Arama sonuçları: *

• Users: QCerberusQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QCerberusQ

Öneri CCY Teknoloji Güvenilir mi?

CCYTeknoloji satıcısından ürün almayı düşünüyorum güvenilir mi? Hiç alışveriş yapan oldu mu?
  2. QCerberusQ

Çözüldü✓ Asus Teknik Servis Onarım Durumu Sorunu

Asus monitörümü servise gönderdim bugün onarım durumuna baktığımda "Tamire devam edebilmek için ürünün adaptör vb aksesuarlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Lütfen Çağrı Merkezi ile iletişime geçiniz" böyle bir uyarı gördüm ama tüm her şeyi eksiksiz gönderdim sistemsel bir hata mı var? Hiç karşılaşan...
  3. QCerberusQ

Çözüldü✓ Monitörde çizgi ve ucunda ölü pixel

Monitörün yukarıdan aşağıya çizgi ve ucunda ölü pixel var garanti kapsamına girer mi? 1745145424 En net görüntüsü normalde baya belirgin ama kamera düzeltme yaptığı için göstermek zor oluyor
  4. QCerberusQ

Öneri 3000 Tl Bütçeye Router Önerisi

Superonline 1000MBPS fiber kullanıyorum. Superonline verdiği router'ı değiştirmek istiyorum, bunun için 3000 Tl ye kadar router önerisi yaparsanız sevinirim. Aklımda Tp link Archer BE230 var. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını da beklerim. Hepsiburada olursa sevinirim kuponum var kullanmam...
  5. QCerberusQ

Yardım TpLink Müşteri hizmetleri ve Servis Sorumsuzluğu

İki ay önce aldığım Halo Mesh H60X 3'lü paket, sorunlu çıktı ve bu yüzden düzgün kullanamıyorum. Ana halo sorunsuz çalışırken, uydu halo'ların ikisinde sürekli internet kopmaları yaşıyorum. Wi-Fi bağlantısı olmasına rağmen internet kesiliyor. Halo cihazlarındaki ışıklar sabit beyaz, yani ana...
  6. QCerberusQ

50cc Diye Aldığım Motor 72cc Çıktı :D (Sonuçlandı)

8 Şubat 2024 tarihinde E Kuralkan sitesinden Kanuni Trodon XS50 modelini satın aldım. Satın almadan önce Yetkili Bayi olan Motokamp bayisine, motorla ilgili bilgiler almak için gittim. Motorun 50 cc olduğunu, trafik sigortası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi'nden (MTV) muaf olduğunu söylediler. Zaten...
  7. QCerberusQ

Superonline Binama Fiber Altyapı İçin aradı (Güncelleme) Binaya Geldi !!

Merhaba arkadaşlar 1.5 aylık uğraşlarım sonucunda bugün Superonline tarafından arandım ve yarın evde olup olmadığımı sordular evdeyim dedim ve yarın gelip evrakları imzalaticaz Binanıza Fiber internet çekeceğiz dediler. Sonunda Fiber internet altyapısına ulaşıyorum galiba herhangi bir ücret...
  8. QCerberusQ

Youtube Telif İhtarı Yedim Haklı mı?

Merhaba arkadaşlar YouTube Kanalımda Twitch yayıncılarının kesitlerini yapıp atıyorum. Bugün kanalıma İhtar geldi ve ihtar sebebi elraenn yayıncısının Twitch kesitlerini toplayıp edit yapan kişinin videosunu yayında elraenn izliyor, bende elraenn izlerken o videoyu izlediği kesiti alıp kendi...
  9. QCerberusQ

Yardım Superonline Fiber Altyapı Sorunu

Merhaba arkadaşlar Turkcell M.H Twitter Hesabına yazdığım mesajı sizlerle paylaşıyorum :"sitenizden altyapı sorguladığımda bina da fiber mevcut gözüküyor binamızın önünde yerde küçük Superonline fiber kutusu var binamıza fiber çekmekle ilgili herhangi bir proje var mı. Fiber sokağımıza geleli 2...
  10. QCerberusQ

Yardım Alacağım Cat6 Kablo Sizce Nasıl ?

https://www.trendyol.com/vetech/cat6-15mt-lan-ethernet-kablosu-fabrikasyon-internet-kablo-p-363861498?boutiqueId=61&merchantId=113072&filterOverPriceListings=false&sav=true Bu kabloyu evin internet kablosu tesisatından geçireceğim sizce uygun mudur ?
  11. QCerberusQ

Alt Yapı Sonucum Hakkında Sorum Var ??

Millenicom da altyapı sorguladığım zaman SOL altyapısı gözüküyor ama binamda SOL fiber kutusu yok sadece bina önünde SOL yerdeki küçük kare kutudan bulunuyor başvursam binama fiber çekerler mi?
  12. QCerberusQ

Yardım Altyapı Sorgulama Sonucum

Arkadaşlar altyapı sonucum da superonline olduğu gözüküyor önceden sadece vdsl altyapı sonucu çıkıyordu bu sonuç yakında superonline altyapısının binaya geleceğini mi işaret ediyor
  13. QCerberusQ

Yardım Hat Değerlerim Normal ama İnternet hızım düşük

1 haftadır arada böyle oluyor hat değerlerim normal olmasına rağmen internet download hızım aşırı şekilde düşüyor 35 mbps paket kullanıyorum sorunun nerede olduğunu nasıl anlayabilirim. Millenicom müşteri hizmetlerine yazdım bana hattımda sorun olmadığını elektrikci veya modeminizin...
  14. QCerberusQ

Pc Valorant oynarken mavi ekran verdi

https://www.mediafire.com/file/2sfjr435c1ykwpi/Minidump.rar/file Minidump dosyası hatayı bulmama yardım edermisiniz minidump dosyasından anlayan arkadaşlar 1620403326 @Treyarch @MisakiTaro 1620403886 @Vesemir
  15. QCerberusQ

Samsung Ssd performansı

samsung evo 860 250 gb ssd aldım okuma ve yazma testlerinden gbit performans veriyor sizce normalmi? Samsung yazılımından rapid teknolojisini açınca böyle oldu
  16. QCerberusQ

Hangi Ssd yi almalıyım ?

Samsung evo 860 250 gb Apacer As350 256 gb olan mı? Patriot brust p210 256 gb olanda aklımın ucunda
  17. QCerberusQ

Laptop Ram Voltajı Hakkında

Dell marka laptopum var ve 4 gb 1600 mhz 1.5v samsung marka ram var ve ben 4gb daha ram almak istiyorum ama samsung marka 1.35v olan ramlar mevcut piyasada islemci ozelliklerine baktığımda ddr3/L desteklediği yazıyor sıkıntı olurmu alta foto bırakıyorum anakartında desteklemesi gerekiyor mu?
  18. QCerberusQ

Laptop Ram yükseltme hakkında

4gb ddr3 ram var yanına 4 gb daha alıp 8 yapmak istiyorum ama benim ram samsung marka ve 1.5v çalışıyor internette 1.35v olanlardan var alsam sorun çıkarır mı veya başka marka ram alsam sıkıntı çıkar mı?
  19. QCerberusQ

Öneri 240-256 Gb Ssd 2.5 önerisi

Piyasada fiyat performans ve kaliteli başlıkta belirttiğim özelliklerde ssd öneriniz var mı ?
  20. QCerberusQ

Yardım 18-20 Yaş seyahat Hakkında

"20 yaşımı Ağustos ayında dolduracağım" Arkadaşlar Ankara'ya iş yeri beceri eğitimine başvurmak için valilikten izin alarak geldim evrakları falan hallettim şimdi tekrar eve dönmek istiyorum İçişleri bakanlığı açıklaması; "18-20 yaş arası gençlerin ise sadece şehirler arası toplu ulaşım aracı...
Geri