Piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum
Ama klavye için 400-450 civarı bütçem var.
Yanında kulaklık da alacağım.
İkisi için toplam 1k bütçem var öneri varsa bekliyorum
Farklı önerileriniz varsa onlarada bakayımbu klavyeye bi satıcı mekanik demiş ama ingilizceHP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
onun dışında gamepower klavyeler dışında mekanik yok anca membrane
kulaklıkda James Donkey 712 olabilir
500tl altına kaliteli mekanik klavye yok tavsiyem 700tl ye çıkarmanız o zaman mekanik klavyede önerebilirimFarklı önerileriniz varsa onlarada bakayım
Hocam taksitli alma planım var. Öğrenci olunca bir anda para çıkması çok zor. Ama aydan aya ödeyebilirim. Mantıklı önerilerinizi yazın siz.500tl altına kaliteli mekanik klavye yok tavsiyem 700tl ye çıkarmanız o zaman mekanik klavyede önerebilirim
ve biri rampage fury x önermişti söyledğine göre kaliteli imiş para biriktirebilirsen onuda değerlendirebilirsin
Hocam taksitli alma planım var. Öğrenci olunca bir anda para çıkması çok zor. Ama aydan aya ödeyebilirim. Mantıklı önerilerinizi yazın siz.
Yaklaşık 1.3k cepten çıkıyor yaniRedragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRedragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comJBL Quantum 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
benim farkım ( özellikle böyle konulara yazmaya çalışıyorum ) bu arada ucuza ekipmanda önerdim ama bunlar daha iyidirYaklaşık 1.3k cepten çıkıyor yani
Tamamdır ben bi bakınayım bunlara. Sizin dışınızda da konuyla ilgilenen kimse yok.
Eskiden böyle değildi bu forum.
Amazon indirimlerinden alıp kutusu açılmamış mizar mz60'ları ve gk61'leri 500'e satıyorlar kesinlikle onlardan birini al. gateron şuan piyasadaki en iyi switch markası.Yaklaşık 1.3k cepten çıkıyor yani
Tamamdır ben bi bakınayım bunlara. Sizin dışınızda da konuyla ilgilenen kimse yok.
Eskiden böyle değildi bu forum.
fury x ve jbl önerisini beğendimRedragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K551 Vara RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRedragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comJBL Quantum 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 300 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Fury X 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2. el işine çok giresim yok şuanlıkAmazon indirimlerinden alıp kutusu açılmamış mizar mz60'ları ve gk61'leri 500'e satıyorlar kesinlikle onlardan birini al. gateron şuan piyasadaki en iyi switch markası.
kulaklık olarak fury x alınabilir
fury x ve jbl önerisini beğendim
Başka önerebileceğim model yoktu çünkü hepsi pahalanmisAmazon indirimlerinden alıp kutusu açılmamış mizar mz60'ları ve gk61'leri 500'e satıyorlar kesinlikle onlardan birini al. gateron şuan piyasadaki en iyi switch markası.
kulaklık olarak fury x alınabilir
fury x ve jbl önerisini beğendim
kötü öneriMini%60 RGB Oyun Klavyesi, Kırmızı Anahtarlı Mekanik Game klavye UK Layout Kompakt 62 Tuşlu, 18 RGB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mini%60 RGB Oyun Klavyesi, Kırmızı Anahtarlı Mekanik Game klavye UK Layout Kompakt 62 Tuşlu, 18 RGB fiyatlarını Akakçe ile takip et! Mini%60 RGB Oyun Klavyesi, Kırmızı Anahtarlı Mekanik Game klavye UK Layout Kompakt 62 Tuşlu, 18 RGB özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comLogitech G332 Stereo Kablolu Gaming Kulaklık (981-000757)
LOGITECH G332 GAMİNG KULAKLIK DAHA FAZLASINI DUYUN, DAHA FAZLA OYNAYIN Logitech G332 oyun kulaklığı, kendinizi oyuna kaptırmanız için güçlü ses üretir. Her şeyi duyduğunuz ve herkesin sizi duyduğu…www.gaming.gen.tr