steamguard uygulamasında dil değiştirilmiş. Hesaplarımın...
  16. Rexion

PALWORD 5 KİŞİ CO-OP OYNANIYOR MU

Bugün 5 kişi Palword aldık, kapalı bir lobide sadece beşimiz oynamaya çalıştık ama bulamadık. Bu oyun 5 kişi Co-op oynanmıyor mu?
  17. Rexion

PC Teknik Servis Yapan Kuruluş Önerileri

İstanbul'da yaşıyorum. Bilgisayarımda önceki konumda belirttiğim gibi "ekrana görüntü gelmeme" sorunu var. Mahalle bilgisayarcısına götürmek mantıklı olur mu yoksa Vatan, Medimarkt, Teknosa gibi kurumsal yerler bu arıza ile ilgilenir mi? İyi akşamlar.
  18. Rexion

İşlemci Değiştirdim Görüntü Gelmiyor

Rx 580 B450 a pro max Geçen de ryzen 5 5600 aldım taktım bilgisayar çalışıyor fanlar vs dönüyor ama görüntü gelmiyor. Bios pili çıkar tak yaptım. İslemci pinlerine baktim herhsngi bir yamukluk yok, direkt oturuyo zaten anakarta. Ramlerin yerini değiştirdim. Ekran kartı çıkar tak yaptim...
  19. Rexion

i3 13100f vs ryzen 5 5600

Sistemim Rx580 Ryzen 5 2600 8x2gb 3200mhz ram B450m a pro max Dün 2300 liraya i3 13100f almıştım incehesaptan. Anakart uyumlu olmadığı için yaklaşık 2-2.5k da anakarta vereceğim muhtemelen. Sizce işlemciyi iade edip Ryzen 5 5600 alsam daha mı mantıklı. Baktığımda bütün testlerde daha öndeydi...
  20. Rexion

Power Supply Önerisi (1650&i3 13100f)

Sistem; 1650D6 Ventus XS i3 13100f 8x2 GB RAM 3200Mhz https://www.incehesap.com/msi-mag-a600dn-600w-power-supply-fiyati-60492/ Bu PSU'yu almayı düşünüyorum, herhangi bir uyum sorunu olur mu, kalitesi iyi mi vs. çok bilmiyorum. 1000-1500 TL civarı daha iyi dediğiniz PSU varsa yardımcı olursanız...
Geri