Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

Yardım 7 Days to Die V1.2 Stabil Versiyon: Çapraz Platform Desteği Geldi!

Arkadaşlar, 1 hafta önceki büyük güncelleme ile oyuna sonunda çapraz platform desteği geldi. Benim Steam hesabımda oyun zaten var, arkadaşımın da Xbox hesabında oyun var. Xbox'tan Steam hesaplarımızı da ekledik. Ama oyuna davet etmeyi bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. Fevkelade1i

Lenovo LOQ mu HP Victus mu Almalıyım?

Arkadaşlar, Pazartesi günü sipariş vereceğim. Şu 2 bilgisayardan hangisini almalıyım sizce? Lenovo alırsam, ilave 8GB ram takacağım. https://www.trendyol.com/lenovo/loq-15irx9-83dv00hntr-i7-13650hx-8gb-ddr5-512gb-rtx4060-8gb-15-6inc-144hz-fhd-gaming-laptop-p-835479357...
  3. Fevkelade1i

lenovo LOQ vs ASUS TUF GAMING F15?

Arkadaşlar, şu iki bilgisayardan hangisini almalıyım? Veyahut önerebileceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Oyunun yanı sıra, grafik tasarım için Adobe uyhulamaları, AutoCAD gibi programlar için de kullanılacak...
  4. Fevkelade1i

Microsoft Office 365 Kardeşliği - Aylık 51 TL / Yıllık 516 TL

Arkadaşlar, ekip olarak Microsoft Office almak isteyen var mı? Birlikte Netfilx almak gibi düşünebilirsiniz. 6 kişi olursak, Aylık 51 TL'ye geliyor ücreti. Yıllık olarak aldığımızda ise, 516 TL tutuyor kişi başı ücreti. Buradan 6 kişi olabilirsek, crack belasına bulaşmadan Office uygulamalarını...
  5. Fevkelade1i

Bluetooth Adaptör Tavsiyesi 5.0 vs 5.3 vs 5.4

Arkadaşlar, Huawei markasının FreeBuds 5 model Bluetooth kulaklığını alacağım. Bu kulağın Bluetooth versiyonu 5.2 imiş. Bilgisayarda da -Discord sesli sohbet, oyun ve dizi izlemek amacıyla- kullanmak için bir adet Bluetooth adaptör bakıyordum. Karşıma Ugreen ve TP Link markaları çıktı. Ugreen...
  6. Fevkelade1i

UPS Kullanan Hiç Kimse Yok mu?

Şu gözünü sevdiğimin sitesinde, UPS alıp kullanan hiç kimse yok mudur? UPS ile alakalı bir çok konu açılmış ama doğru düzgün cevap olanı bulamadım. Sürekli elektrik kesintisinin yaşandığı bir yerde yaşıyorum. Anlık olarak elektrik gidip gelebiliyor. Geçenlerde RTX 360ti ekran kartım yandı, RTX...
  7. Fevkelade1i

Öneri Tunçmatik 1000VA UPS Alınır mı?

Arkadaşlar, 650W'luk PSU var bilgisayarımda. Yaşadığım bölgede sürekli elektrik kesintileri oluyor. Bundan dolayı UPS alacağım. Marka olarak Tunçmatik en iyisi diye biliyorum. 650W PSU için, 1000VA UPS yeterli mi? Aşağıdaki ürün dışında önerebileceğiniz başka bir ürün var mı...
  8. Fevkelade1i

Yardım Ekran Kartım Yandı, Yeni Ekran Kartı Tavsiyesi?

Arkadaşlar, sistem özelliklerim aşağıdaki gibi. 3060ti kullanıyordum fakat bugün ekran kartı yandı. Yeni ekran kartı alacağım, ne önerirsiniz? Şu ikisini gördüm ama bunların kronik sorunu var mı, hiç bilmiyorum...
  9. Fevkelade1i

Öneri Pişmanlık Dolu Kulaklık: Corsair Void Elite

Arkadaşlar, eğer benim gibi gaflete düşüp Corsair adına güvenerek bu kulaklığı almak isteyen varsa sakın böyle bir hatâ yapmasın. Kulaklığın tasarımı ve incelemeleri internette "çok hoş" dursa da, gerçekte hiç öyle değil. Bu yanılgıya düşüp benim gibi kulaklığı alırsanız, hayâl kırıklığından...
  10. Fevkelade1i

Corsair K60 Pro vs Monster Pusat K3 Pro

Arkadaşlar, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Veya, bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Kullanacağım klavyede bilek desteği olması ve büyük enter tuşunun olması şart. Ürün 1...
  11. Fevkelade1i

Tonguç Akademi'nin Dershane Kursları İyi mi?

Arkadaşlar, kardeşim 7. sınıfta. Seneye LGS'ye girecek. Pandemi, deprem derken derslerinden epey geride kaldı. Hatay'da şu an yüzyüze gidebileceği bir kurs da yok. Online kursları araştırırken, Tonguç Akademinin aşağıdaki dershane paketi ile karşılaştım. Daha önce katılan oldu mu, memnun...
  12. Fevkelade1i

Honor 90 mı Poco X6/Pro mu?

Arkadaşlar, yeni bir telefon arayışındayım. Honor 90 ve Poco arasında kaldım. Poco X6 Pro HyperOS sistem arayüzüne sahip olduğu için ikilemdeyim. Yeni çıkan bir arayüz, bol bol eksiklikleri ve hatâları olaraktır diye düşünüyorum. Poco X6'nın Pro olmayan versiyonu ise Miui sistem arayüzünü...
  13. Fevkelade1i

Warp Markası Güvenilir mi?

Arkadaşlar, kardeşim için tablet bakıyordum. Karşıma şöyle bir site çıktı: https://www.warp.com.tr/tabletler Hepsiburada üzerinden falan satış yapıyorlar, özellikleri iyi gibi duruyor fakat markayı hiç duymadım. Forumlarda da bulamadım. Warp diye arattığımda, VPN uygulaması çıkıyor her yerde...
  14. Fevkelade1i

Yardım EA FC 24 Oyun İçi Satın Alımı

Arkadaşlar, bilgisayardan EA Pro aldım. Xbox hesabımı, EA hesabıma bağladıktan sonra; Xbox üzerinden yapacağım satın almalar PC'de görülür mü? Şu aşağıdaki paketi telefondan almak istiyordum. https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/ea-sports-fc-24-fc-points-12000/9nntv8vqjg9t
  15. Fevkelade1i

Erdoğan Kısıklı'da 2023 Seçim Zaferini Kutluyor!

Türkiye Yüzyılı başlıyor arkadaşlar: "Biz, öyle bir kazanacağız ki; kimse kaybetmeyecek!"
  16. Fevkelade1i

Kılıçdaroğlu'nun Seçimi Kaybettikten Sonra Ne Yapacak?

Bir türlü gelemeyen dedeniz, pironuz seçim kaybedilince ne yapacak acaba? Güncelleme: İstifa etmedi, gitmiyor KK.
  17. Fevkelade1i

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

Devletin resmî birimi açıkladı, oy çalındı iddianız da yalanmış. Seçimi kaybettiler, sorumluluk almamak için manipülasyon yapıyorlar. Siz de ayakta uyuyorsunuz. Böyle seçmene, böyle aday müstahak... İktidardan muhalefete de vekil geçişi olmamış:
  18. Fevkelade1i

Seçim Sonucu Analizi: Aziz Nesin'in Oğlu Haklıymış!

Tek bir madde; Bu ülkede Erdoğan düşmanlığı yaparak seçim kazanamazsınız. 17 parti bir araya geldiniz, aldığınız oy oranına bak. Adamı sallayamadınız bile. Büyük rezillik. Muhaliflerin nasıl hâlâ çıkıp konuşabildiğine şaşıyorum. Ben olsam utancımdan eve kapanır, telefonlarımı kapatırdım...
  19. Fevkelade1i

Yardım Dizüstü Bilgisayar İçin SSD Önerisi

Arkadaşlar, oyun için ek 500 GB'lık SSD alacağım. Dizüstü bilgisayarın CD yerini söküp oraya takacağım. Önerebileceğiniz marka, model var mı?
  20. Fevkelade1i

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığını Destekleyen Millet Modeli

Hatırlatırım; HDP ve PKK'nın dayatması üzerine, CHP mecliste tezkereye hayır oyu vermişti. İyi Parti ise evet oyu vermişti. Kılıçdaroğlu'nun, Selo'yu serbest bırakmak istediğini biliyoruz. Özerklik vereceğini de vaat ediyor yıllardır. Kim bilir başka ne tavizler verdi de, HDP ve türevlerinin...
Geri