Arama sonuçları: *

• Users: Neleda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Neleda

Yardım W10 Mak Key Tekrar Kullanılabilir mi ?

Selam. Şuan kullandıgım ssd içerisindeki w10 u mak key ile lisanslamışım. Yeni bir ssd aldım bu keyi şimdi kullandıgım ssd den silsem sistemi yeni aldığıma kuracağım şimdikini formatlayacağım yeni ssd de bu keyi kullanabilir miyim ?
  2. Neleda

🔥İndirim Kingston kc3000 2 TB 5680 TL

sin. erjide https://www.epey.com/sabit-disk/kingston-kc3000-skc3000d-2048g.html
  3. Neleda

GPU 0 - 3D nedeniyle kasma donma

Selamlar dostlar. Bilgisayarda bazen firefoxta tarayıcılar açık olduğunda kasma donma oluyor biraz gözlem yaptığımda sorunun bu GPU 0 - 3D olduğunu farkettim. Yükleyeceğim görseldeki ibare bazen firefoxun yanında felende çıkıyor tarayıcı ve pc donuyor kasıyor birkaç saniye dakika sonra normale...
  4. Neleda

7500F için soğutucu tavsiye ?

240mm sıvı soğutucum var lakin full speed çalıştığında fanlardan biri yalpalıyor ve oyunda 80 derecelere çıkıyor işlemci. Hava soğutucu daha iyi olur denildi zaten kasam 240mm üstü sıvı soğutucuya uygun değil galiba...
  5. Neleda

Zio Fabric Jet Black ?

Selamlar bu koltuğu alıp kullanıp memnun olan olmayan var mı ? Birde kullanabileceğimiz indirim kodu var mı ?
  6. Neleda

Postalarıma giriş yapıldı tüm hesaplarım çalındı

Selam. Nasıl oldu bilmiyorum tüm şifrelerim ele geçirilmiş. Önce pcde açık 3 posta adresimle ilgili giriş denemeleri şüpheli giriş mailleri smsleri felen geliyordu. Hemen şifre değişip 2FA yaptım Auth uygulamasından felen giriş ekledim pc sıfırladım formatladım ama nafile hala rahatça giriş...
  7. Neleda

Bilgisayar Biosa Girmiyor ?

Selamlar birkaç hafta önce aldığım bilgisayarımda Armory Crate uygulamasından fan ve rgb kısımları çalışıyordu. Oradan istediğim gibi rgb ve fan ayarı yapabiliyordum. Sonra ne olduysa önce monitör geç açılmaya başladı standbye moduna alıyordu displayport kablosu değiştirdim. Sorun çözüldü sanki...
  8. Neleda

Gaming.gen mi Vatanpc mı ?

Selamlar. Dell G2724D marka model monitörü araştırdım beğendim satın almak istiyorum fakat hangi siteden almalıyım bilmiyorum. Malum fiyatı biraz tuzlu şimdi sorunlu sıkıntılı gelse 14 gün cayma hakkını alacağım firma kullandıracak mı kullandırmayacak mı şaibeli. Bilgisi olan yardımcı olabilir...
  9. Neleda

Öneri Hangi anakartı almalıyım ?

Selam dostlar. Aşağıya linkini bıraktığım gamegaraj sitesinden bir sistem toplayacağım. Anakart seçimi konusunda kararsız kaldım. Hangisini almalıyım sizce ? Birde pci x16 ya ses kartı wifi kartı tarzı şeyler anladığım kadarıyla takılamıyor pci x1 e takılabilir mi peki ? asus tuf gaming b650m-e...
  10. Neleda

50 bin TL monitör dahil sistem önerisi

Selam dostlar. Bütçem 50k bir süredir hazır uygun sistem araştırıyorum. Birkaç hafta içinde satın alacağım ve kararsız kaldım. 2 sitede uyguna hazır sistem buldum ve özelleştirmelerle istediğim hale getirdim. Bu iki sistemden hangisinin daha iyi olduğu veya başka siteden daha iyisini...
  11. Neleda

Synapse 1-2 Açılmıyor

Selam. Basilisk v2 satın aldım. Usbyi takınca otomatik olarak zaten programı indirdi kurdu. Sonrasında Synapse 3 açılmadı. Sağ alttaki ufak simgesine tıkladığımda yüklediğim fotodaki gibi bir durum var bunun haricinde hiç açılmıyor. Sabahtan beri yükledim sildim durdum. ProgramData vb tüm...
  12. Neleda

Fiber Optik Modem Tavsiyesi

Selamlar. Fiber optik bir modem almak istiyorum. Çok araştirma okuma imkanim olmadigi gibi bu konulari anlamıyorum. Zaten 10 gun onceki fiyatlarla bugununki cok farkli oluyor. 100 Mbps internet hiziyla sorunsuz kullanabilecegim bir marka model onermenizi rica ediyorum. Bütçe 500-550 TL
Top Bottom