Neler Yeni

Sokağa fiber altyapı geldi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Aslında değil, yeni zamlarla aynı hesaba geliyor. Taahhüt ise günümüzde avantajlı bir şey maalesef çünkü fiyat artmıyor taahhüt boyunca :D
Diğer sağlayıcıları bilmem fakat Vodafone bir kılıf uydurmuş bu işe bilginiz olsun. Taahhütünüz olduğu halde paketlere zam geldiğinde faturaya anında yasıtıyorlar. Böyle bir durum yaşan 1-2 arkadaşa denk geldim son zamanlarda.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,209
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Diğer sağlayıcıları bilmem fakat Vodafone bir kılıf uydurmuş bu işe bilginiz olsun. Taahhütünüz olduğu halde paketlere zam geldiğinde faturaya anında yasıtıyorlar. Böyle bir durum yaşan 1-2 arkadaşa denk geldim son zamanlarda.
Yapamazlar onu yasal olarak.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak istiyorum ?
Sokağa Fiber gelmesi o kadar önemli değil dostum o fiber kablolar bulunduğunuz binaya kadar geldi mi bu önemli ben sokağıma fiber geldikten sonra 5 kere aradım ve 7 ay bekledim ttnet i 6. arayışımda ben caymak istiyorum bedeli neyse vermeye hazırım dedim 2 gün sonra binaya çektiler hatta o kadar aceleci davrandılar ki daireye kadar fiber çektiler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom