Arama sonuçları: *

• Users: KerimTT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

En sessiz mekanik klavye

Merhaba, gerçekten çok sessiz bir klavye arayışındayım. Logitech G213 almayı düşünüyorum faremde G502 HERO modeli, uyumlu olsun istiyorum fakat mekanik bir klavye değil, önerebileceğiniz sesi çok az olan bir mekanik klavye var mı? Bütçem 1000TL'ye kadar olabilir.
  2. K

Görüntü gelmiyor sistem topladım acil yardım

Arkadaşlar yanlışlıkla ekran kartına güç veren kabloyu 8 pin cpu kısmına takmışım sonradan fark ettim sistem başlamıyordu şuanda kabloları düzelttim fakat hala görüntü alamıyorum neyden olabilir?
  3. K

5900x - Gigabyte anakart görüntü gelmeme sorunu

Merhaba arkadaşlar, 5900X - X570 Gigabyte anakartım var. Görüntü alamıyorum, bios update etmem mi gerekiyor? Görüntü gelmeden bios u nasıl güncelleyeceğim?
  4. K

Kasa fanları için toz filtresi hakkında

Merhaba arkadaşlar. Kasa için toz filtresi alacağım fakat belirli bir boyutu yok kasa biraz farklı. Toz filtresi için sinek teli alsam iş görür mü? Çerçevesi olmadan o toz filtresinden sarılı şekilde satılıyor mu?
  5. K

1000-2000 ₺ Sıvı soğutucu önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bütçem 1000-2000 arası olabilir yeterki iyi soğutsun, bilgisayarımın sıcak olmaması gerek takıntı haline geldi nefret etmeye başladım bilgisayarımdan. Güzel soğutacak bir sıvı soğutucu arıyorum. Önerileriniz nedir?
  6. K

PCIe uyumluluk yardım

PCIe 3.0 x16 slot (PCI_E4) girişi olan bir anakart PCIe 2.0 x8 ethernet kartı ile çalışır mı? Anakart: MSI MAG B550M Ethernet kartı: Intel® X520-DA2
  7. K

MSI MAG B550M Mortar ve Intel® X520-DA2 10GB uyumlu mu?

Merhaba, aşağıdaki 2 adet Ethernet kartı ve anakart uyumlu mudur? Bunları PCI-e slotlarına sorunsuz yerleştirebilir miyiz? MSI MAG B550M Mortar. 2 Adet https://www.hepsiburada.com/intel-x...-sfp-ethernet-kart-e10g42btda-pm-HB00000RYJZ3
  8. K

Low Profile İşlemci Soğutucusu Aranıyor

Merhaba arkadaşlar yüksekliği 70mm'yi geçmeyecek, çok iyi soğutabilecek AM4 soketi için low profile fan arıyorum. Çıkaracağı ses önemli değil iyi soğutması çok önemli. Yardımcı olabilecek var mı acaba? 1608634982 Ek olarak bütçemde sınır yok.
  9. K

İşlemci ve RAM'ın ömrü biter mi?

Merhaba arkadaşlar. 7/24 çalışan bir işlemci ve RAM düşünün. Sürekli işlemci ve RAM yoğun şekilde kullanılıyor gece gündüz fark etmeksizin. Bu işlemci ve RAM'ın ömrü azalır, tükenir veya biter mi? Sürekli aynı uygulamanın ve aynı işlemlerin yapıldığını varsayarak soruyorum.
  10. K

Anakart değiştirdim, pc kapanınca ses sisteminden cızırtı geliyor

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım, anakartın arka kısmına giren Aux kablosu artık bilgisayar kapanınca rahatsız edici cızırtı sesi çıkartıyor eski bilgisayarımda böyle bir şey yoktu kapandığında falan 0 sesti. Nasıl çözebilirim bunu? Ses çıkarmayan eski anakart: MSI H110M PRO VD Ses...
  11. K

Ryzen 3950X kaç amper çeker?

Merhaba arkadaşlar. Ryzen 3950X kaç amper çeker?
  12. K

8x PCIe destekli AM4 anakart arıyorum

Merhaba arkadaşlar aradım fakat bulamadım, 8x PCIe destekli AM4 anakart arıyorum yardımcı olacak var mı acaba? Ryzen 9 3950X takılacak.
  13. K

Sıvı soğutma hakkında

Merhaba arkadaşlar, tek fan 8cm'lik radyatörü olan sıvı soğutma var mı bildiğiniz? Ne eksik ne fazla olmalı aradığım özellikler tam olarak bu. Teşekkürler.
  14. K

MSI Mystic light fan sorunu

Merhaba arkadaşlar kasam MSI MPG GUNGNIR 110R, arka kısmında ARGB kontrolcüsü bulunuyor. Tüm fanların LED kabloları bu kontrolcüye bağlı. Kontrolcüden de anakarta JRAINBOW'a giriş yapıyor bu kontrolcü fakat hiç bir şekilde bu ışıkları ekran kartı, RAM ile senkronize edemiyorum Mystic Light...
  15. K

Ryzen 5 5600X 95 derece

Tamamen sıfır kendim topladım arkadaşlar Ryzen 5 5600X - 2070 Super var. Kutudan çıkan stok fanını takdım, stok termal macunu sürülüydü ek bir işlem uygulamadım direk tatım. İşlemci yaklaşık 4.3GHz civarında geziyor az önce oyuna girdim %30 kullanımda 95 derecelere ulaştı, sizce neyden kaynaklı?
  16. K

MSI Mystic light sorunu

Arkadaşlar yukarıdaki gibi RAM'ım, fanlarım kasam vb. her şey mystic light uyumlu fakat sadece ekran kartını ve anakart renklerini değiştirebiliyorum en basitinden Corsair vengenance RGB ramı burada çıkması gerekiyor diye biliyorum çıkmıyor fanlar vb. de gözükmüyor nasıl çözebilirim
  17. K

Bu parça ne işe yarıyor kutudan çıktı

Bu parça ne işe yarıyor arkadaşlar kartın kutusundan çıktı 2070
  18. K

Ekran kartı hakkında bilgi

Merhaba https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-2070-SUPER-GAMING-X/Overview Bu ekran kartının üzerinde toplam kaç pin PCIe girişi var nereden bakabilirim? 1606475710 PSU'dan çıkan ekran kartına giren kablodan bahsediyorum yanlış yazmamışımdır adını umarım
  19. K

Bunu nereye takıyoruz

Merhaba arkadaşlar bunu nereye takıyoruz bilen var mı
  20. K

Ekran kartı tavsiyesi

Merhaba, Ryzen 5 5600X'li bilgisayar topluyorum sistem tamamen MSI Mystic light uyumlu ekran kartı da buna uyumlu olursa güzel olabilir bütçe 4000 civarı olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geri