Arama sonuçları: *

• Users: berke.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. berke.

Çözüldü✓ Yeni aldığım G29 sabitleme klipsi sıkışmış ?

Bugün yeni G29 aldım ve masaya sabitleme ayaklarını açmaya çalışıyorum fakat bir türlü açamadım yukarıdaki yuvarlak şeklindeki plastikleri sağa veya sola çeviremiyorum ne yapabilirim?
  2. berke.

Öneri Online oyunlar için 1500 TL Wi-Fi adaptör önerisi

Selam arkadaşlar, yakın bir süre içerisinde oda taşıdım ve şu an aktif olarak Telefondan USB üzerinden internet bağlantısı alıyorum; hız değerlerim bu şekilde, PCI-Express veya USB olarak bir adaptör arıyorum bütçem ise 1500 TL. aslında aklımda bir model var ama almadan önce sizlere sormak...
  3. berke.

Skyrim SE SKSE'nin Epic Games versiyonunu desteklememesi

Oyunu ucuz diye Epic'ten aldım oyun modlarla çok iyi oluyormuş ve bende bir kaç tane mod indirecektim fakat SKSE Epic Games versiyonunu desteklemiyor bunun bir bypass'i mevcut mu? 1704749460 Oyunu GOG veya Steam üzerinden satın alın eğer modlamak istiyorsanız, çözüm yok iade etmekten başka bir...
  4. berke.

İmzamdaki sisteme tekrardan AtlasOS kurmalı mıyım?

Lite Windows'ları seviyorum çünkü gereksiz uygulamaları kaldırdığı için hem depolamadan tasaruf ediyorsun hemde performanstan ama bilemedim sizce tekrardan AtlasOS'mu kullanayım yoksa normal Windows 11'e geri mi döneyim? Yoksa Windows 10'a mı geçeyim?
  5. berke.

Oyunlara girerken anlık olarak klavye ışıkları sönüyor

Geçen aylarda yeni bir 4060 Ti ve B550-A Pro anakart aldım fakat montaj yaparken maalesef ki jUSB3 portunu kırdım ve şu an kasadaki USB 3.0 portunu kullanamıyorum fakat bu bir problem değil. Konu şu: Oyunlara girerken anlık olarak klavyemin ışıkları sönüyor ve bir süre sonra tekrar geliyor...
  6. berke.

T-Force 1x16 3600MHz CL 18 RAM'i iade etmeli miyim?

Yakın zamanda 32GB RAM'lere ihtiyaç duyduğum için Gaming Gecesinden, Team TLTYD416G3600HC18J01 bu ürünü aldım. Muhtemelen yarın bir tane daha satın alacağım, fakat RGB olmaması ve CL değerinin biraz yüksek olması dolayısıyla içimde bir şüphe var. Sizce bir tane daha 16 GB kit alıp 32 GB yapayım...
  7. berke.

Yardım R5 2600 RX 570 sisteme FP PSU önerisi

İkinci sistem olarak kullanacağım FSR3 modunu test etmek istiyorum. FP PSU önerebilir misiniz? (Çok fazla fiyat çıkmayacaksa Kasa ile PSU birleşik olabilir)
  8. berke.

Son zamanlarda yeni gelen NVIDIA Game Ready sürücülerinin bozuk olması

537.58 ve 546.01 sürümleri %70 sıkıntısız adamlar yeni güncelleme getire getire sürücüleri daha çok bozuyor ve halen stuttering ve flickering problemlerine şahit olmaya devam ediyoruz, şahsi olarak ben bu karta sürücüleri problemsiz ve ileride sıkıntı yaşamayacağım için para verdim fakat son...
  9. berke.

Öneri Epic sepetim nasıl??

Forspoken'dan çok emin değilim onun yerine öneri yapabilir misiniz?
  10. berke.

🔥İndirim GhostRunner 2 386 TL (Steam)

Epic versiyonu ile uğraşmak istemeyenler ve 40 TL daha fazla verip Steam'den almak isteyen arkadaşlar için bırakıyorum. https://store.steampowered.com/app/2144740/Ghostrunner_2/ 1702921236 Hatta 50 cent farkla Deluxe tercih edin o bugta kalmış. :D
  11. berke.

Çözüldü✓ Bu Mousepad modelini bilen var mı?

Çok hoşuma gitti bilen var mı?
  12. berke.

Yardım Cyberpunk görev bugta mı kaldı?

Baya bi ilerledim fakat Aaron hala bir haber vermedi görev bugta mı kaldı? Şu an oyunun 40.saatine çok yaklaştım.
  13. berke.

Çözüldü✓ MSI B550-A PRO VS B550 GAMING X V2

Hangi anakart daha iyi ve farkları neler?
  14. berke.

Öneri B550M-DS3H vs B550 Gaming X V2

CPU: R5 5600. GPU: iGame Colorful 4060 Ti Ultra. RAM: 8x2 3000 MHz Crucial Ballistix. SSD: Crucial P3 512 GB. PSU: DeepCool PK750D. Bu sisteme hangi Anakart daha iyi olur ve aralarında çok fark var mı? Eski Anakart'ımı değiştirme sebebim bu konu ile bağlantılı. (B450M PRO VDH PLUS...
  15. berke.

Çözüldü✓ 4060 Ti anlık Watt ve FPS düşmesi

Kart daha bugün elime ulaştı 6+2 pinleri taktıktan sonra oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum bazen klavyemdeki ışıklar duruyor veya takılıyor sonra devam ediyor, anlık olarak GPU 54W'a kadar düşüyor ve FPS aşırı şekilde azalıyor. BIOS menüsünde 5 FPS ile ayar yapmaya çalışıyorum yani orada da...
  16. berke.

6+2 pini nasil birlestirebilirim ?

Oturmuyor bir türlü otturturamadim 1700315106 Kablonun sağında PCI-E yazıyor doğrusunu takıyorum değil mi?
  17. berke.

🔥İndirim GIGABYTE B650M DS3H 3779 TL

En düşük 4199 TL'ye düşmüştü. https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b650m-ds3h-1-0-amd-b650-soket-am5-ddr5-6400mhz-oc-m-2-anakart.html
  18. berke.

🔥İndirim Razer Arctech Apple iPhone 13 Pro (6.1") Telefon Kılıfı RC21-01880300-R3M1

%75 indirimde gözüküyor https://www.hepsiburada.com/razer-arctech-apple-iphone-13-pro-6-1-telefon-kilifi-rc21-01880300-r3m1-pm-HBC00001WYMZM?magaza=Razer%20Shop
  19. berke.

RTX 4070, 7800 XT veya 4060 Ti sistem toplama

Elimde kasa, SE 214 XT ve PSU bulunuyor bu yüzden sadece ileride sıvı soğutucu ve yeni bir B650 anakart tercih edeceğim. Ek olarak elimdeki R5 5600 işlemciyi ve B450M Pro VDH Plus anakartımı satıp ekstra bütçe çıkarmaya çalışacağım. Elimdeki PSU: PK750D. Elimdeki kasa: XPG Invader. Düşündüğüm...
  20. berke.

Yardım GAINWARD RTX 4060 TI PANTHER 16 GB vs Gigabyte RTX 4060 Eagle 8 GB

Aradaki farka değer mi? VRAM açısından değeceğini biliyorum fakat RTX 3070 TI ve 6800 kartlar RTX 4060 TI'yi parçalarken bu kartları almak mantıklı mı? Son olarak bu kartları B450M PRO VDH PLUS anakartta kullanabilir miyim? Performansına etki eder mi...
Geri