Kıyamet sonrası siberpunk bir gelecekte geçen birinci şahıs slasher Ghostrunner 2'de kan akacak. En iyi siber ninja ol ve destansı elebaşı dövüşlerine, gelişmiş becerilere, interaktif bir hikâyeye, yeni oyun modlarına ve büyüleyici synthwave müziğine hazırlan.
store.steampowered.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta 50 cent farkla Deluxe tercih edin o bugta kalmış.
Oyunu Epic fiyatına aldım desem inanır mısın? Papara cashback sayesinde başarım kasıp profilim biraz daha havalı görünebilir.
Toplam 46 TL cashback verdi bana Papara attım indirmeye bugünde beleşten yararlandık.
Oyunu Epic fiyatına aldım desem inanır mısın? Papara cashback sayesinde başarım kasıp profilim biraz daha havalı görünebilir.
Toplam 46 TL cashback verdi bana Papara attım indirmeye bugünde beleşten yararlandık.
Steam kütüphane olayını sevdiğim için eğer oyun fiyatları Epic ile birbirine yakın ise Steam tercih ediyorum Papara sadece Steam ve Bana özel cashback yaptı muhtemelen Epic'ten almış olsam çok daha az Cashback'e sahip olacaktım, ek olarak Nays hesabım yok İş Bankası kullanmıyorum maalesef.
İş bankasına gerek yok galiba eğer gerek yoksa kullanın bence hocam neredeyse her yönüyle paparadan daha iyi ben artık paparayı sadece nayse para atmak için köprü olarak kullanıyorum
İş bankasına gerek yok galiba eğer gerek yoksa kullanın bence hocam neredeyse her yönüyle paparadan daha iyi ben artık paparayı sadece nayse para atmak için köprü olarak kullanıyorum