Mekanik klavye önerisi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Bütçe
1000
Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum
Ama klavye için 400-450 civarı bütçem var.
Yanında kulaklık da alacağım.
İkisi için toplam 1k bütçem var öneri varsa bekliyorum

Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum
Ama klavye için 400-450 civarı bütçem var.
Yanında kulaklık da alacağım.
İkisi için toplam 1k bütçem var öneri varsa bekliyorum
bu klavyeye bi satıcı mekanik demiş ama ingilizce
onun dışında gamepower klavyeler dışında mekanik yok anca membrane
kulaklıkda James Donkey 712 olabilir

bu klavyeye bi satıcı mekanik demiş ama ingilizce
onun dışında gamepower klavyeler dışında mekanik yok anca membrane
kulaklıkda James Donkey 712 olabilir
Farklı önerileriniz varsa onlarada bakayım

Farklı önerileriniz varsa onlarada bakayım
500tl altına kaliteli mekanik klavye yok tavsiyem 700tl ye çıkarmanız o zaman mekanik klavyede önerebilirim
ve biri rampage fury x önermişti söyledğine göre kaliteli imiş para biriktirebilirsen onuda değerlendirebilirsin

500tl altına kaliteli mekanik klavye yok tavsiyem 700tl ye çıkarmanız o zaman mekanik klavyede önerebilirim
ve biri rampage fury x önermişti söyledğine göre kaliteli imiş para biriktirebilirsen onuda değerlendirebilirsin
Hocam taksitli alma planım var. Öğrenci olunca bir anda para çıkması çok zor. Ama aydan aya ödeyebilirim. Mantıklı önerilerinizi yazın siz.

Hocam taksitli alma planım var. Öğrenci olunca bir anda para çıkması çok zor. Ama aydan aya ödeyebilirim. Mantıklı önerilerinizi yazın siz.

Yaklaşık 1.3k cepten çıkıyor yani
Tamamdır ben bi bakınayım bunlara. Sizin dışınızda da konuyla ilgilenen kimse yok.
Eskiden böyle değildi bu forum.

Tamamdır ben bi bakınayım bunlara. Sizin dışınızda da konuyla ilgilenen kimse yok.
benim farkım :cool: ( özellikle böyle konulara yazmaya çalışıyorum ) bu arada ucuza ekipmanda önerdim ama bunlar daha iyidir

Amazon indirimlerinden alıp kutusu açılmamış mizar mz60'ları ve gk61'leri 500'e satıyorlar kesinlikle onlardan birini al. gateron şuan piyasadaki en iyi switch markası.
kulaklık olarak fury x alınabilir
fury x ve jbl önerisini beğendim

Amazon indirimlerinden alıp kutusu açılmamış mizar mz60'ları ve gk61'leri 500'e satıyorlar kesinlikle onlardan birini al. gateron şuan piyasadaki en iyi switch markası.

2. el işine çok giresim yok şuanlık

Başka önerebileceğim model yoktu😂 çünkü hepsi pahalanmis

kötü öneri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,437
Üyeler
197,464
Son üye