Arama sonuçları: *

• Users: BatuhanTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Yazılım için Laptop Önerisi (Bütçe: 15-22k)

Merhaba, 15-22 bin bütçem var. Oyun oynama gibi bir amacım yok, yazılım geliştireceğim. Önerilerinize açığım.
  2. B

İş için laptop önerisi

Merhabalar, 20-30k arasında muhasebe programları, excel, word, gibi office programlarının kullanılacağı bir dizüstü bilgisayar arayışındayım. Ayrıyetten çok grafik istemeyen CSGO gibi oyunları da açarsa çok iyi olacaktır. Ekstra olarak şöyle söyleyeyim; hem oyun hem iş için 30-40k bandında iyi...
  3. B

Termal macun yenileme sonrası ısı arttı

Merhaba, AMD ryzen 9 3900x işlemcim mevcut. Oyunlarda 80-85 dereceleri gördüğüm için termal macun yeniledim. Aldığım termal macun: Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·K 1gr Termal Macun TG-K-001-RS Tüp şeklinde geldi "X" yaparak tüm tüpü boşalttım. Soğutucu ayaklarını oturturken biraz kaydı...
  4. B

PC boştayken Ekran Kartı Değerleri Hk.

Merhaba, RTX 2080Ti ve 144 hz monitör kullanıyorum ve bilgisayar boştayken aldığım değerler bu şekildedir. Nvidia güç ayarlarından "optimum güç" seçeneğine aldım fakat değerlerde herhangi bir oynama olmadı. Acaba bu normal midir?
  5. B

1080P EKRAN LAPTOPLA 2K MONITOR BAGLAMAK

Arkadaşlar merhaba, sorum şu yönde olacak msi gs66 laptop aldım, işte bunu kullarken evde daha geniş bir ekranda çalışmak ve nadirende olsa oyun oynamak için 27. inç 2k bir monitör almak istiyorum ve evde çalışırken laptopu monitöre bağlayarak tek ekran olarak kullanmak istiyorum. Yani yinele...
  6. B

SAMSUNG LC27HG70 Hakkında

Merhabalar, SAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-lc27hg70-27-1ms-mprt-144hz-freesync-hdr-qhd-curved-qled-gaming-monit%C3%B6r-1181647.html bu monitör nasıl sizce?
  7. B

2K 144HZ Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Şuan elimde asus rog pg248q 24' monitörü var fakat ölü pixel çıktığı için bir monitör daha alarak onu ana ekranım yapmak istiyorum. 2080ti var elimde 2k ve 144hz monitör arıyorum. Asus'dan ölü pixel dolayısıyla biraz soğudum önerilerinize açığım. Monster'ın yayınlamış...
  8. B

23000 TL'ye PC önerisi

Merhaba arkadaşlar, 23000 TL bütçem var. Oyun ve twitch yayını işleriyle uğraştığım için bir bilgisayar toplamak istiyorum. İşlemci için amd veya intel mi tercih etmeliyim? Ekran kartı olarak RTX 30 serisi tercih etmek istiyorum. Sizce nasıl yapmalıyım? Teşekkürler.
  9. B

Windows 10 Kurarken Hata Alıyorum. Hata Kodu: 0x8007025D

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir bilgisayar aldım içinde windows 10 kuruluydu fakat yeniden kurmak zorunda kaldım. Microsoft'un kendi sitesinden toolunu kullanarak windows 10'u usb'me aktardım. Diğer PC'de boot menuyu açarak usb'yi seçtim. Kurulum ekranına geldiğimde disk seçimi yaparken tüm...
  10. B

2080ti için 1080P Monitör sorun yaratır mı?

Merhabalar, Yeni bir sistem topladım kendime. Elimde Asus Rog PG248Q model 180hz 1080P bir monitörü var. Araştırmalarıma göre bu ekran kartı için 2K ve 4K monitör öneriyorlar. Fakat şuan bütçemi aştığı için monitör alamıyorum. Bir süre elimdeki monitörü kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım...
  11. B

SilverStone PF240 ARGB mi COOLER MASTER MasterLiquid ML360R mi?

Merhabalar, 2 soğutucu arasında kalmış bulunmaktayım. Bugün ki indirimlerde COOLER MASTER MasterLiquid ML360R 1299₺ olduğunu gördüm. Elimde 3900x bir işlemci 240mm olan silvverstone pf240 modeli var. Kasamın modeli Corsair iCue 465x. Overclock yapıp yapmayacağımı daha kararlaştırmadım ama her...
  12. B

3900X için Sıvı Soğutma Önerisi

Merhabalar, 3900x işlemci siparişi verdim acaba 240mm yeterli midir sıvı soğutma için? Ayrıca ürün önerisi verebilirseniz sevinirim. (Kasa Corsair 465x) Teşekkürler.
  13. B

20-23 Bin TL'ye Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Böyle bir bilgisayar isteme amacım; hem yazılım(render işlemleri gerekebiliyor) ve hem de oyun için iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Piyasa da gezinirken çok kararsız kaldım. Sizlerinde önerisini bekliyorum. 2080ti abartı mı kaçar bilemiyorum. Ayrıca AMD-intel arasında...
Geri