Arama sonuçları: *

1. Yusufcan Koçkaya

Günlük kullanım için kulaklık önerisi

Günlük olarak kullanacak oyun müzik dizi discord vb. kulaklık arıyorum . https://www.hepsiburada.com/havit-gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7-1-4-modlu-bt-2-4ghz-type-c-3-5mm-p-HBCV00004UC9X3-yorumlari https://www.epey.com/kulaklik/mchose-x9.html Atk mercury bunları...
  2. Yusufcan Koçkaya

Yardım R5 3600 için soğutucu önerisi

Elimde i3 9100f stok fanı var onu taksam olur mu veya sıkıntı olur mu ? ya da kule tipi soğutucu almalı mıyım . almalı isem ne markası uygun olur
  3. Yusufcan Koçkaya

Çözüldü✓ R5 3600 ile anakart önerisi

şuanki bilgisayarımda i3 9100f h310m 8x2 ram gtx 1650 var . Bugün r5 3600 aldım (5600ler gereksiz pahalıydı). Anakart olarak çok kararsız kaldım . 2.ele bakıyorum a520-a320lerde 500tl faln fark var. b450lerde bios güncellemesi yapmak lazım yazıyor bazı yerlerde . b550 rg raptide buldum 3500e...
  4. Yusufcan Koçkaya

I3 9100f den yükseltme

Şuanda i3 9100f asus h310m 8x2 ram gtx1650 kullanıyorum. İşlemcim yetersiz gelmeye başladı bu yüzden yükseltmek istiyorum. Ikinci el R5 5600 + hangi anakarti onerirsiniz, kaç maliyeti olur bir de Şuanki işlemci ve anakartimi kaça satabilirim
  5. Yusufcan Koçkaya

Çözüldü✓ 70k bütçe ile bilgisayar

Arkadaşımın 70k bütçesi var her şey dahil ekipman , monitör ve bilgisayar dahil nasıl bir şey önerirseniz sevinirim
  6. Yusufcan Koçkaya

Monitörümde bir anda dalgalanmalar çıktı

Bir anda dalgalanmalar çıkmaya başladı. Yaklaşık 2-3 yillik monitör. Hiçbir şey de dökülmedi
  7. Yusufcan Koçkaya

Bilgisayarıma update yapmak istiyorum

Merhabalar. Şuanki bilgisayarımda i3 9100f işlemci, h310m-r anakart, 8x2 3200mhz ddr4 ram , Gtx 1650 ve 450veya 550+80 bronz sertifikali psu var ( gamegarajdan almıştım sistemi yıllar önce) . Hala kullanıyorum bir sıkıntısı yok fakat fps düşmeleri oluyor (Rekabetçi oyunlar oynuyorum genelde) ...
  8. Yusufcan Koçkaya

Protein tozu sindirim sorunu

Merhaba iyi geceler . Şimdiye kadar proteinocean , hiq , ssn , supplementler , dandik trendyol markası nın whey proteinlerini denedim . Dandik marka ve supplementler midemi bozdu . Bunun nedeni ne olabilir . sizce hangi markayı tercih etmeliyim ?
  9. Yusufcan Koçkaya

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu veya tekli koltuk

Şuanda bildiğiniz kıraathane sandalyesi ile kullanıyorum bilgisayarı. Nasıl bir koltuk önerirsiniz? Bütçe olarak çok bir şey ayıramam. Türksit markasını gördük nasıldır?
  10. Yusufcan Koçkaya

Çözüldü✓ Samsung sarj Adaptörü

Sarj Adaptörü alıcam ama fiyat aralığı cok ilginç geldi 200-900 arasi orjinal olmasi için ne önerirsiniz
  11. Yusufcan Koçkaya

Kyk Kredisi Ne Zaman Yatacak

başvuru ve tahaütname yaptım . TC'm 0 ile bitiyor . Şuan yatması gerekmiyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Düzenlenen metin , 18inde yatacak diyorlar dogru mu
  12. Yusufcan Koçkaya

Öneri Telefon Önerilerinizi bekliyorum

28000tlye S24 fe aldım fakat kararsızım bir tık da . bu fiyat ve altında telefon önerilerinizi bekliyorum. Oyun olarak clash royale dışı oynamıyorum . Onun dışı günlük işler için kullanacağım .
  13. Yusufcan Koçkaya

Çözüldü✓ Aula F87 driver açılmama sorunu

Klavye bugün elime ulaştı . açmaya çalışıyorum driverı please connect your device de kalıyor . nasıl açabilirim
  14. Yusufcan Koçkaya

Mouse pad önerinizi bekliyorum

Mouse pad alacağım nasıl bir şey almalıyım bir fikrim yok . https://www.trendyol.com/genel-markalar/xxl-90-40-cm-game-oyuncu-dayanikli-hassas-ergonomik-siyah-kaymaz-mouse-pad-kenar-dikisli-mousepad-p-121521928...
  15. Yusufcan Koçkaya

Kargo fiyatlandırması nasıl oluyor

Yaklaşık 50kglik dumbell seti almak istiyorum 2.el fakat bunun kargo firması , ücreti nasıl olur bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  16. Yusufcan Koçkaya

Internetim inanılmaz yavaş

instagram ve youtubeda rahatlıkla bir şey izleyebiliyorsunuz fakat bir şey indirmeye veya başka bir siteye girmeye geldiğinde internet yok denecek kadar yavaş nedeni ne olabilr acaba
  17. Yusufcan Koçkaya

Çözüldü✓ Monitörde hdmi veya displayport

2yıldır asus vp249qgr 144hz kullanıyorum hdmi ile nvidiadan baktığımda 144 hz gözüküyor fakat arkadaşım dp ile alıyorsun hdmi 144 vermiyor dedi ne kadar doğru acaba ?
  18. Yusufcan Koçkaya

Full takım fitness aleti

Merhabalar . Yaklaşık 3 ay evde (30kglik kumlu dambıl seti ile) 3 aydır da spor salonunda spor yapıyorum üniversite dolayısıyla salona gitmem için her gün minimum 1 saatimi vermem gerekiyor yol için , bunu da yapmak istemiyorum . Bench sehpası squat barfiks makinası ve döküm dambıl nerden...
  19. Yusufcan Koçkaya

Evde fitness yapmak.

Merhabalar , yaklaşık 5 aydır fitness yapıyorum 3ay evde 2 ay salonda olmak üzere . 3 ay evde plastik bir ağırlık seti almıştım onunla yaptım . Şuan izmirde salona gidiyorum eylül ayında üniversiteler başlayacak , evden salona gidip gelmek için minimum 1-1.30 saat ayırmam gerekiyor bu da çok...
  20. Yusufcan Koçkaya

Arabamdaki direksiyon sorunu

aracımın modeli renault symbol 2017 1.5dci aracı yeni aldım yaklaşık 2 hafta önce , acil bir durumda olduğu için direksiyonu yaptıramadı aldığım kişi . Direksiyonu döndürürken sert dönüyor , sağa sola döndükten sonra direksiyonu bırakınca yavaş/sanki kasarak topluyor ve direksiyonu bırakınca...
Geri