Arama sonuçları: *

1. E

Nerede çalışabilirim?

Merhabalar 18 yaşındayım. Bu sene YKS'ye girdim seneye üniversiteye gideceğim inşallah. Sınavdan sonra kendimi çok boşlukta hissettim. Bu boşluğu çalışarak azaltmayı düşünüyorum. Hayatımda hiç çalışmadım. Babamın sanayide tanıdığı falan da yok. Nerelerde çalışabilirim ve nerelerden iş ilanı...
  2. E

İlk AYT Deneme Sonucum İyi mi?

Bugün ilk AYT denememe girdim. Daha sonuçlar acıklanmamasına rağmen yaklaşık olarak netlerimi tespit ettim. EA öğrencisiyim. 11. sınıfı sayısal okudum bu sene eaya geçtim. Sınav 12.sınif konularinida kapsıyordu. (Türev limit falanda vardı.) Edb 11 doğru 5 yanlış Tarih 8 doğru 2 yanlış Coğrafya...
  3. E

Kızlar, arkadaşının eskiden hoşlandığı erkekle çıkar mı?

Biliyorsunuzdur ki erkeklerde arkadaşının hoşlandıği kız bacı/yenge gözüyle bakılır. Aynı olay kızlarda var mıdır? Bundan 5-6 ay önce bir kız bana açılmıştı ve ben onu kibarca reddetmiştim. Şimdi ise onun sınıfından olan bir kızdan (muhtemelen yakın arkadaşlar) hoşlanmaya başlar gibi oldum ancak...
  4. E

12.Sınıfta İmam Hatipten Sosyal Bilimlere Geçiliyor mu?

Arkadaşımızı İmam Hatipten kurtarmak istiyoruz. Okudugu imam hatip proje imam hatip. Son sene sosyal bilimlere geçebiliyor mu?
  5. E

Problemler için kanal önerisi

TYT Problemler için youtubeda kanal önerir misiniz? Soru tiplerini gösteren.
  6. E

TYT Mat 20-25 net için konular

TYT'de 20-25 net için hangi konular bitmeli
  7. E

1 ayda Geometri geliştirmek

Geometrim sıfır olmasa da kötü. Temel sorular harici diğer soruları zar zor yapıyorum. Kaynaklarım Acil Geometrinin İlacı ve Merkez Yayınları Geometri Soru Bankası. Hedefim 1 ayda net artırmak. (1 ay sonra deneme sınavı var) Hangi konulara çalışmalıyım? En çok sorulan konudan en az çıkan konuya...
  8. E

Neden mi "Bireysel Silahlanma"?

kısa ve öz. Bireysel Silahlanma Yaşatır!
  9. E

Eski Sevgili ve Ödünç Kitap Sorunsalı

Eski sevgilime bundan 3 ay önce kitap ödünç verdim. Kızla da Haziran ortası gibi ayrıldık. (Öyle kavgalı falan ayrılmadik.) Ondan sonra ben bu kitabi alması için ortak arkadaşımızı gorevlendirdim fakat kız halen okuyorum diye kitabı vermedi. Artık okuduğunu varsayarak kitabi almak jstiyorum ama...
  10. E

Adnan Menderes/Demokrat Parti Hakkında Yanlış Bilinenler

Bu konuyu 27 Mayıs 1960 Darbesi Hakkında Düşünceleriniz Neler ? adlı konudaki bilgi kirliliklerine cevap vermek amaçlı açıyorum. Hadi başlayalım. 1) Demokrat Parti / Adnan Menderes Siyasal İslamcıydı Demokrat Partinin 1960 Darbesinden sonra ardılları Bu soruya "Evet İslamcıydı" demek yanlış...
  11. E

Neden mi "Türkiyeli"?

Bu olay aynı Yunanistan'da yaşayan Türklerin durumuna benzer. Nasıl Yunanistan'da yaşayan Türklerin kendisine "Yunan" denilmesinden rahatsız oluyorsa (bence haklılar), kozmopolitik olan ülkemizde diğer azınlıklarda kendisine Türk denilmesini istemeyebilir. Türkiyeli kelimesi sandığınızın...
  12. E

TYT net artırıcı/temel konular

10 Ağustos da dershanenin denemesi var. TYT Mat 10 net, TYT Fen 5-10 net civarı yapıyorum. 10 Ağustos'a kadar Problemler bitirmeyi düşünüyorum. Bu zamanda TYT Fende TYT Matematikte hangi konular çalisabilirim. Benim aklımda Üslü, Köklü, Temel Kavramlar, Eşitsizlikler, PKOB, Fonksiyonlar Mutlak...
  13. E

TYT Kitap Önerileri/Tavsiyeleri

Bugün kitap almaya gideceğim. Şu an 12.sınıf ve EA öğrencisiyim. Bana TYT Matematik, Problemler, Geometri ve Paragraf kitapları önerir misiniz? Kitaplar çok kolay olmasın. Kolay-Orta karışımı olursa daha iyi olur. TYT Mat netim 10, Türkçe 28lerde.
  14. E

Üniversitede felsefe okumak?

Bu sene sınava gireceğim. BOUN Felsefeyi çok istiyorum, fakat işsizlik olayi yuzunden çevre baskısı var üstümde. Bu olay motivasyonumu baya düşürüyor. Unide felsefe okumak mantikli mi?
  15. E

Uygun fiyatlı kaliteli giyim markaları hangileri?

Oversize giymeyi hiç sevmiyorum çoğunlukla regular fit giyiyorum. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı kaliteli giyim markaları var mı
  16. E

Beğendiğin Kızla Konuşamama Sorunu 😵‍💫

Kızla aynı dershanedeyiz ve herhalde birbirimizi beğeniyoruz. Ortak arkadaş vasıtasıyla bunu öğrendim. Ama kızla ne zaman denk gelsek arkadaşları yüzünden konuşamıyorum. Örneğin bugün bizim sınıfa gelmiş, selam verecektim ama arkadaşlarıyla sohbet ettiği için sohbeti bölersem ayıp olur diye...
  17. E

TYT çalışmaya başlamak

12.sınıfa geçiyorum. Şu ana kadar hiç tyt çalışmadım. Bugün olduğumuz denemede 30 net Türkçe, 15 net Sosyal, 5 net Matematik, 8 nette Fen yaptım. 11'i sayısal okudum, bu sene eadayım. Sizce ne yapmalıyım? 1686419458 Hedef EA 10 K, bu netlerle zor ama hayırlısı
  18. E

Münazara için yardım

Arkadaşlar konumuz "İş başvurularında isim, fotoğraf, cinsiyet, doğum yeri gibi bütün kişisel bilgiler kaldırılarak sadece iş ile ilgili bilgiler yer almalıdır/almamalıdır." Biz muhalefetiz "almamalıdır" savunuyoruz. Sizce hükümet nasıl önerge sunabilir ve biz nasıl çürütebiliriz? Malum seçim...
  19. E

Koyu renk tişörtün üstüne hangi renk ceket gider?

Hazır ilkbahar yaklaşırken kolej veya kot ceket almayı planlıyorum. Daha çok koyu renk tişört giyen birisiyim. Sizce hangi renk ceket almalıyım? Bej, gri veya beyaz ceket güzel durur mu?
  20. E

Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?

Baktığım sitelerin hiçbirisinde stok yok. Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?
Geri