Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

Gündelik ve basketbol için ayakkabı önerisi

Dostlar selam, bütçem 2K civarı ve gündelikte kullanacağım bir ayakkabı arıyorum. Bir ayakkabıyı en az 3 yıl giydiğim için bu bütçeye çıktım kızmayın. Tercihim siyah, boğazlı olmasından yana. Basketbol yazdığına bakmayın hiç oynamıyorum.
  2. zumzum misali

RTX 2070 Ryzen 3600 Battlefield 5 Darboğaz

Arkadaşlar Battlefield 5 Online oynarken darboğaz yiyorum ekran kartı kullanımım maksimum 70 civarı oluyor. Oyun SSD'ye kurulu sebebi nedir? -Ekran Kartı: RTX 2070 -İşlemci: Ryzen 5 3600 -SSD: Samsung 860 Evo
  3. zumzum misali

2600TL koltuk önerisi

Arkadaşlar selam, daha önce MSI MAG CH120'ı modelini aldım ama memnun kalmadım. Biraz fazla terlediğim için kumaş almak istedim ama kumaşın çok sert olduğunu duydum. Şimdilik kafamda olan ürünler xDrive RGB akıncı ve zio fabric. Zio alırsam sırt ve ön kısmına özel tasarımı ücretsiz...
  4. zumzum misali

Logitech G733 Alınmalı mı?

Forumdan hocalarım bilir. 6 tane kulaklık aldım fakat hepsinde aynı problem çıktı. Daha önce Pro X, Alpha S, MH752, Sennheiser Game Zero, Arctis 9 kullandım. Sorunum donanımsal ya da yazılımsal emin değilim fakat yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce aldığım kulaklıklarda temel problem...
  5. zumzum misali

SteelSeries Arctis 9 oyunlarda karmaşık ses

Kulaklıktan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Bu aldığım 6. kulaklık ve neredeyse hepsinde aynı sorun vardı. Belki donanımsaldır diyip format attım. Kabloludan kablosuz kulaklığı geçiş yaptım. Müzik dinlerken ses iyi güzel ama oyunlarda çok karmaşık. Stereo havası vermiyor. Berrak bir...
  6. zumzum misali

Çekim gücünü artıran router önerisi

Dostlar DOCSIS 3.0 modem kullanıyorum. Modeli Infinity 401. Wi-Fi'de sürekli kopmalar ve düşük hız sorunu ile karşılaşıyorum. Ama en büyük problemim kopmalar. 1 dakikada yaklaşık 5 10 kere kopuyor ve gerçekten çok sinir bozucu. Arada 3 4 duvar mesafesi var ve bu yüzden kaliteli bir router almak...
  7. zumzum misali

Mining yaparken çok fazla invalid sorunu

Dostlar selam, RTX 2070 ekran kartım var ve mining yapıyorum. Pool olarak Ethermine kullanıyorum. Binance üzerinden ödeme alıyorum. Ortalama 43.7-43.8 MH/s değerinde kazıyorum. Pool ortalaması genel olarak 40.5-42.5 arasında değişmekte. Sanırım ekran kartım stabil değil ve çok fazla invalid...
  8. zumzum misali

Rehber Pro X, MH752, Alpha S, Sennheiser Game Zero incelemesi

Bu rehberimde yukarıda görmüş olduğunuz ürünleri kullanmış ve deneyimlemiş birisi olarak kısa bir bilgilendirme hazırlamak istedim umarım işinize yarar. Okumaya başlamadan önce söylemek istiyorum ki biraz uzun bir rehber sıkılabilirsiniz. :) Logitech Pro X: Kendisi 50 mm sürücülere sahip, 320...
  9. zumzum misali

2070 ekran kartı olması gerekenden az kazandırıyor

Arkadaşlar RTX 2070 ekran kartım var ve ortalama 43.7-43.8 ile kazım yapıyorum. Günlük 0.025 kazım yapmam gerekirken 0.002'yi zor kazanıyorum. Pool olarak Ethermine kullanıyorum. Pool'da kazancım 39.5 ile 40.8 arası değişiyor. Ve fazlasıyla invalid buluyor. Kart ayarlarım bu şekilde. 1617106214...
  10. zumzum misali

12.000 TL Bütçe İle i5 10600KF+RTX 3060 Sistem Nasıldır?

Arkadaşlar bu sistem nasıl sizce daha iyisi toplanır mı bütçe 12.000
  11. zumzum misali

2000TL kulaklık önerisi

Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve iyi ses kasmak istiyorum. Çoğu zaman müzik dinlediğim için müzik anlamında da beni tatmin etsin istiyorum. Bass seviyorum ve seslerin anlaşılır olmasını istiyorum. Yayın yaptığım için mikrofonu kaliteli olsun istiyorum. Aldıktan sonra servisi başarılı bir...
  12. zumzum misali

R5 3600-Asus RTX 2070 sistem ne kadara satılmalı?

Arkadaşlar 7 ay önce bir sistem topladım ve hiç mining yapmadım. Sizce güncel piyasada ne kadara satabilirim? Ve satılıp yerine ne toplanabilir? Değer mi? - İşlemci: Ryzen 5 3600 ( 1.1V ile 4.2Ghz OC'li) - Anakart: Msi Mag B550 Tomahawk - Ram: Corsair Vengeance 2x8 3200Mhz CL16 - Ekran Kartı...
  13. zumzum misali

QP bilişim iade almıyor

Arkadaşlar 2 gün önce Cooler Master MH752 adlı kulaklığı aldım fakat memnun kalmadım. Daha önce oradan kulaklık alan onlarca insan memnun kalmadığında iade edebildiği için orayı önerdiler ve oradan aldım. Üstelik 3 hafta önce canlı destekten bi arkadaş memnun kalmadığınızda ürün iadesi...
  14. zumzum misali

Aldığım kulaklıkların hepsi düşük ses veriyor

Son 2 aydır kulaklık problemi çekiyorum ve artık kabak tadı vermeye başladı. Logitech Pro X ve HyperX Cloud Alpha s ürünlerin kendine ait ses kartları var. Ama 3'üncü deneyişim olmasına rağmen aynı problemi yaşıyorum. Düşük ve boğuk ses var hepsinde. Toplamda Pro X'i 2, Alpha'yı 1 kere aldım...
  15. zumzum misali

1500TL kulaklık önerisi

Dostlar Wireless olmasına gerek yok. Mikrofonu kaliteli, ses seviyesi yüksek olması yeterli. Genel bir kullanıcıyım ve basları yüksek, ses kasımı başarılı, 90 derece dönebilir olmasını istiyorum. Kafamdan sürekli çıkardığım için 90 derece dönmesi şart. Eğer 90 derece dönmüyor ise diğer...
  16. zumzum misali

Hepsiburada ürün iadesi

Arkadaşlar dün akşam Hepsiburada'dan kulaklık aldım. Bugün indirime girdiğini gördüm ve ürün bana ulaşmadan siparişimi iptal edip aynı ürünün indirimli halini sipariş verdim. Sizce Hepsiburada firması indirim olduğu için iade ettiğimi düşünüp iade işlemimi yapmayabilir mi? Ürün bana daha...
  17. zumzum misali

f/p webcam önerisi lütfen

Arkadaşlar bütçem maksimum 400TL ama 300'e önerirseniz daha iyi olur. F/P webcam arıyorum görüntü kalitesi düzgün olan
  18. zumzum misali

kulaklık almak istiyorum ama memnun kalmazsam iade edeceğim satıcı yok?

arkadaşlar pro x almak istiyorum fakat daha önce sorunu olduğu için iade ettim fakat tekrar şansımı denemek istiyorum ama şu an satan yerlerin hiçbiri geri iade almıyor. fiyatlar da artıyor. nereden alacağım ya da nereyi bekleyeceğim? 1612728468 arkadaşlar bir şey bilen yok mu?
  19. zumzum misali

Kulaklık iadesi alan satıcılar

Arkadaşlar kulaklık alacağım fakat iade kabul eden bir yerden almak istiyorum memnun kalmazsam alacak neresi var koşulsuz şartsız?
  20. zumzum misali

Logitech G Pro X nasıldır?

Arkadaşlar 1 ay önce almıştım ama düşük ses sorunu nedeniyle iade ettim. Kronik bir sorun olduğu belli ama çoğu kişi kullanıyor ve gerçekten kaliteli. Ses kartım ALC1200. MH752 stoklarda olmadığı için bulamıyorum. Tekrardan sizce Pro X'e bir şans verilmeli mi? Çünkü bu fiyat aralığında başka...
Geri