Sokağa fiber altyapı geldi

Aslında değil, yeni zamlarla aynı hesaba geliyor. Taahhüt ise günümüzde avantajlı bir şey maalesef çünkü fiyat artmıyor taahhüt boyunca :D
Diğer sağlayıcıları bilmem fakat Vodafone bir kılıf uydurmuş bu işe bilginiz olsun. Taahhütünüz olduğu halde paketlere zam geldiğinde faturaya anında yasıtıyorlar. Böyle bir durum yaşan 1-2 arkadaşa denk geldim son zamanlarda.

Diğer sağlayıcıları bilmem fakat Vodafone bir kılıf uydurmuş bu işe bilginiz olsun. Taahhütünüz olduğu halde paketlere zam geldiğinde faturaya anında yasıtıyorlar. Böyle bir durum yaşan 1-2 arkadaşa denk geldim son zamanlarda.
Yapamazlar onu yasal olarak.

Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum ?
Sokağa Fiber gelmesi o kadar önemli değil dostum o fiber kablolar bulunduğunuz binaya kadar geldi mi bu önemli ben sokağıma fiber geldikten sonra 5 kere aradım ve 7 ay bekledim ttnet i 6. arayışımda ben caymak istiyorum bedeli neyse vermeye hazırım dedim 2 gün sonra binaya çektiler hatta o kadar aceleci davrandılar ki daireye kadar fiber çektiler :)

Geri