Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet Can
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

xprime oyuncu koltukları alınır mı?

selamlar bu koltuğu gördüm beğendim ve almak isityorum sizce fiyatına değer mi? maks bütçem: 1400tl https://ofisel.com/ofisel-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu/30412-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-kirmizi.html.
  2. M

windows kuruluyor'da kalıyor

Arkadaşlar selam dün pc format atarken kapattım ve pc açılmadı bidaha neyse. Şimdi usb win 11 yükledim pc de açtım usb ama kurulum başlıyor da kaldı. Ne yapmam lazım korkuyorum Bi yandan bilgisayara bisey olacak
  3. M

Windows kuramıyorum yardım lazım

Arkadaşlar selam dün pc format atarken kapattım ve pc açılmadı bidaha neyse. Şimdi usb win 11 yükledim pc de açtım usb ama kurulum başlıyor da kaldı. Ne yapmam lazım korkuyorum Bi yandan bilgisayara bisey olacak diye.
  4. M

Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaşlar tam format atarken pc de önemli bilgilerin olduğunu unuttum(pc full resetliyodum) ve direkt kapattım suan açılmıyor böyle kaldı napıcam çıldırcam evde.
  5. M

Millenicom internet baglama ne kadar tutar?

Arkadadlar bugün basvurduk evde modem falan yok kurulum modem falan ne kadar isterler sizce?
  6. M

Bu depolama alanır mı?

Bu 500gb hdd alınır mı arkadaşlar?
  7. M

Bu internet ile gta 5 kaç saatte iner ?

Arkadaşlar bu İnternete geçiş yapıcam yakin zamanda sizce gta 5 kaç saatte iner evde genelde tek kişiyim aile ise gittiği için.
  8. M

yeni internet alıcam..

Arkadaşlar şuan turk Telekom kullanıyorum ve durum çok kötü akrabalar ile ortak olduğu için 13Dowland 0.50 Upload alıyorum ailemle konuştum tamam dediler ayrılcaz Türk telekom'dan, bütçe 90 TL ne önerirsiniz.
  9. M

Yeni aldigim sistem Aniden kapandı

Arkadaşlar her şeyi yaptım kurdum pcyi bi anda kapandı ve 30dk hala açılmıyor ne yapmam lazım.
  10. M

Arkadaşlad pc kurdum ufak hata

Böyle napmam gerek.
  11. M

Kargomu Alabilir miyim ?

Şuan kargo teslimat şubesinde ve pazertesi gelicek bende beklemek istemiyorum şimdi gitsem alabilir miyim? MNG kargo.
  12. M

HDMI kablosu önerir misiniz?

https://www.amazon.com.tr/Philips-21-5-221V8-Monit%C3%B6r-Siyah/dp/B084X8X8P9/?_encoding=UTF8&pf_rd_i=12466440031&pf_rd_p=0fd9121a-a309-50b8-8a60-a253130f15eb&pf_rd_r=DFX2D5YY4ZJT7XT3WF6A&pf_rd_s=mobile-hybrid-10&pf_rd_t=BROWSE_ANYWHERE&ref_=navm_em_hd_re_signin&captcha_verified=1&claim_type=Emai...
  13. M

Gamegaraj dan Sistem aldım

Arkadaşlar sistem nasıl geliyor her şey güncellenmiş ve kurulu bi şekilde demi?
  14. M

Bu Monitör Nasıl Sizce ? 700TL

Nasıl Sizce?
  15. M

Dizce Ne Zaman Elime Ulaşır?

Dün sipariş verdim ama hala böyle gösteriyor e postaya geldi bildirim siparişi aldık diye ama hala böyle.
  16. M

600 TL f/p Monitör!!

Arkadaşlar nasıl sizce?
  17. M

Bu Monitör Nasıl Sizce ?

Sizce nasıl arkadaşlar?
  18. M

Apu sistem siparis ediyorum..

Arkadaslar son kez soruyorum şimdi sipariş edicem Nasıl? Biraz heyecanlıyım kusura bakmayın.
  19. M

2500 TL APU SİSTEM!!

Arkadaslae gamegaraj sitesin'de biliyosunuz black friday sizce bu sistem nasıl?
  20. M

2650 tl sistem ? APU

Arkadaslar sizce sistem nasıl? Eger alırsam 3 haftaya kalmaz bi 8gb ram daha eklicem psu olama fsp yapıcam 600W 80+.
Geri