Arama sonuçları: *

• Users: keroc47
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. keroc47

Bilgisayar durduk yere donuyor ve olay görüntüleyici içinde TPM hatası

Herkese iyi günler uzun zamandır bilgisayarımda bir sorun var sürekli olarak durduk yere donuyor ama mouse hareket ediyor videoda da görüldüğü üzere hiçbir şeye tıklanmıyor. Olay görüntüleyicisine baktığımda sürekli TPM hataları alıyorum. RAM'ler ve SSD de sorun var diyecekler olacaktır hepsine...
  2. keroc47

PC AÇILDIĞINDA DONUYOR

merhaba 5 6 gündür bilgisayarımda bir problem bulunmakta bi yavaşlama mevcut ama en son donmalar başladı bende temiz bi kurulum yapayım belki düzelir diyip format attım lakin halen daha devam etmekte bilgisayarı açtıktan sonra bi uygulama açılınca pc kilitleniyor ve düğmeden kapatmak durumunda...
  3. keroc47

Termal macun önerisi

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı alalı nerdeyse 3 sene oldu ve boştayken bile ısınmaya başladı. Termal macunun işlevini bitirdiğini düşünüyorum. Şuan aklımda mx4 var 140 lira bi fiyatı var. Sizin önerileriniz nelerdir?
  4. keroc47

Vdsl 2 modem önerisi

Arkadaşlar şuan adsl bir modem kullanıyorum ve altyapım 9 mbps destekliyor. Haftaya taşınıyoruz ve taşınacağımız evde 81 mbps altyapı bulunmakta ve modemim max. 25 mbps destekliyor . 500 700 tl arasında olabilirse 5ghz olan vdsl2 modem önerebilir misiniz?? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  5. keroc47

Netspeed'e Geçilirmi?

Arkadaşlar vodafone net kullanıyorum. Hiç memnun değilim kasımda taahhüt bitecek bu yüzden netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Millenicoma geçmeyide düşündüm ama 16mbps lik tarife var ve benim altyapıma fazla. Türknet de düşündüm ama türknette sadece fiberde iyi olduğunu öğrendim. Sizce netspeede...
  6. keroc47

Mavi Ekran Yedim Minidump Dosyalarıma bakarmısınız?

Arkadaşlar "critical process died" hatasını aldım. https://1drv.ms/u/s!AuwwE0ZL2NpwjxaxgKYVfgrk-B7V?e=rCNMKB
  7. keroc47

Sistemimde Darboğaz mı Oluyor?

Arkadaşlar gpu kullanımı her oyunda %80 civarlarında %99 nadir görüyorum. Cpu kullanımı ise en fazla %20 oluyor. Gta da en fazla %35 gördüm. Gpu kullanımı ise %80 civarlarında %95 üstüne hiç çıkmıyor. Gta 5 grafik ayarları 1080p en yüksek grafikler vsync açık, Fxaa 4x mxaa 2x Sistem imzada
  8. keroc47

Yan Sokakta Fiber Var Binama Nasıl Getirebilirim?

Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi yen sokağımda fiber var 6 senedir aynı binada oturuyorum ve halen adsl kullanıyorum. Ve yan sokakta saha dolabı var ama ben 2 km ilerideki saha dolabına bağlıyım. Artık bu hızlardan bıktım 1080p video bile zor izliyorum. Yan sokağımda fiber olduğunu öğrenince...
  9. keroc47

Format Sonrası Mavi Ekran Yedim Minidump Dosyama Bakarmısınız?

Arkadaşlar geçen hafta format atmıştım. Az önce armory create güncelledikten sonra mavi ekran yedim (critical process died) https://1drv.ms/u/s!AuwwE0ZL2Npwjw_zMT0MCx4K2IOh?e=ZfVr85
  10. keroc47

Mavi Ekran Yedim Minidump Dosyalarıma Bakarmısınız?

Arkadaşlar sabah critical process died hatasını aldım ve mavi ekran yedim minidump dosyalarıma bakarmısınız https://1drv.ms/u/s!AuwwE0ZL2NpwjwvqJ2J2HRsVn_UK?e=7cGqlP
  11. keroc47

Bios Ekranı Gelmeme Sorunu

arkadaşlar bilgisayarı açtığımda asus yazısı ekrana gelmeden F2 tuşuna basınca biosa giriyor fakat görüntü gelmiyor. Asus yazı geldiğinde F2 tuşuna bastığımda bios ekranı geliyor. Bu olay bilgisayarı ilk topladığım günden beri var. Bios güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp...
  12. keroc47

Netspeed Altyapı Sorgulama Doğrumu Gösteriyor

Arkadaşlar netspeedden altyapı sorgulama yaptım ve alabildiğim max. hız 15 mbps olarak görünüyor. Milencom ve Türknette sorguladığımda max 9mbps olarak görünüyor hangisine güvenmeliyim
  13. keroc47

RTX 3060 ti Ne Zaman Stoklara Gelir?

Soru başlıkta
  14. keroc47

RTX 3060ti Ryzen 5 3600x Darboğaz Yapar mı?

Arkadaşlar rtx 3060 ti almayı planlıyorum elimde ryzen 5 3600x işlemcisi var. Bu ikilide 1080p de darboğaz olacağını biliyorum fakat işlemcim overclocklu olursa darboğaz azalır mı?
  15. keroc47

Siyah ekran hatası

Arkadaşlar bu hatayı ilk bilgisayarı topladıktan 2 hafta sonra olmaya başladı. Format attım ve düzelmişti ama dün yine olmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum ve siyah ekran geliyor. Ekran yanıp sönmeye başlıyor ve hiç bir şeye basamıyorum. Sonra reset atıyorum ve bir windows hizmetine...
  16. keroc47

Bilgisayar Kapanmıyor

Arkadaşlar bugün the long dark oynarken bilgisayar birden dondu reset attı düzelmedi bende sinirlenip fişi çektim. Bilgisayarı tekrar açtım oynamaya devam ettim fakat kapat tuşuna bastığımda bilgisayar kapandı fakat kasa hala çalışıyordu 5 dk bekledikten sonra yine sinirlenip fiş den çektim ve...
  17. keroc47

Logitech G432 Sürücü Hatası Sorunu

Arkadaşlar kulaklığı alalı 1 sene olmadı aldıktan 2 3 ay sonra sürücü hatası sorunu yapmaya başladı. G hub da ismi silinik görünüyor cihazlarda ise sürücü hatası yazıyor. G hub da silinik olduğu için 7.1 özelliğinide bazen kullanamıyorum. Bazen ise çalışıyor garip bir şekilde. Bu sorun neyden...
  18. keroc47

Ryzen 3 3100 + RX 5500 XT sistem nasıl?

Bugün can sıkıntısından bir pc topladım iinternetten sizce nasıl olmuş...
  19. keroc47

Yardım Steam Guard kaldırma

Arkadaşlar yanlışlıkla telefonumdan steamı sildim ve tekrar yükledim ama steam guard istiyor steam guardı bilgisayardan alma yolu varmı
  20. keroc47

Çözüldü✓ Bilgisayarımı Ellemediğimde Görüntü Kesiliyor

Arkadaşlar bilgisayarımı 5 10 dakika ellemediğimde mnitörde sinyal yok yazısı geliyor ve mouse un ışığı sönüyor mouse oynattığımda görüntü tekrar geliyor. Oyun yüklerken bu olay oluyor ve bende ellemeyince bilgisayar kendini uyku moduna alıyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Geri