capellaa

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• capellaa
      capellaa, Maksimum 40-50k Arası Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkür ederim, göz atacağım. Bir de hem size hem de genele sormuş olayım buradan, ekran kartında nvidia ve amd farklarının ne kadar önemi var? Ben sadece...
    • capellaa
      capellaa, Markalı Hazır Sistemler kategorisinde Maksimum 40-50k Arası Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, doğru düzgün takip edemediğim için donanım ve fiyatlar konusunda pek bilgili değilim. Daha önce benzer bir başlık açmıştım ama bütçede değişiklik...
    • capellaa
      capellaa, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Taksit Seçenekli Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Piyasayı bilmediğimden size danışmak istedim. Ekipmansız - monitörsüz, sadece kasa olacak şekilde aylık 3-3.5 en fazla 4 bin olacak şekilde taksitli satılan...
    • capellaa
      capellaa, 15-25k Arası Laptop Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Göz atacağım, teşekkür ederim. Ekran boyutu pek sorun değil zaten, muhtemelen monitörüme bağlayıp kullanırım çoğunlukla, Windows’u da dediğin gibi yapmayı...
    • capellaa
      capellaa, Laptop Önerileri kategorisinde 15-25k Arası Laptop Tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, çoklu sekme açmada, ekran paylaşımında vs. sorun yaratmayacak ortalama bir laptop arıyorum. Genelde dizi-film izlerim ama arada oyun da oynarım...
    • capellaa
      capellaa, 15-20k Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Söylediklerinizi anlıyorum ve teşekkür ederim ancak bahsettiğim gibi ikinci el istemiyorum, hem teknik bilgim yok, arızasını falan anlamam hem de...
    • capellaa
      Öneriler için teşekkür ederim fakat ikinci el konusundaki güvensizliğime ek olarak kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum, bahsettiğim gibi...
    • capellaa
      Monitör ve ekipmanlar var. İhtiyacım olan tek şey sistem, bir kasa toplamam lazım yani.
    • capellaa
      capellaa, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 15-20k Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, bütçem çok kısıtlı ve önümüzdeki birkaç hafta içinde bir bilgisayara sahip olmuş olmam gerekiyor. Biliyorum, 15-20 bin çok düşük bir miktar...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,644
Üyeler
198,808
Son üye
oksuzdogukan

Geri