Arama sonuçları: *

• Users: kadiks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kadiks

700 800 tl mekanik klavye

Önerilerinizi bekliyorum.
  2. kadiks

300 tl bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

Normalde anker soundcore r100 alacaktım ama fiyatı 100 tl birden artınca vazgeçtim. Amaç pc basında film izlemek, spordayken veya sokakta müzik dinlemek. Müzik kalitesi iyi olması önemli bütçe biraz üstüne çıkabilir
  3. kadiks

Gamepower Warlock Compact Alınır mı? Alınırsa hangi Switch tercih edilmeli?

Fps oyunları oynuyorum ve uygun fiyatlı mekanik klavye almak istiyorum. Sizce tercih edilir mi? Benzer bütçede önerilerinize açığım
  4. kadiks

Hangisini almak daha mantıklı? 550-600 TL bütçe

https://tr.aliexpress.com/item/4001118133892.html https://www.n11.com/urun/rampage-r36-drop-71-surround-oyuncu-kulakligi-1609965?magaza=teknopcsarf&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Yok mu bilgisi olan?
  5. kadiks

Mekanik klavye önerisi

Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum Ama klavye için 400-450 civarı bütçem var. Yanında kulaklık da alacağım. İkisi için toplam 1k bütçem var öneri varsa bekliyorum
  6. kadiks

Yardım 400 Tl kulaklık Önerisi

Öneri bekliyorum bütçe biraz daha artabilir.
  7. kadiks

Fiber Modem Önerisi Lazım

Fiber modem alıp kiralama işinden kurtulmak istiyorum. Kiraladıkları modemler evim büyük olduğu için her noktada çekmiyor. Hem çekim alanı büyük hem uygun fiyatlı modem var mı? Bütçem çok yok 300 350 arası ama modem fiyatlarını da tam bilmiyorum. Önerilere açığım @alpolojix
  8. kadiks

Termal Macun Önerisi

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-xigmatek-pti-g3606-fiyati,4664771.html https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-cooler-master-htk-002-u1-gp-fiyati,4996407.html Öneri lazım. Laptop a süreceğim.
  9. kadiks

Termal Macun Önerisi

Bütçe 60-70 tl Sağlam termal macun lazım. Sürdüğümde uzun süre götürebilsin.
  10. kadiks

Valorant Sezon Uğurları gelecek mi?

Geçen bölümde uğur vermişti. Bu bölüm de tamamlandı ama ben hala plat uğurunu görüyorum elmas uğurum yok. Gelecek mi? yoksa gelmeyecek mi? Bilgisi olan var mı?
  11. kadiks

Son kez... 2750 Tl civarı telefon önerisi

Bütçe 2750 Kamerası, hafızası ve bataryası iyi olmalı. Aklımda m21 var sizce?
  12. kadiks

2500-3000 Telefon Önerisi

Genelde fotoğraf çeken, okey oynayan ve facebook kullanan birisi için öneri istiyorum. Kamera, hafıza ve bataryası iyi olmalı Hafıza 64 gb yeterli olur 128 çok daha iyi olur. Batarya 4500 mah ve üzeri fena olmaz. Bütçemi de belirttim. @Evil Belief @Furkan Karagülle
  13. kadiks

2 Modemden birisini köprü yapma

2 modemim var birisi fiber bağlantıyı sağlıyor. Ev büyük olduğu için wifi alanı yetmiyor. İnternetim değişmeden önceki modemimin boşta durmasını istemiyorum. Onu da kullanmak istiyorum. Modem arayüz ayarlarını nasıl yapabilirim? Bilgisi olan yardım edebilir mi youtube üzerinden izlediğim...
  14. kadiks

4000-4300 Arası Telefon Önerisi

Bütçe belli. Üstüne çıkmayı planlamıyorum. Kamerası, hissiyatı ve özellikleri iyi olan uzun süre götürüp yarı yolda bırakmayacak telefon arıyorum. Bu bütçenin altında da olabilir illa bu civarlarda olmasına gerek yok. Aklımda note 10 s var daha düşük bütçede. a52 ile arasında neredeyse 1000 tl...
  15. kadiks

Yardım 3000-3500 TL arası telefon önerisi

Uzun süredir bana hizmet eden ve çok yardımcı olan telefonum acısız bir şekilde öldü. Şimdi yeni bir hizmetkar bulma zamanı. İstediğim özellikler; -İyi bir kamerası olması(kamera gerçekten önemli.) -İşlemci gücünün iyi olması.(Kullanacagım programlardan dolayı.) -Şık durması. -Malzeme...
  16. kadiks

Yardım Mousepad Önerisi Büyük boy

Bütçem 55-60 tl önerilerinizi bekliyorum. Boyut olarak 70*30 / 90*40 civarı büyük olmalı. Kullandığım masayı değiştirdim. Eskiden güzel kayıyordu şuan ki masamda kaymıyor. Fps oyunları oynuyorum. Çabuk yıpranmaması, dikişlerinin sağlam olması ve iyi kayması çok önemli...
  17. kadiks

1 tb Harddisk önerisi Laptop için

1 tb ssd alacaktım ama fiyatları görünce vazgeçtim. Zaten bilgisayarımda takılı m2 ssd bulunmakta. Ben de uygun fiyatlı hdd almaya karar verdim. 1 tb ve 2.5" hdd arıyorum. Fiyatı ne kadar düşük o kadar iyi. 300-350
  18. kadiks

Yardım Akıllı bileklik önerisi

Bütçem max 125-150 arası. Kardeşime hediye olarak almak istiyorum. Önerileri Bekliyorum
  19. kadiks

Yardım Piranha 9918 Akıllı Bileklik Alınır mı?

Fiyatı 57 tl. Pek anlamıyorum bu bilekliklerden. Kardeşime almak istiyorum hediye olarak sizce alınır mı? 1636043097 Usta fikri olan yok mu
  20. kadiks

Yardım Ders Amaçlı Laptop Önerisi Bütçe 5.5-7k

Alacak kişinin genel amacı ders çalışmak. Pek oyun oynayan birisi değil. Hafizası fazla işlem gücü yüksek olması önemli
Geri