Arama sonuçları: *

• Users: Joker_06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Joker_06

Samsung galaxy tab 9 fe vs tab 9 fe+

Samsung öğrenci indirimi ile 9.600 TL fe olan model, fe + modeli 12000 TL oluyor. Okulda kullanacağım hangisini önerirsiniz? Not: Apple düşünmüyorum.
  2. Joker_06

Psikolojik karın ağrısı ile nasıl baş ederim ?

Evdeyken hiçbir şey yok. Ne zaman dışarı çıkacak olsam okula gidecek, toplu taşımaya binecek olsam karın ağrım başlıyor.(doktora gittim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok. Psikolojik olduğundan eminim) Kısacası kontrol benden çıktığı zaman otomatik karnım ağrıyor ve tuvalet ihtiyacım geliyor böyle...
  3. Joker_06

Yeni anakart, işlemci ve RAM değişimi sonrası ne yapılmalı?

DDR3 sistemi DDR4 sisteme yükselttik. Anakart, işlemci ve ram değişti depolama eskisi ile aynı duruyor. Usb üzerinden format atmak yerine montaj sonrası bilgisayarı açıp usbsiz olan yöntemi uygularsam bilgisayarı açtığım süre zarfında eski driverler ile çakışma vs olup zarar verir miyim?
  4. Joker_06

4000 TL ikinci el pc toplama tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar, Arkadaşıma pc toplayacağız ve bütçe 4000 TL kasa ve depolama elimizde var bize psu, anakart, ekran kartı (veya apu), ram, işlemci lazım nasıl bir şey toplayabiliriz. İlan atacaksanız ankara içi olsun. Dolap, sahibinden param güvende gibi yerler de olabilir.
  5. Joker_06

Pc açılırken mavi ekrana düşüyor

Bilgisayarı en son kapattığımda bir şey yoktu şuan açılmıyor ve bu hatayı veriyor nedeni nedir acaba 1680700710 Up
  6. Joker_06

8000-9000 TL arası telefon önerisi

Bütçem 9000 ve 8000 arasında daha üstüne çıkamam ne önerirsiniz ? Aklımda A33 var ama daha emin değilim.
  7. Joker_06

Türknet normalde hızım 100 Mbps olması gerekirken 40 Mbps geliyor

Daha yeni Türknet'e geçtim ve adresimde 100 Mbps hız almam gerekirken 40 Mbps hız geliyor. Arayıp durumu ilettiğimde destek ekibi gönderdiler ve binaya kadar sıkıntı yok binadaki hatta sıkıntı var diyorlar. Başka ekip gelmesi lazım onlar da 300 TL gibi bir ücret alır dediler. Sabahtan beri...
  8. Joker_06

OneXplayer el konsolu alınır mı?

Bu paraya pc al demeyin hem pc hem de oyuncu laptopum zaten var. Değişiklik olsun istiyorum ve günde 3 saatim yolda geçiyor. Amazon Amerika'dan Şu el konsolunu alsam gümrükten geçer mi? Veya bu tarz konsol önerileriniz nelerdir?
  9. Joker_06

Samsung A33 5G alınır mı ?

Bütçe 7000 civarı xiaomi düşünmüyoruz. Babam kullanacak oyunla işi yok.
  10. Joker_06

Mide bulantısına ne iyi gelir?

Birden uyandım ve karnım ağrıyor, midem bulanıyordu evde de kimse yok nasıl geçer bu mide bulantısı? Midem ağzımda her an kusacak gibiyim.
  11. Joker_06

Windows 10'u macOS'a nasıl çevirebilirim?

Windows 10'u sadece tema olarak macOS'a çevirmek istiyorum internette bazı yöntemler var ama bilgisayarı yavaşlatır mı ve güvenilir midir?
  12. Joker_06

1000 TL Ekipman Önerisi

Bütçem 1000-1100 civarı bu bütçe de klavye, mouse ve kulaklık önerir misiniz? (Oyun için kullanacağım)
  13. Joker_06

3050 Laptop Düşük Fps Sorunu

Abdullah Abi'nin paylaşımından sonra şu laptopu aldım. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15ihu6-intel-core-i5-11300h-8gb-256gb-ssd-1tb-hdd-rtx-3050-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82k100cwtx-p-HBCV00001VDMED?magaza=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail Valorant'da...
  14. Joker_06

Logitech G332 vs HYPERX Cloud Stinger

Sorum başlıkta benim için ses kalitesinin yanında mikrofonununda iyi olması önemli.
  15. Joker_06

Monster Abra A5 V17.1 Alınır Mı ?

Fiyatı uygun geldi bu fiyata 1650 Tİ laptop bile yok hepsinde 1650 var. Bütçe olarak 13700 Üstüne çıkamam. Laptop Linki Bu fiyata alınır mı ? Amacım oyun ve grafik tasarım işlerinde kullanmak.
  16. Joker_06

500-800 TL Arası Modem Önerisi

Modemin bugün birden wifi bağlantısı gitti. Kablolu bağlanıyor ama wifi bağlantısı yok bu yüzden yeni modem almak istiyorum. 2 ay sonra 100 Mbps internete geçeceğim için değiştirecektim zaten. 100 Mbps'ye de uygun modem önerir misiniz?
  17. Joker_06

Şiir Dinletisi İçin Şiir Önerisi

Okulda şiir dinletisi var da şöyle bildiğiniz güzel şiirlerden söyler misiniz?
  18. Joker_06

İlk Tyt Denemesi Netim Nasıl?

Ben 10. Sınıfım dün ilk Tyt denemesine girdim ve 56 netim var 9. Sınıf uzaktan eğitimle geçti ve hiç tekrar etmeden girdim sınava ilk tyt denemesi için iyi midir?
  19. Joker_06

İ5 10600KF Sıvı Soğutma Önerisi

Bende 150 liralık dandik bi fan var ve işlemci oyunlarda 100 dereceye çıkıyor şu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum yeterli olur mu? soğutucu...
  20. Joker_06

Ea play bu hatayı alıyorum

Game Pass üzerinden it takes two indirdim oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim?
Geri