Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

ModArt X3 yeni sistem yayında!

Yeni sistem yayında, ihtiyacı olan çöksün. Sistem Bileşenleri: AMD Ryzen 5600 İşlemci MSI B450M-A PRO MAX Anakart MSI RTX 4060 Ti Ventus 2X Ekran Kartı GSKILL Ripjaws 16GB 3200MHz Ram MLD M300 500GB NVME M.2 SSD VENTO VG20A 650W 80Plus Temperli Kasa
  2. Windows 11 aşığıyım

Modart X2 sistem çıkmış ne düşünüyorsunuz?

Yeni sistem çıktı bilginiz olsun diye paylaşıyorum. Bence fiyatına göre çok iyi sizce nasıl? 7500F ve 4070 var.
  3. Windows 11 aşığıyım

Öneri Acer nitro 5 laptop nasıl?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-44-r6zw-amd-ryzen5-4600-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q9hey-002-p-HBV00000UQMDY?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail Bunu almayı düşünüyorum çok serin çalışıyormuş. Nasıl bu fiyata daha iyisi var mı? Not...
  4. Windows 11 aşığıyım

Sanırım corona oldum :(

Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin...
  5. Windows 11 aşığıyım

Maks 6k laptop önerisi

Oyun oynanmayacak (oynanırsa da csgo tarzında düşük oyunlar) HP marka asla istemiyorum. İntel işlemcili asla istemiyorum. Freedos olması daha iyi olur. Trendyol, N11 hariç sitelerden olabilir. 6k nın 1 kuruş üstünde olmasın :) HDD olmasına gerek yok. 1631557828 Niye üzgün ve gülücük attınız ki? :(
  6. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 görev çubuğunda ki bir bug

Evet son güncelleme ile 22454.1000 ilginç bir bug ortaya çıktı görev çubuğu ortada ancak dikkatli bakarsanız tam ortada değil saat-tarih kısmına daha yakın duruyor :D Eskiden tam ortadaydı ancak son güncellemede böyle oldu.
  7. Windows 11 aşığıyım

Rehber 50TL ye laptop aldım! 16 yaşında ki laptopun hayata geri dönüşü! Windows XP!

Herkese merhaba bugün 50TL'ye ekran sağlam, hurda olarak satın aldığım 16 yaşında ki laptopu hayata geri döndüreceğiz! Hadi başlayalım! 😁 İlk olarak cihaz eve geldiğinde arıza tespit süreci: (Haftalardır uğraşıyorum😃) Cihaz eve geldikten sonra kutuyu açtım ve cihazı gözle kontrol ettim. Ardından...
  8. Windows 11 aşığıyım

Ah şu AMD ısınıyor mevzusu bi bitmedi...

Arkadaşlar sizlere şu videoda ki 4:21 dakikada ki yanlış bilgiyi paylaşmak istiyorum, adam İntel'lerde ortalama 40 derece civarı diyor tabii İntel için bu AMD lerde 60 derece civarı diyor. Resmen bu lafı duyunca adamı yumruklayasım geldi. Bıktım artık bu olay taaa Athlon XP zamanlarındaydı ama...
  9. Windows 11 aşığıyım

Öneri Bu laptopu alacağım nasıl? Lenovo V15 ADA

Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum bu laptop ta karar kıldım nasıl? İntel asla istemediğim için AMD olarak baktım İntellere hiç bakmadım bile :D Günlük kullanım amacı ile kullanacağım sadece tatillerde falan ufak tefek yüksek grafik istemeyen oyun oynayacağım laptop soğutucusu ile. Bütçe 4k ile...
  10. Windows 11 aşığıyım

Windows 11'e BÜYÜK GÜNCELLEME GELDİ! 22449.1000

Arkadaşlar an itibari ile Windows 11'e büyük güncelleme geldi bakalım neler değişiyor NT sürümü değişecek mi göreceğiz! Önemli not: Bu güncelleme Developer kanalına gelmiştir. Uykumdan uyandım güncellemeyi yapmak için :D Not2: Bu güncellemeyi yapabilmeniz için bilgisayarınızın Windows 11'i...
  11. Windows 11 aşığıyım

Rehber Ekran kartı çipset ısıtma işlemi nasıl yapılır? (HP Laptop kronik arıza)

Herkese merhaba, bugün sizlere elimde olan HP DV6500 cihaza ekran kartı tamiri (çipset ısıtma) nasıl yapılır bunu anlatacağım. İlk olarak ekran kartı çipset ısıtma nedir? Çipset ısıtma, ekran kartı çipinin anakart ile arasında ki zamanla yüksek ısıdan dolayı çatlayan, hava şartlarından dolayı...
  12. Windows 11 aşığıyım

Microsoft, Windows 11 uyumluluk kontrol aracını güncelledi!

Microsoft, Windows 11 uyumluluk kontrol aracı olan "PC Sistem Durumu Denetimi" adlı aracını güncelledi. Artık sistemin neden Windows 11 desteklemediğini veya desteklediğini gösteriyor. Şuan sadece İnsider üyelerine açık durumda program. İndirme linki...
  13. Windows 11 aşığıyım

Microsoft'tan geri adım! Eski bilgisayarlara Windows 11 kurulmasına izin verecek

Microsoft'un dediğine göre eski bilgisayarların Windows 10 üzerinden güncelleme ile 11'e geçilemeyeceğini ancak ISO dosyası ile Windows 11'i kurabileceğini söylüyor. ISO ile kurulum yapacak kişilerin oluşabilecek sistem uyumluluğu ve güvenilirliği konusunda garanti sunmuyor. Risklerin...
  14. Windows 11 aşığıyım

Öneri 3k ile 4k arası laptop önerisi istiyorum.

Arkadaşlar ben elimde ki cihazları satıp üstüne biraz koyup sıfır laptop almaya karar verdim. Fiyat olarak emin değilim ama 3k ile 4k arası diyelim. Kafamda fikir oluşsun diye şimdiden konu açıyorum. İstediğim kriterler: Oyun amaçlı değil internette video izlemek vs. amaçlı. Mümkünse AMD (Ryzen)...
  15. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 çıkış tarihi Microsoft tarafından sızdırıldı!

Windows 11 çıkış tarihi Microsoft tarafından sızdırıldı! Microsoft'un yayınladığı Tweet'de gördüğümüz üzere saat ve tarih kısmı günümüzü değil farklı bir tarihi yani Windows 11'in çıkış tarihini gösteriyor! Yazan tarihe göre Windows 11'in tam sürümü 20 ekim 2021'de yayınlanacağını söyleyebiliriz.
  16. Windows 11 aşığıyım

Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

Yeni video geldi Link: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-da-s1-ryzen-5-5600x-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-gaming-pc-p-40535
  17. Windows 11 aşığıyım

İnceleme Uygun fiyatlı CH341A Bios programlayıcı inceleme! Bios nasıl programlanır?

Herkese merhaba bugün sizlere CH341A isimli bios programlayıcıyı anlatacağım ve nasıl bios programlanır bunu göstereceğim! İlk olarak CH341A Bios programlayıcı aracını tanıtarak başlayalım😃 Cihazın fotoğrafı: Beraberinde gelenler (Cihaz iki konfügirasyon ile satılmakta birisi mandallı kablo...
  18. Windows 11 aşığıyım

Windows 11 İnsider İSO dosyası (22000.132) Microsoft tarafından yayınlandı!

Microsoft tarafından Windows 11 İnsider İSO dosyası an itibari ile yayınlandı. Ayrıca 22000.160 sürümü de güncelleme olarak sunuldu bilginize... https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windowsinsiderpreviewiso?wa=wsignin1.0
  19. Windows 11 aşığıyım

Rehber Windows yapışkan tuşlar (sethc.exe) komut istemine dönüştürme!

Herkese merhaba bugün pek bir işimize yaramayan yapışkan tuşları nasıl faydalı bir şekilde kullanabiliriz komut istemine dönüştürerek bunu göstereceğim. Öncelikle yapışkan tuşları komut istemine dönüştürelim; En kolay yöntem şu, Windows yükleme USB'nizi bilgisayara takın ve bilgisayarı yeniden...
  20. Windows 11 aşığıyım

Çözüldü✓ İntel HM55 çipsetinde ekran kartı var mı?

Arkadaşlar öncelikle telefondan yazıyorum A1 Türkçe olursa özür. Konuya gelelim. Bende LG A510 model laptop var ve bunda HM55 çipset var. Üzerinde i3 380m işlemci var. Şimdi sorum şu, cihazda harici olarak nvidia veya ati ekran kartı yok dahili ekran kartı kullanıyor. İşlemcide intel ekran kartı...
Geri