Öneri Laptop için 1TB SSD Önerisi

Yavuzhan

80+
Reaksiyon skoru
37
Laptop için 1TB SSD arıyorum. Adata ve Sandisk arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Önereceğiniz başka ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Kasamda aynı modelin 480 GB olanını kullanıyorum ama sorun çıkarmadı. Bu ssd'nin sorunu nedir acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat 1000TL'nin üzerine çıkmazsa daha iyi olur.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/sorunlu-oldugu-bilinen-ssd-modelleri.1004358/ Şuradan bakabilirsin.

Fiyat 1000TL'nin üzerine çıkmazsa daha iyi olur.
Samsung, SSD konusunda en kaliteli markalardan, uzun süre götürür seni. İndirimleri bekleyip Samsung almanı öneririm. (Fiyatı zaten düşmüş)

Adata'nın o modelinin kronik sağlık sorunu varmış internette her yerde bulabilirsin. Bütçe nedir?

Şu iyidir:
Bu modele de bakabilirsin ısınma sorunu var diyorlar ama bir o kadar kişi de sorunsuz diyor:
M.2 NVMe dersen bu model var ama performansı konusunda çok emin değilim iyice araştır:

Şu iyidir:
Bu modele de bakabilirsin ısınma sorunu var diyorlar ama bir o kadar kişi de sorunsuz diyor:
M.2 NVMe dersen bu model var ama performansı konusunda çok emin değilim iyice araştır:
Laptop'a M2 takabiliyor muyuz?

saticiyi bilmiyorum

Laptop modelini belirtirsen M.2 slotu var mı yok mu bakabiliriz. Eğer oyun ve günlük kullanım amaçlı ise SATA SSD'ler de yeterli.

Bütçe aşabilirsen;

Aşamazsan;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,238
Üyeler
195,572
Son üye
Yeuplus
Geri