20-23 Bin TL'ye Sistem Önerisi

BatuhanTR

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar,
Böyle bir bilgisayar isteme amacım; hem yazılım(render işlemleri gerekebiliyor) ve hem de oyun için iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Piyasa da gezinirken çok kararsız kaldım. Sizlerinde önerisini bekliyorum.
2080ti abartı mı kaçar bilemiyorum. Ayrıca AMD-intel arasında da kararsız kaldım. Bu fiyatlara alabileceğim en iyi sistem nasıldır? Sizlerin düşünceleri nelerdir?

https://www.itopya.com/kendinemuzis...-ddr4-1tb-nvm-ssd-2tb-disk-gaming-bilgisayar/ bu ürüne 9900k işlemci ile değiştirerek almayı planlıyordum. Bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim.

3000 serisini brkleyin eylülde gelicekler daha iyi olur sizin için

Kötü bir sistem, 120mm AIO ne?
10700K ile sistem toplayın, ölü sokete yatırım yapılmaz.

Önerileriniz için teşekkür ederim bekleyeceğiz o zaman :))

Önerileriniz için teşekkür ederim bekleyeceğiz o zaman :))
Beklemenize gerek yok aslında 2080Super de gayet iyi bir ekran kartı. Satmakla falan uğraşmayayım derseniz çıkana kadar HD Graphics ile idare edin veya GT1030 gibi bir ekran kartı tercih edin :)

Merhaba arkadaşlar,
Böyle bir bilgisayar isteme amacım; hem yazılım(render işlemleri gerekebiliyor) ve hem de oyun için iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum. Piyasa da gezinirken çok kararsız kaldım. Sizlerinde önerisini bekliyorum.
2080ti abartı mı kaçar bilemiyorum. Ayrıca AMD-intel arasında da kararsız kaldım. Bu fiyatlara alabileceğim en iyi sistem nasıldır? Sizlerin düşünceleri nelerdir?

https://www.itopya.com/kendinemuzis...-ddr4-1tb-nvm-ssd-2tb-disk-gaming-bilgisayar/ bu ürüne 9900k işlemci ile değiştirerek almayı planlıyordum. Bu ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam Eylülü bekleyin yok beklemem diyorsanız bu sistemi alın: https://www.qp.com.tr/qp-helios-ryzen-7-3800x-32gb-rtx-2080-ti-500-gb-oyun-bilgisayari
1-2 bin tl fazla verebilirsiniz yanında koltuk fln da geliyor. Oyuncu koltuğu*

Bu fiyata sistem önerse önerse @Rambo_87 abi önerir.

Bu fiyata sistem önerse önerse @Rambo_87 abi önerir.
3900x
Corsair 465x
Asus rog strix x570e
Gigabyte m2 1 tb pci Express x4
Samsung evo 860 ssd 1 tb
Corsair h150i pro xt
Corsair 32 gb DDR 4 ram rgb 3600 mhz
Psu: asus 850 watt veya corsair rm 850 watt
Asus rog strix 2080 super oc

3900x
Corsair 465x
Asus rog strix x570e
Samsung evo 860 ssd 1 tb
Corsair h150i pro xt
Corsair 32 gb DDR 4 ram RGB 3600 mhz
PSU: asus 850 watt veya corsair rm 850 watt
O anakart asus x570 olacak o kadar . :D :D

3900x
Corsair 465x
Asus rog strix x570e
Samsung evo 860 ssd 1 tb
Corsair h150i pro xt
Corsair 32 gb DDR 4 ram RGB 3600 mhz
PSU: asus 850 watt veya corsair rm 850 watt
Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam. "Gigabyte m2 1 tb pci Express x4" bu parçayı piyasada bulmak sanırım epeyi zor. Kaba bir hesaplama yaptım sistem 25k-26k arası değişiyor. Bütçemin biraz üstünde ama bakalım birşeyler uydurmaya çalışabilirim.

Öneriniz için çok teşekkür ederim hocam. "Gigabyte m2 1 tb pci Express x4" bu parçayı piyasada bulmak sanırım epeyi zor. Kaba bir hesaplama yaptım sistem 25k-26k arası değişiyor. Bütçemin biraz üstünde ama bakalım birşeyler uydurmaya çalışabilirim.
Umarim istedin gibi olur kral.
bir kac olayi degistirmen hakimindesin.
yani tek bunlara dikkat et.
psu+ cpu+ anakart.
dediklerimi rica etsem aklinda bulundur.
Ekran kart baska markada olur. Lakin chip en az rtx 2080 super olsun.

kasa ve fan olaylara sana birakiyorum

Geri