Arama sonuçları: *

• Users: Yavuzhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yavuzhan

Öneri AirPods Pro 3 vs JBL Live Flex 3

Herkese iyi forumlar. 3 sene önce aldığım JBL Wave 300 kulaklığımın pil ömrünün bitmesi sebebiyle yeni ve uzun ömürlü bir kulaklık almayı düşünüyorum. iPhone kullandığım için ANC, şeffaf mod, Apple Music kayıpsız ses vb özellikler sebebiyle AirPods Pro 3 seçeneklerim arasında ancak fiyatı...
  2. Yavuzhan

Öneri 1500TL Bütçe ile kablosuz kulakiçi kulaklık tavsiyesi.

JBL Tune 230NC ve JBL Wave 300 arasında kalmış durumdayım. Basların iyi olması benim için önemli. Sporda kullanacağım için ter vs. konusunda da dayanıklı olmalı. Önerileriniz varsa bekliyorum.
  3. Yavuzhan

Öneri F/P Orta-Üst Segment Telefon Önerin

Max 12-13k bütçem var. Telefon önerin.
  4. Yavuzhan

Solar Aydınlatma Sistemi Önerisi

Bahçedeki kamelyayı akşamları birkaç saat aydınlatabilecek solar aydınlatma sistemi arıyorum. Üst sınır 400TL. Birkaç ürün dikkatimi çekti fakat detaylı tavsiye veren bir yer bulamadım. Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Projektör Şeklinde Akü Şeklinde
  5. Yavuzhan

Yardım Spotify Lyrics Özelliği Neden Gözükmüyor?

1 yılı aşkın süredir Spotify Premium üyesiyim. Lyrics özelliği hesabıma gelmiyor. Premium olmayan bir hesaba giriş yapınca özellik aktif oluyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  6. Yavuzhan

Samsung ML2165 toner önerisi.

Samsung ML2165 model yazıcımın baskı kalitesi düştüğü ve lekeli baskı yaptığı için yeni toner almak istiyorum. Piyasada önereceğiniz markalar nelerdir?
  7. Yavuzhan

Yardım Görseldeki malikanenin mlo'su lazım.

Buradaki malikanenin içini açmam gerekiyor. ymap, script, mlo olabilir. Fark etmez.
  8. Yavuzhan

Öneri Hangi SSD f/p olarak daha iyi?

Samsung 860 EVO 1TB Samsung 870 QVO 1TB Hangisi f/p olarak daha iyidir? Laptopa takacağım. 860 EVO 1400TL, 870 QVO 1000TL civarında.
  9. Yavuzhan

Rival 710 Ekrana Yazı Yazmak

Rival 710 kullanıyorum. CS:GO'da öldükten sonra ekrana bazı istatistikleri yazmak istiyorum. Prefix ve Suffix ayarı var. Bunları nasıl kullanabilirim? Arayüz fotoğrafını ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim. - - -
  10. Yavuzhan

Video Bit Hızı Kaç Olmalı?

1080p 60fps Fortnite kaydı almak istiyorum. OBS kullanıyorum. Oyunun tüm ayarları yüksekte. Kaç bit olursa görüntüde donma olmaz?
  11. Yavuzhan

Öneri 5mbps Upload ile Canlı Yayın Açmak

Superonline kullanıcısıyım. 24mbps download 5mbps upload ve speedtest sonucuna göre 18 ping ile CS:GO yayını yapmak istiyorum. OBS kullanıyorum. GS:GO her şey ultra ayarlarda ve fps 144'e sabitli. Kaç bitrate ile hangi çözünürlük ve fps ile yayın açarsam hem oyundaki pingim az olur hem de...
  12. Yavuzhan

Öneri LG G5 Batarya Alacağım Ama Nereden?

LG G5 telefonun bataryası öldü. Hepsiburada'da satılan bu Trendyol'da bu ve bu var. Hangisi daha güvenlidir, kalitelidir ve daha uzun süre dayanır? Acil cevap verirseniz sevinirim.
  13. Yavuzhan

Turkcell TV+ WiFi ile Kullanmak (YARDIM)

Huawei Q11 TV+ Cihazımı Wifi alıcım ile internete bağlamak istiyorum. Ne Yapabilirim? Elimdeki wifi alıcı TP-Link WN8200ND.
  14. Yavuzhan

Yardım Radeon Software Güncelleme Sorunu

Radeon Software'de güncellemeleri denetle dediğimde: Uyarısını alıyorum. (Programı silip geri yükledim versiyon o yüzden güncel gözüküyor.) Ayrıca uygulama içi tarayıcı da internete bağlanamıyor. Tahminimce bilgisayar internet erişimini engellemiş. Sorunun çözümü nedir?
  15. Yavuzhan

Öneri Laptop için 1TB SSD Önerisi

Laptop için 1TB SSD arıyorum. Adata ve Sandisk arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Önereceğiniz başka ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum.
  16. Yavuzhan

Öneri Rival 710 için Gif Önerisi

SteelSeries Rival 710'un ekranı için gif arıyorum. Çözünürlük 126x36. Siyah beyaz olması önemli. Bekliyorum.
  17. Yavuzhan

Öneri Rival 710 Alınır Mı?

İncehesap Gaming Gecesinde Rival 710 indirime girecek. Fiyatı indirimsiz 550TL. İncehesapta 30TL değerinde indirim çekim de var. İndirim çeki üzerine Gaming Gecesi indirimi ile beraber sizce alınır mı? CS:GO ve Fortnite oynuyorum. Sizce alacağım fiyata değer mi? Daha önce Rival 300S kullandım ve...
  18. Yavuzhan

Bu 2 sistemden hangisi daha iyi?

Hangi sistem hem f/p hem de performans olarak daha iyidir? Sistem 1(Kasım 2019 5000TL, Ağustos 2020 6900TL): R5 3600 RX590 Strix Prime B450M-K Vengeance LPX 2x8 GB 3000mhz bellek Adata SU630 480GB SSD Seagate Barracuda 1 TB HDD Corsair Spec Delta RGB Kasa Corsair VS650 650W Psu Sistem...
  19. Yavuzhan

Asus Rog Gladius 2 Core mu Steelseries Rival 3 mü?

İncehesapta gaming gecesi var. Hangisini tercih edeyim?
  20. Yavuzhan

Öneri 250-350TL Büyük Ele Uygun Mouse + Mousepad Önerisi

Önceki mousem Rival 300s idi fakat bozukduğu için yenisini alacağım. Büyük mouse kullanmayı tercih ediyorum. Mousepad qck ayarında olursa iyi olur. Bütçem 250-350 tl arası. Önerileri bekliyorum.
Geri