Arama sonuçları: *

1. Orhanaygun41

50k bütçe ile laptop önerisi

Merhabalar dostlar arkadaşım için öneri istiyorum.50k bütçesi var.Endüstriyel tasarım bölümü için Çizim programları vs kullanıcak.Önerilerinizi bekliyorum.
  2. Orhanaygun41

Cruial Ballistix 3200mhz ram OC nasıl yapılır ?

Merhabalar arkadaşlar i5 9600k işlemcim var ve 2 sene önce topladım sistemimi fakat mining olayı yüzünden ekran kartı alamamışstım ve hala da alamadım.Geçenlerde Gta 5 in Grand Rp sunucusunu indirdim oyun oynarken atıyor drop giriyor.Acaba bu ramlerin MHZ değerini OC yapsak bu atmalar vs...
  3. Orhanaygun41

TBTNET FİBER İNTERNET

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir fibere bağlanmak istiyordum ve sonunda TBTNET sayesinde ve TT altyapısı üzerinde 100mb fiber internete bağlanmış bulunmaktayım.Fiyatı 135TL ilerki zamanlarda tecrübelerimi aktarcağım.Şu anki hız değerlerim bu şekilde.
  4. Orhanaygun41

Keenetic extra dsl modem Superonline 500 megabit fiber interneti destekler mi ?

Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda superonline 500 megabit internete geçiş yapıcaz elimizdeki modem ile bu interneti kullanabilir miyiz ?
  5. Orhanaygun41

Turkcell Superonline'a Geçilir mi ?

Merhabalar arkadaşlar 18 gün sonra TT taahhütümüz bitiyor ve dün superonline'ı aradık 500 megabit 12 ay taahhütlü 199 tl fiyat dediler sizce nasıl kullanılır mı ? Superonline hali hazırda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
  6. Orhanaygun41

İnternet Sağlayıcısı Önerisi 2022

Merhabalar arkadaşlar 18 Eylül günü TT'den taahhütümüz bitiyor.Yeni bir internet sağlayıcıya geçmeyi planlıyoruz.Ayrıca yeni de fiber geldiği için fiber bağlatmak istiyoruz.Türknet,Millenicom,Netspeed,GıbırNet gibi bazı şirketler var siz hangisini önerirsiniz fiyat olarak uygun olanı seçmek...
  7. Orhanaygun41

YKS Tercih sorunu !!

Merhabalar arkadaşlar SAY 379k sıralama yaptım ve Kocaelide oturuyorum.Sizce 2 yıllık bir yer (Bilgisayar Proğramcılığı, Elektrik vs.) tercih edip DGS ile 4 yıllığa mı uzatıyım ? Yoksa ; 1-Matematik ve Bilgisayar Bilimleri 2-Bilişim sistemleri ve teknolojileri 3-Bilgisayar teknolojisi ve...
  8. Orhanaygun41

Sokağa fiber altyapı geldi

Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak...
  9. Orhanaygun41

Ekran kartı hangisini alsam karar veremedim

Merhabalar arkadaşlar bütçe 1.5k ile 1.7k arası.Bulduğum modeller; Msi Gtx 950 2gb 1.4k MSI GTX 960 4G 1.6k MSI GTX 750 TI 2GB 1k ASUS GTX 960 Rog Strix 2gb 1.6k MSİ GTX 770 OC 2GB 1.4K SAPPHIRE VAPOR-X R9 270X 2GB 1.5K Hepsi ikinci el temiz kartlar son pazarlıkla bu fiyatlara veriyorlar...
  10. Orhanaygun41

1.5k'ya Ekran Karti Mı Moni̇tör Mü Almalıyım?

Arkadaşlar merhabalar yarın elime 1.5k gibi bir para geçicek önceliğim monitör almaktı fakat acaba ekran kartı mı alıyım diye düşündüm monitörü sonra alırım dedim.Şuan kullandığım ufak 60hz monitör var.Alacağim ekran kartı da gtx 750ti olur en fazla bu bütçeye herhalde yada başka önerdiğiniz var...
  11. Orhanaygun41

% 85 SAĞLIK SAMSUNG HDD ALINIR MI ?

Arkadaşlar bir tane hdd buldum samsung marka 1tb ve sağlık %85 alınır mı ne diyorsunuz ? Sıkıntı çıkarır mı ?
  12. Orhanaygun41

Keenetic Extra DSL modem

Merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim modemden aldım şuan kurdum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.VDSL olarak.Fiber gelince de bu modemi kullanabilirim değil mi ? Ayrıca bu modemi kullanan ve bu modeme özel bir ayar vs. yapılcak püf noktaları var mı bu konuda beni bilgilendirirseniz mutlu...
  13. Orhanaygun41

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27 Alınır mı ?

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz merhaba arkadaşlar bu model de monitörden 2.el satan biri var fakat 4 adet ölü piksel varmış 2k gibi bir fiyat istiyor ne diyorsunuz alınır mı ?
  14. Orhanaygun41

Sahibinden.com da dolandırıldım

Merhaba arkadaşlar geçenler de yedek olarak bir DDR2 sistem topladım ve DDR2 Rama ihtiyacım oldu sonrasında ise sahibinden sitesinden araştırma yaptım ve 4gb DDR2 ram buldum almak için mesaj attım fiyatta anlaşamadık sonrasında konu kapandı.Fakat 2 gün önce adam bana geri yazdı hala almak...
  15. Orhanaygun41

EKRAN KARTINDA KOD 43 HATASI

Merhabalar arkadaşlar malum fiyatlardan ötürü bir ekran kartı alamadım bu yüzden de düşük bütçeli ekran kartı arıyordum karşıma KOD 43 hatası veren arızalı bir ekran kartı çıktı bunu alsak tamiri olur mu ? Ve KOD 43 hatası tam olarak nedir ?
  16. Orhanaygun41

İnca İKG-441 ışık sorunu

Merhaba arkadaşlar fotoğrafta işaretlediğim ''CAPSLK'' tuşu ve ''NUM LOCK'' tuşunun ışığı yanmıyor tuşlara bastığım halde sorun ne olabilir ?
  17. Orhanaygun41

WİNDOWS 11 UPDATE HATASI!!!

Merhabalar arkadaşlar bu güncellemeyi 5-6 defa indirip denedim fakat pc yeniden başlarken windows ekranı gelmeden önce siyah ekran geliyor bir türlü bu sorunu çözemedim.Çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi ?
  18. Orhanaygun41

(2.EL-0) 4.5K SİSTEM TOPLAMA REHBERİ

Merhabalar arkadaşlar can sıkıntısından böyle bir şey yapmak istedim.Bu fiyatlara PC toplayacak olanlara yardımcı olmak için.İyi forumlar.... İşlemci : RYZEN 5 2600 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-5-2600-943583812/detay Anakart: GIGABYTE...
  19. Orhanaygun41

9999 TL'YE RX 6600 XT SİSTEM (MERT BAYANTEMUR)

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-gladiator-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rx6600xt-mert-bayantemur-p-40345?utm_source=YouTube&utm_medium=A%C4%9Fustos&utm_campaign=MertBayantemur
  20. Orhanaygun41

Hector Bronze [ModartPC] RTX 3070Tİ 14.999,00 TL

https://www.incehesap.com/hector-bronz-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50347/
Geri