Teşekkür ederim, göz atacağım. Bir de hem size hem de genele sormuş olayım buradan, ekran kartında nvidia ve amd farklarının ne kadar önemi var? Ben sadece...
Merhaba, doğru düzgün takip edemediğim için donanım ve fiyatlar konusunda pek bilgili değilim. Daha önce benzer bir başlık açmıştım ama bütçede değişiklik...
Piyasayı bilmediğimden size danışmak istedim. Ekipmansız - monitörsüz, sadece kasa olacak şekilde aylık 3-3.5 en fazla 4 bin olacak şekilde taksitli satılan...
Göz atacağım, teşekkür ederim. Ekran boyutu pek sorun değil zaten, muhtemelen monitörüme bağlayıp kullanırım çoğunlukla, Windows’u da dediğin gibi yapmayı...
Merhaba, çoklu sekme açmada, ekran paylaşımında vs. sorun yaratmayacak ortalama bir laptop arıyorum.
Genelde dizi-film izlerim ama arada oyun da oynarım...
Öneriler için teşekkür ederim fakat ikinci el konusundaki güvensizliğime ek olarak kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum, bahsettiğim gibi...
Merhabalar, bütçem çok kısıtlı ve önümüzdeki birkaç hafta içinde bir bilgisayara sahip olmuş olmam gerekiyor. Biliyorum, 15-20 bin çok düşük bir miktar...