Arama sonuçları: *

• Users: Perimeth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Perimeth

Termal macun önerisi

5 yıldır macun yenilemediğim aklıma düştü ve işlemcimin yanmaması için bu hafta yenilemeyi düşünüyorum. r5 3600 için termal macun önerisinde bulunabilir msiniz. fiyat sınırı yok ama gidip de 1000 lira üstü bişey olmasın. 500 600 700 civarında olabilir. teşekkür ederim şimdiden.
  2. Perimeth

Yardım Borsa, kripto gibi yatırımlara girmek istiyorum. Destek verebilir misiniz?

Borsa ve kripto paralara yatırım yapmak istiyorum. Çevremde hiç kullanan insanlar yok. Nasıl yapacağımı, hangi siteden borsaya, hangi siteden kriptoya gireceğimi bilmiyorum. Borsa, hisse senedi gibi şeylerin farkını ve ne işe yaradığını da bilmiyorum. Öğrenciyim, cebime giren 300 500 lirayla...
  3. Perimeth

Ailem üniversiteden benim hakkımda bilgi alabilir mi?

Selamlar iyi forumlar. Ankara Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. H İlk senemde hazırlıkta kaldım 2. hazırlık yılımdayım. Ailem hazırlıkta kalmama bile tepkiliydi. Geçtiğimiz hafta hazırlığı atlamak için bir sınav vardı ancak ben okulu bırakma düşüncesinde...
  4. Perimeth

Yeni kulaklık arıyorum önerebilir misiniz?

İstediğim birkaç özellik var bu özelliklerde bişeyler önerirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden. Bütçemin 100 200 üstüne çıkabilirim ama 1200ün üstünde kesinlikle olmasın lütfen. Özellikler: -USB girişli -kumaş sarım kablo(masamın köşelerinde kopma yapıyor plastik olunca) -7.1 olması -kaliteli...
  5. Perimeth

Ekran Kartı sürücüsü

Yeni almış olduğum laptopa ekran kartı sürücüsü indireceğim. Ancak hangisini indirmeliyim bilmiyorum. Oyun da oynayacağım, ancak temel anlamda reklam ajansımın işlerini yapmak için aldım. Video, fotoğraf düzenleme ve reklam sunumları hazırlamak için de kullanacağım. NVIDIA Studio Sürücüsü mü...
  6. Perimeth

Öneri Yeni Kulaklık Arıyorum Önerebilir Misiniz?

Selamlar, iyi forumlar. 1000 lira bütçem var, tercihen 600 700 lira civarında olacak bir kulaklık arıyorum. Gaming kulaklık olması lazım 7.1 özellikli. RGB olursa falan güzel olur. Kaliteli bir de mikrofon şart tabii ki. Kablosu kumaş olursa iyi olur masanın kenarlarında sorun yaşamayalım. 2...
  7. Perimeth

250SR için hangi yağı kullanmalıyım?

Merhabalar iyi forumlar. Yaklaşık 1 ay önce 2024 250sr aldım. 1500 bakımına gideceğim yarın. Ancak her bakıma gidip 2000 2000 vermek istemiyorum. Ve yeri gelince kendim yağ koymak istiyorum. İnternette castrol 4t 15/50 yazıyor. Bir arkadaşım da motul 5100 koyuyor. Hangisi daha etkili hangisi...
  8. Perimeth

Yardım HGS olmadan uzun yol?

Selamlar. Yaklaşık 3 hafta önce sıfır bi motor aldım. Uzun yol yapmayı düşünüyorum ama HGS almadım. Geçişlerde ne yapmam gerekir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  9. Perimeth

Uygun fiyatlı, işini bilen, sosyal medya fotoğrafçısı arıyorum.

Merhabalar. Yaklaşık 20 gün kadar önce yeni bir motor aldım. Ancak birkaç acemi video dışında sosyal medya hesabıma güzel şeyler yükleyemedim. Fotoğraf çekmesini ve bunun renk ayarlarıyla da oynayıp düzgün hale getirmesini bilen, Ankara içinde yaşayan bir fotoğrafçı arıyorum. Telefonla bile...
  10. Perimeth

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor.

Merhabalar, bilgisayarımın 2 monitörünü de aktif olarak kullanıyordum. Yaklaşık 3 saat kadar önce ana ekrandan film izlemek için yan ekranı düğmesinden kapattım. Tekrar açmaya çalıştığımda açılmadı. 3 display 1 hdmi portu var ekran kartının. 2 display kullanıyordum. Diğer boş olana taktım yine...
  11. Perimeth

Kasamı yenilemeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar selamlar. Elimdeki kasa 2020 senesinde topladığım bir sistem. Bu sistemi kardeşime verip daha güçlü bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ama hangi anakart, hangi işlemci vb. şeylerde kafam karışık açıkcası. 2020de toplarken param az olduğu için indirimde ne varsa onu almıstım. Simdi...
  12. Perimeth

Monitör standı önerisi

Selamlar, iyi forumlar. Elimde linkini vereceğim monitörden 2 adet bulunmakta ve 3. düşünüyorum. Ancak şık görüntü ve kolaylık açısından monitör standı almayı düşünüyorum. Aklımda bir soru var. Monitör standlarının arkası genelde monitörün tam arkasına gelecek şekilde ve kare oluyor ancak bu...
  13. Perimeth

Laptopta Düşük Fps??

Dün almış olduğum hp omen 16 wf1014nt modelli laptopta i9 14900hx ve 4070 olmasına rağmen saçma bir düşük fps alıyorum. laptop: https://www.teknosa.com/hp-omen-gaming-laptop-16wf1014nt-i914900hx-32gb-1tb-nvidia-rtx-4070-8gb-161-9j2a6ea-w11h-siyah-notebook-p-125036380 düşük fps kanıtı:
  14. Perimeth

Yardım USB çoklayıcı önerir misiniz

Bugün aldığım laptopta 2 adet usb çıkışı olduğunu fark ettim. USB çoklayıcı almak istiyorum ama çoğu yerde type-c den 4 usbye çoğaltan aparatlar var. type-c to 4 usb ile usb to 4 usb arasında bir fark olur mu kullanım olarak. hız, performans, gecikme, uzun ömürlülük vb.
  15. Perimeth

Yardım Hangi yazılımı indirmem gerekiyor

Bugün yeni bir laptop aldım. Ekran kartı driverlarını güncelleyeceğim ama daha önce nvidia kullanmadığım için bilmiyorum. Hangisini indirmem gerekiyor?
  16. Perimeth

Steam hesabımı başka bir cihazda kullanabilir miyim?

Selamlar arkadaşlar. 4 yıldır kullandığım bir bilgisayarım var. Dışarda da kullanabilmek için bugün bir laptop satın aldım. Hatta laptoptan açtığım ilk forum konum bu. Sorum şu olacak. Masaüstü bilgisayarımda olan steam, epic games, ea games, origins, ubisoft gibi oyun uygulamalarını aynı hesap...
  17. Perimeth

Sanal gerçeklik gözlüğünü nerde bulabilirim

linkini verdiğim videonun 9. dakikasında kullandığı bilgisayara bağlanabilen sanal gerçeklik gözlüğünü nerden bulabilir ve orda kullandığı gibi nasıl kullanabilirim.
  18. Perimeth

Öneri Motor önerisi a2 ehliyet

Agalar bu ay a2 alıyorum. Motor deneyimim yok. Kursta öğrendim ama kullanmayı. Biraz yapılı olduğum için 125likle başlamak yerine 200lük ya da 250lik bir motor ile başlamayı düşünüyorum. Lütfen bilgisi olmayan yorum yapmasın. 13 yaşındaki kardeşlerimizin 'Abi R25 al en iyisi o' demesini çekemem...
  19. Perimeth

gaming gen tr güvenilir mi

aşağıda linki verdiğim monitörü almak istiyorum ama gaming gen tr güvenilir mi emin olamadım diğer sitelerde en ucuz 4100 lira burada 3900...
  20. Perimeth

Yardım monitörümü nasıl kısaltabilirim

arkadaşlar selamlar. 3 gün önce yani 10 mayıs cuma günü incehesap gaming gecesinden yaklaşık olarak 3200 liraya James Donkey bir monitör aldım. ancak masamın monitör kısmının üstünde bir raf var. şuan aktif kullandığım monitör asus vp249qgr aktif fiyatı 4000 lira civarında. eğer ki yeni aldığım...
Geri