Sokağa fiber altyapı geldi

Orhanaygun41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
958
Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum ?

Turknet tahutu oduyordu sanirim
Post automatically merged:

• Evde kurulum ücreti ödemenize gerek kalmaz ve 480 TL’ye kadar taahhüt cayma bedeli bizden olur.

Fibere geçmek için taahhüt bozmana gerek yok ki, Telekom'dan paket değişikliği yapabilirsin. Taahhütü karşılasalar bile en fazla yarısı karşılanır, Telekom sağlam ücret çıkartıyor taahhüt bozmaya.

Fibere geçmek için taahhüt bozmana gerek yok ki, Telekom'dan paket değişikliği yapabilirsin. Taahhütü karşılasalar bile en fazla yarısı karşılanır, Telekom sağlam ücret çıkartıyor taahhüt bozmaya.
Biliyorum fakat TT fiber paket ücretleri diğer sağlayıcılara göre biraz pahalı sanki.

Benim bildiğim taahhüt cezasını ödeseler bile sonraki aylarda taksit şeklinde senden geri alıyorlar açıklamada okumuştum.Ama yanlışta olabilir.

Biliyorum fakat TT fiber paket ücretleri diğer sağlayıcılara göre biraz pahalı sanki.
Aslında değil, yeni zamlarla aynı hesaba geliyor. Taahhüt ise günümüzde avantajlı bir şey maalesef çünkü fiyat artmıyor taahhüt boyunca :D

Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum ?
2 Yıl Üzeriyse Tahhaüt Parası Alamazlar Yasal değil bu arada

Turknet tahutu oduyordu sanirim

• Evde kurulum ücreti ödemenize gerek kalmaz ve 480 TL’ye kadar taahhüt cayma bedeli bizden olur.
TurkNet cayma bedeli karşılama konusunda size avantaj sunuyoruz. Mevcut operatörünüzün size çıkaracağı taahhüt cayma bedelinin, TurkNet GigaFiber altyapısındaysanız 480 TL’ye kadarını, diğer altyapılardaysanız da 240 TL’ye kadarını biz karşılıyoruz.

Aslında değil, yeni zamlarla aynı hesaba geliyor. Taahhüt ise günümüzde avantajlı bir şey maalesef çünkü fiyat artmıyor taahhüt boyunca :D
Doğru diyorsunuz hocam ben bir bakıyım TT fiber paketlerine. Olmadı değiniz gibi direkt paket değişikliği yaparım TT üzerinden.

240Tl'yi nakit olarak vermiyor. Ay ay faturandan düşüyor.

Bence 1-2 ay daha bekleyip direk geçiş yapın. Zaten az kalmış.

Bir bize gelemedi kuru soğanla geziyoruz :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,393
Üyeler
190,906
Son üye
justbusiness
Geri