10. Sınıf için idare eder.Ben 10. Sınıfım dün ilk Tyt denemesine girdim ve 56 netim var 9. Sınıf uzaktan eğitimle geçti ve hiç tekrar etmeden girdim sınava ilk tyt denemesi için iyi midir?
gayet güzel o zaman. bilgi sarmal iyidir.Bilgi sarmal hocam
cok iyi benim 12 basında 30 40 geliyoduBen 10. Sınıfım dün ilk Tyt denemesine girdim ve 56 netim var 9. Sınıf uzaktan eğitimle geçti ve hiç tekrar etmeden girdim sınava ilk tyt denemesi için iyi midir?
bilgi sarmal kolay bi yayın da takılma böyle detaylara sürekli aynı yayını cözmedigin sürece sorun olmaz ama gidip de okyanusta 100 yaptım diye sevinme meselacok iyi benim 12 basında 30 40 geliyodu
gayet iyi benceBen 10. Sınıfım dün ilk Tyt denemesine girdim ve 56 netim var 9. Sınıf uzaktan eğitimle geçti ve hiç tekrar etmeden girdim sınava ilk tyt denemesi için iyi midir?
cok iyi benim 12 basında 30 40 geliyodu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilgi sarmal kolay bi yayın da takılma böyle detaylara sürekli aynı yayını cözmedigin sürece sorun olmaz ama gidip de okyanusta 100 yaptım diye sevinme mesela
10. sınıf 100 soruluk kazanım denemelerinde netim 80-85 civarı geliyordu da ilk başta gözüme biraz az geldi ondan bir danışıyım dedim.gayet iyi bence
İYİ HOCAM İYİ10. sınıf 100 soruluk kazanım denemelerinde netim 80-85 civarı geliyordu da ilk başta gözüme biraz az geldi ondan bir danışıyım dedim.