Arama sonuçları: *

• Users: theAhm3t
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. theAhm3t

Sistemin ne kadar eder?

Ekran: Asus TUF Gaming VG27VQ 1 ms Full HD Curved 165 Hz Klavye: Gamepower Saber RGB BLue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Mouse: SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Kulaklık: Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kasa: Gamepower WARCRY 6 led...
  2. theAhm3t

Bilgisayarımı laptopla takas yapacam

Sistemim: Ekran: Asus TUF Gaming VG27VQ 1 ms Full HD Curved 165 Hz Klavye: Gamepower Saber RGB BLue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Mouse: SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Kulaklık: Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kasa: Gamepower...
  3. theAhm3t

Arkadaşlar elimdeki kitapları ne yapmam lazım

Arkadaşlar elimde aşırı sayıda çözülmüş test kitabi var bunları nasıl satabilirim?
  4. theAhm3t

Dağıtıcı modemin şifresini nasıl değiştirebilirim?

Arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi dağıtıcı modemin şifresini nasıl değiştirebilirim?
  5. theAhm3t

Display port no signal hatası

Arkadaşlar sorun önceden olmuştu kabloyu başka girişlere taktım ve sorun çözülmüştü. Bugün sorun tekrar etti denedim olmadı ve arkadaşımdan yeni kablo aldım oda olmadı sorun ne acaba bilenler lütfen yazsın
  6. theAhm3t

Sistemim ne kadar eder?

Ekran: Asus TUF Gaming VG27VQ 1 ms Full HD Curved 165 Hz Klavye: Gamepower Saber RGB BLue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Mouse: SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Kulaklık: Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kasa: Gamepower WARCRY 6 led...
  7. theAhm3t

Hisse senedi alma ve satma

Arkadaşlar ilk defa hisse senedi alacağım ve hangisini alacağımı ne zaman satacağımı bilmiyorum. Bu işin içinde olanlar beni bilgilendirebilir mi?
  8. theAhm3t

Yardım Monitöre görüntü gelmiyor

Sürekli ekrana hdmı ve analog diye uyuyarı veriyor sorunun nerden kaynaklandığını bulamadım
  9. theAhm3t

Sadece bir uygulamanın ekran kaydını nasıl alabilirim

Arkadaşlar sadece bir uygulamanın ekran kaydını almak istiyorum o uygulamada whatsapp ekran kartım amd (konuyu hangi nereye açacağımı bilemedim şimdiden özür dilerim) arka plana alsam bile ekran kaydını nasıl açık tutabilirim. lütfen hızlı cevaplarsanız çok sevinirim hayat memat meselesi
  10. theAhm3t

Hdd/sdd önerisi lazım beyler

Beyler hdd arızalıydı önceki konumdan olayı okuyabilirsiniz yeni bir hdd almak istiyorum bütçem 1*1.5 k anakartım b450m pro anakartım sanırsam 2 tane sdd girişi var sdd de önerebilirisiniz
  11. theAhm3t

Merhabalar sanırsam ekran kartım bozuldu

Merhabalar oturduğum semtte dolayı sürekli trafolar falan patlıyor özellikle bu aylarda uçurtmalar elektrik tellerine takılıp trafoları patlatıyor en son da dün oldu yemek yemek için mutfağa gittiğimde yine bir trafo patladı 1 saat içinde elektrik geldi ama ekran kartından ses gelmeye başladı ve...
  12. theAhm3t

Game Power'ın yaptığı saçmalığa inanamayacaksınız!

Arkadaşlar bundan bir iki sene önce klavyeyi iki kere garantiye yollamıştım w ve d tuşu basmıyor gibisinden ikisini de tamir etmişlerdi ve son bir haftadır tekrar w tuşu basmamaya başladı ve burda ne var diyeceksiniz bende dedim klavyeyi temizleyim, hayatımda hiç klavyemi açıp temizledim bende...
  13. theAhm3t

FH4 unutulmuş araçların yerlerini nasıl bulabilirim?

Youtubeden videodan da baktım hepsi var gözüküyor ama şu son arabayı bulamadım, oyundaki bütün evleri de satın aldım? buga girmiş olabilir mi?
  14. theAhm3t

Yardım FH4 sahne arkası bileti vermiyor!

horizon sahne arkasını kullanamıyorum, yüzde elliyi geçince bileti veriyor yaptım ama vermedi çözümü var mı?
  15. theAhm3t

Eski bir oyun vardı bulamıyorum

Anlık aklıma geldi eski bir oyun vardı işte şöyle izah edeyim apartmanlarda pepsi yazıları vardı ve apartmanların balkonlarında damlarında futbol oyuncuları vardı topları birbirine atıyordu çok eğlenceliydi, Hatırlayan çıkacak mı?
  16. theAhm3t

Başka birinin spotify sini ben ödüyorum ?

arkadaşlar sanırım uzun zamandır ben başka birinin spotify ben ödüyorum büyük ihtimalle arkadaşım ama nasıl kimin olduğunu bile bilirim ve önüne nasıl geçerim ? edit: papara ile görüştüm ama kimin yaptığını bulamazlarmış spotify destek ile görüş denildi
  17. theAhm3t

En sevdiğiniz dizi ve filmler neler?

Bunu izlemeden ölme diyeceğiniz dizi\filimler neler? Bir kaç örnek verebilirisiniz.
  18. theAhm3t

❌İndirim Bitti! Mordheim: City of the Damned SON 4 SAAT

Mordheim: City of the Damned steam fiyatı $12.99 USD Kütüphaneye atın kalsın https://www.gog.com/#giveaway
  19. theAhm3t

Agalar kız mevzusu bi el attın.

Agalar beni eskiden seven bir kız arkadaşım ile tekrar konuşmaya başladık ve ben bilmeden öküzlük etmişim kıza, öküzlük ettiğim kısım hızlı anlatıyorum beni seviyormuş ama benim haberim yoktu sonra ben de o zamanlar hormonların verdiği yetki ile çoğu kızla flört ettim ve kız üzülmüş baya geçti...
  20. theAhm3t

Mount & Blade II: Bannerlord halen alınır mı ?

Arkadaşlar soru başlıkta bugün indirimin son günü. 180tl değer mi fikirlerinizi bekliyorum
Geri