capellaa isimli üyenin son içerikleri

1. capellaa

Maksimum 40-50k Arası Sistem Önerisi

Teşekkür ederim, göz atacağım. Bir de hem size hem de genele sormuş olayım buradan, ekran kartında nvidia ve amd farklarının ne kadar önemi var? Ben sadece dlss olayını biliyorum fark olarak. Hangisi daha avantajlı ve sorunsuz oluyor genelde?
  2. capellaa

Maksimum 40-50k Arası Sistem Önerisi

Merhaba, doğru düzgün takip edemediğim için donanım ve fiyatlar konusunda pek bilgili değilim. Daha önce benzer bir başlık açmıştım ama bütçede değişiklik olunca direkt hazır sistem olarak da bir başlık açmak istedim. Taksit seçeneği olsun-olmasın, minimum 2-3 sene rahat götürebilecek bir sistem...
  3. capellaa

Taksit Seçenekli Sistem Önerisi

Piyasayı bilmediğimden size danışmak istedim. Ekipmansız - monitörsüz, sadece kasa olacak şekilde aylık 3-3.5 en fazla 4 bin olacak şekilde taksitli satılan sistemler mevcut mu hala acaba? Bütçem az, o yüzden uzun soluklu değil de birkaç yıl beni götürse yeter. Bir sene sonrasında falan içindeki...
  4. capellaa

15-25k Arası Laptop Tavsiyesi

Göz atacağım, teşekkür ederim. Ekran boyutu pek sorun değil zaten, muhtemelen monitörüme bağlayıp kullanırım çoğunlukla, Windows’u da dediğin gibi yapmayı düşünmüştüm.
  5. capellaa

15-25k Arası Laptop Tavsiyesi

Merhaba, çoklu sekme açmada, ekran paylaşımında vs. sorun yaratmayacak ortalama bir laptop arıyorum. Genelde dizi-film izlerim ama arada oyun da oynarım. Oyun performansı önceliğim değil çünkü bütçem kısıtlı, en azından klasik birkaç oyunu ya da 2D oyunları açsa yeter, kalanını bulut...
  6. capellaa

15-20k Sistem Önerisi

Söylediklerinizi anlıyorum ve teşekkür ederim ancak bahsettiğim gibi ikinci el istemiyorum, hem teknik bilgim yok, arızasını falan anlamam hem de güvenemiyorum. Sıfır olması tercihim. Biliyorum, bu bütçede ikinci el daha mantıklı ama sıfıra alabileceğim uygun bir şeyler olup olmadığını merak...
  7. capellaa

15-20k Sistem Önerisi

Öneriler için teşekkür ederim fakat ikinci el konusundaki güvensizliğime ek olarak kontrol ederken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum, bahsettiğim gibi. Anladığım şeyler değil. Bir de kargoda gelirken bir hasar falan oluşma ihtimali aklıma takılıyor açıkçası, olmadı laptop’lara da bir göz atayım.
  8. capellaa

15-20k Sistem Önerisi

Monitör ve ekipmanlar var. İhtiyacım olan tek şey sistem, bir kasa toplamam lazım yani.
  9. capellaa

15-20k Sistem Önerisi

Merhabalar, bütçem çok kısıtlı ve önümüzdeki birkaç hafta içinde bir bilgisayara sahip olmuş olmam gerekiyor. Biliyorum, 15-20 bin çok düşük bir miktar fakat acil ihtiyacım olduğundan şu an daha fazlasını veremiyorum, belki biraz zorlarsam 25 bin olur maksimum ama dahası mümkün değil açıkçası...
Geri