Arama sonuçları: *

• Users: iSymph
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Ev Sahibi Kiracı anlaşmazlıkları bilgi sahibi arkadaşlara

Arkadaşlar merhaba ev sahibi olarak 7 yıllık bir kiracımız mevcut. Kendisiyle girdiği senede 1 yıllık sözleşme yapıp sonraki yıllarda yenilemedik tüm zamanlar boyunca elden aldık ödemeyi ve gerçekten piyasa 10 12 olmuşken bile son 2 yıla kadar 2000 2500 tl gibi miktarlarda alıyorduk fakat şu an...
  2. I

Google haritalar işletme için ödeme istiyor

Google haritalardan arayıp ödeme yapmamız gerektiği aksi halde haritalarda işletmenin adresi ve telefon numarası gösterilmeyecek diye belirtiyorlar böyle bir şey var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  3. I

Google işletme silme

Arkadaşlar merhabalar, çalıştığım eczanenin ismiyle aynı eski bir eczane(uzun süredir öyle bir eczane yok)var. Googleda eczane ismi aratıldığında eski eczanenin ismi de çıkıyor fakat öyle bir eczane mevcut olmadğı için hastalar sorun yaşıyor bu durumu düzeltmek için nasıl bir yol izlemeliyiz...
  4. I

Ekran kartı hariç sistem

Ekran kartı hariç uygun fiyatlı anakart işlemci ram kasa olarak ne önerirsiniz
  5. I

25-27K LAPTOP ÖNERİSİ

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar
  6. I

Ad Soyad ile Bilgilere ulaşma ???

Arkadaşlar az önce oyunda 2 adet liseli kardeşim biraz şımardı tartışmamız sonucunda ad soyad vver falan kısmına geldi konu söylediğimde ad soyad anne baba adı telefon numaraları doğum tarihi bilgilerimi saydı bu nasıl olabilirr??? söyleyebilecek var mı
  7. I

Ps4e bağlı ea hesabı kaldırma

Arkadaşlar ps4 pro ile oyun oynuyordum pyunda ea hesabımı eklemem gerekti ve şimdi psyi bi sürelipine başkasına vermem gerekşyor ea hesabının oturumunu nasıl kapatabilirim
  8. I

Cezaevlerindekilere af olayı nedir

Arkadaşlar bir süredir sürekli karşıma çıkıyor kimsede detaylı bir şey yazmadığı için konuya hakim dedğilim twitterda haberlerde falan sürekli cezaevlerindekilere af istiyor aileler veya bugünkü gibi cezaevleri annelerle dolu diye anlamadığım kısım bu insanlar bir suç işleyip cezaevine...
  9. I

Arkadaşlar aktif olarak kullanabileceğim yemek sipariş inidirimi var mı

Sorudaki gibi arkdsşlar
  10. I

Hamam Otu Kullanımı Hakkında Yardım eder misiniz

Arkadaşlar hamam otu aldım bacak ve özel bölge için kullanmak üzere fakat tam olarak ne kadar kullanmam gerektiğini ve kullandıktan sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kötü koktuğu söyleniyor uyguladıktan sonra duşa girdiğimiz zaman sıkıntı yaşar mıyım bilgisi olanlar yardım edebilir mi
  11. I

Arkadaşlar Kıdem tazminatı ile ilgili bilgisi olanlar bakabilir mi

Arkadaşlar babamın 12 yıl çalıştığı bi yer satılıcak cuma günü son iş günü iflasa gidicekler bizimkilerin tazminatını ve içerdeki 5 6 aylık maaşları duruyor patron olucak adamm 30ar bin tl vericeğini daha fazla veremiceğini oğlunun tefecilere 200 300 bin borcu olduğunu falan söylemiş(bu...
  12. I

İlk araba olarak ne alınmalı

Arkadaşlar piyasa durumununun kötü olduğunun farkındayım fakat 100k bütçede alınabilecek araba önerir misiniz
  13. I

Emeklilik Sigorta

Arkadaşlar emeklilik ve sigorta ile ilgili bilgisi olan yardım edebilir mi? Babam 91 senesinde askere gitmiş 92 yılında sigorta başlangıcı var e devlette emekliliğine 3 yıl gözüküyor eğer askerliğin 1 2 ayını öderse o 3 yıldan düşerler mi askerlik dönemini bilen varsa yada bunu nereden...
  14. I

Telefon kulaklığı önerisi

telefon için kulaklık önerir misiniz? fiyatı çok abartmadan (max 250)
  15. I

15000 tl oyun laptopu öneri

bütçe 15k arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  16. I

Arkadaşlar w10 arama çubuğu çalışmıyor

Arkadaşlar arama kısmı çalışmıyor ne yapmam gerekli
  17. I

A way out It takes two tarzı oyun önerir misiniz

Arkadaşlar başlıktaki oyunar gibi arkadaşımla oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz
  18. I

Arkadaşlar arkadaşımla a way out oynayamıyoruz

Arkadaşlar bende ea pass var steam üzerinden aldığım arkadaşımda da xbox game pass var o origine girdiği zaman oyunu açamıyor oyun gözükmüyor ea appde gözüküyor bende ea appde oytun gözükmüyor neden öyle
  19. I

Kombi her gün su istiyor

Arkadaşlar 2 hafta öncesine kadar 1 2 ayda bir su doldururken petekleri temizlettik adam geldi banyodan temizledi petekleri ondan sonra 2 veya 1 günde bir suyu azaltıyor nedenini bilen var mı 2 haftadır bu şekilde
  20. I

İnterneti yükselttim fakat modem desteklemiyor mu

Arkadaslar vodafone 16 mv internetimi yükseltmek icin aradığımda ilk olarak modemimin desteklemedigini modem ücreti + paket ucreti olarak söylemislerdi sonraki aramamda ise modemimim destekledigini ve paket ücretini söylediler(bu arada birbirinden habersizler 20 tl fark var 2 aramamla...
Geri