1700 TL Klavye Önerisi

çevrende temiz aula f75 yada 87 varsa bu fiyata daha iyisini bulamazsın hocam 2. el düşünüyor musun baktığım ürünleri fiyatı artmış
yani hocam 2. ele 2000 tl falan vereceğime az daha ekleyip f87 pro alabilirim fakat onada zam gelmiş bide beyaz olduğu için almıyorum setup siyah olduğu için çok sırıtır diye düşünüyorum, birde bugun vxe r1 se+ sipariş edicektim zam gelmiş sizce onun yerine 1321 tl ye fevell z1 tercih edilebilir mi? bilginiz var mı mouseler ile ilgili

Hocam madem ikinci el almıyorsun ben olsam şöyle yapardım;
biraz daha bekler para koyar %75 boyutlarında manyetik klavye + 3395 sensörlü shape bakımından elime tam oturan mouse alırdım. Acele edeceğin bir durum yoksa incelemeleri izle hocam çöpe atacak paran yoksa madem en iyi seçime karar ver.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ulugames, meyer gaming gibi sisteler karne haftasında indirim yapıyorlar.

Hocam madem ikinci el almıyorsun ben olsam şöyle yapardım;
biraz daha bekler para koyar %75 boyutlarında manyetik klavye + 3395 sensörlü shape bakımından elime tam oturan mouse alırdım. Acele edeceğin bir durum yoksa incelemeleri izle hocam çöpe atacak paran yoksa madem en iyi seçime karar ver.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ulugames, meyer gaming gibi sisteler karne haftasında indirim yapıyorlar.
fevell z1 ı bugun sıparıs edıcem muhtemelen 1300 tl ye başka adam akıllı mouse yoktur diye düşünüyorum, klavyeyide bugun brown switch mi sipariş etsem yoksa red switch dahamı iyidir bilemedim haftaya pazartesi stok gelicekmiş bir tane satıcıdan bilgi aldım. sizce hangisi daha iyi olur hem fazla seslı olmaması acısından hemde daha iyi olması acısından

/f///

Son düzenleme:
acele etmemeni öneririm forum içinde sıcak fırsatlardan ürün düşürmeni tavsiye ederim saydığın tüm ürünleri o fiyatta olmasının belli başlı sebepleri var. bir eksiklikleri var.

acele etmemeni öneririm forum içinde sıcak fırsatlardan ürün düşürmeni tavsiye ederim saydığın tüm ürünleri o fiyatta olmasının belli başlı sebepleri var. bir eksiklikleri var.
klavye olarak zaten karar verdim k870t pro alıcam

Son düzenleme:
Geri