Arama sonuçları: *

• Users: Ricciardo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ricciardo

Öneri Mikrofon Odaklı Bluetooth Kulaklık

Arkadaşlar ses performansı çok önemli değil. ANC destekli (iyi bir anc) Pil ömrü iyi veya ortalama Mikrofonu kaliteli Silikon uçlu Bir tws kulaklık önerisi lazım. Bütçe 3k, gerekirse az aşım yapılabilir. Samsung marka telefonla kullanılacak ancak samsungun bu bütçede ihtiyaçları karşılayan bir...
  2. Ricciardo

Öneri Formula 1 Oynamak İçin Gamepad Önerisi

Arkadaşlar pc de f1 oynamak için gamepad alacağım. Halihazırda adalia t28 modeli var ama bi xbox kolunu denedim ve çok daha rahat hissettirdi. Ama hem kronik sorunları var hem de 2.4ghz desteklemiyor. Şu an avrupadayım. Dönerken almanyadan veya belçikadan alabilirim. Bütçe 50€, Xbox tasarımını...
  3. Ricciardo

Hava Soğutucu Önerisi ( 1500tl )

12100f işlemcimin fanı biraz sorun yaşatıyordu, hızlıca çözmek için yakın bi bilgisayarcıya götürüp stok fan taktırdım. Önceki fanım da stoktu ve gayet yeterliydi, malum i3... Ama bu takılan stok fan yetersiz geliyor, CS2 de 180fps+ çalışan sistem şimdi 50 lere kadar drop yiyor. Kasa kapağını...
  4. Ricciardo

Öneri S24 Ultra Ekran Koruyucu

Arkadaşlar S24 Ultra için kaliteli bi ekran koruyucu tavsiyeniz lazım. *Anti-reflective *Şeffaf *Parmak izi okuyucusunu engellemeyen Şu an nano cam kullanıyorum, orijinal cama kıyasla çok yansıma yaptığı için çıkarmak istiyorum. Cihazı yaklaşık 2 ay çiziksiz kullandım ama cihazı uzun süre...
  5. Ricciardo

3k Kablosuz Oyun Fare Önerisi

Elimde Darmoshark M3 4K var, double click yapıyor ve aldığıma da önerdiğime de pişman etti. Debounce time vs kurtarmıyor ve sorun olmaya başladı. Yeni bir fare alacağım, kablosuz hafif ve mümkünse 4k. Shape olarak darmoshark benzeri önerilere açığım. Deathadder v3 Pro indirime girmişti, tekrar...
  6. Ricciardo

10-11k Robot Süpürge Önerisi

Arkadaşlar bütçe 10k, 11k ya çıkabilirim. Şu an Dreame D10 Plus Gen2 modeli indirimde 10k, fiyatı iyi mi veya bu fiyata daha iyisi var mı?
  7. Ricciardo

Öneri S23FE - S24U Takas Teklifi

Arkadaşlar selam, bir telefon takası hakkında fikrinizi almak istiyorum. Yorumlarınız benim için önemli. S23 FE, TR 128GB kullanıyorum. Takas düşündüğüm telefon S24U 256GB dual 5g, yd global versiyon. Satıcının söylediğine göre ürünü hatasız, hattı yeni takmış. Benim cihaz yaklaşık 1 yıllık...
  8. Ricciardo

42K Gaming Laptop Önerisi

İyi akşamlar, bir arkadaş için gaming laptop bakıyoruz. 40-42k bandında, gerekirse bütçe bi tık yükseltilebilir. MSI, Asus, Dell gibi kaliteli markalardan ne önerirsiniz?
  9. Ricciardo

Yardım Kopya Disk Oluşturma

Arkadaşlar iyi günler, Cihazımda kullandığım ssd ye ek olarak 2 adet hdd var. İkisi de 500GB, temiz ve boş. Bunları fotoğraf vs saklamak için kullanacağım ancak hdd ler güvenilir değil. O yüzden 500+500 değil 500x2 şeklinde kullanmak istiyorum. Birine attığım ya da sildiğim tüm dosyaların...
  10. Ricciardo

Kompresör Bobini Değişimi

Selam hocalarım, Opel Astra H, sanırım 2011 model. 2012 de alındı. Klima arızalı, soğuk hava üflemiyor. Sanayide 2 yere gösterdim iki yakın fiyatlar verdi. Birisi 3 veya 6.5 dedi, diğeri 3.5 veya 6 dedi. Bu parçanın işçilik ücreti dahil olacak şekilde değişmesi için makul ücret nedir? Verilen...
  11. Ricciardo

30-35k Render Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar selam, bir arkadaş için başlıktaki gibi laptop arıyoruz. Bütçe 30k olursa iyi olur, çok fark eder derseniz 35k da olabilir. Oyun pek oynanmayacak, daha ziyade render ve edit işleri ile ilgilenecek. Buna göre sanırım gamingden farklı olarak 32gb ram ve kaliteli bir ekran iyi olur. Bu...
  12. Ricciardo

İkinci Ekran Hakkında

Herkese selamlar, 2. bir ekran almayı düşünüyorum uzun bir süredir ancak yeterli bilgim yok ve genel olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Sistemim 12100f, asus dual 2060, 16gb, ekranım gigabyte g24f-2 İlk endişem renk uyumu. Ana ekranım güzel bir ekran, iyi renk üretiyor ancak 2. alacağım ekran...
  13. Ricciardo

VALORANT VAN 1067

Özet: VGC hizmetini otomatik olarak ayarlamama rağmen kısa sürede duruyor, VAL 1067 hatası ile oyun kapanıyor. Arkadaşlar birkaç el valo oynadım, sonra cs geçtim sonra tarayıcıda dizi izledim. Diziden sonra valorantı açtım ve VAN 1067 hatası aldım, bilgisayarı yeniden başlatmam işe yaramadı...
  14. Ricciardo

XL Mousepad Önerisi (350TL)

Arkadaşlar elimde 70x30cm mousepadim var, artık eskidi ve boyu yeterli gelmiyor. 80-90x40 mousepad önerisi istiyorum, daha büyük de olabilir sorun etmem. Kenarları dikişli istemiyorum. Speed olsun, control hiç kullanmadım. Bundan önceki 2 farem razerdı ve skatezler çok iyiydi, yeni farem...
  15. Ricciardo

Öneri Bu Laptopun 2. El Fiyatı Nedir?

Arkadaşlar selam, bir laptop satacağız. Model Asus Rog Strix Scar 17. Bazı özellikleri net değil kafamda ancak yaklaşik bir fiyat vermeniz çok faydalı olur, sonra net özelliklerine göre fiyatı kesinleştirebiliriz. İşlemci: i7 10875h Ekran kartı: 2080 Super Ram: 16 veya 32gb Ssd: Muhtemelen...
  16. Ricciardo

Yardım Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi - 5k (XDrive - XPrime - Hawk)

Arkadaşlar selam. Kafamda birkaç model var, max bütçe 5k. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Hawk görsel olarak en hoşuma giden ama kol kısmı aşınıyor yıpranıyor denmiş, bel desteği araya giriyor denmiş. Ayrıca markanın desteği nasıl bilmiyorum...
  17. Ricciardo

Yardım Telefon Kaplatmak İyi Mi?

Arkadaşlar yeni telefona geçtim, malzemesi hakkında bilgi sahibi olabilmeniz adına söyleyeyim modeli: S23 FE. Benim istediğim açıkçası sadece silikondan düz, ince ve yumuşak mat siyah kılıf. Dün bir telefoncu kaplayabilirim dedi ancak hiç bilmediğim için girişmedim. Telefon kaplatmak nasıl bir...
  18. Ricciardo

Juul mü yoksa Juul2 mi?

Arkadaşlar merhaba, bu ikisinden birini satın almayı düşünüyorum, şimdiye kadar hiç e-sigara kullanmadım. sadece puff tükettim ancak maliyeti çok yüksek oluyor. Ice aromalarını seviyorum ve Juul modelleri hoşuma gitti. İlk juul modelinde sanırım bir sızdırma sorunu varmış, bunun dışında iki...
  19. Ricciardo

YD Pixel Cihazlar Hakkında

Arkadaşlar bugün duyurulan yd telefonların kayıt ücretine yapılan zamdan sonra merak ettim, Google Pixel cihazlara imei atılabiliyor mu? Tamamen bilgi amaçlı soruyorum 😅
  20. Ricciardo

Çözüldü✓ NZXT H210i, h.o - g.o?

Arkadaşlar bu akşamki indirimde 1k ya H210i beyaz satın aldım. Uzun zamandır beyaz mini kasa istiyordum. Güncel kasam Thermaltake Vesa T25, psu sunu kullanmak istiyorum. Anakart: Asus H610M-K D4 ekran kartı: Asus Dual 2060 Evo İşlemci: 12100f, stok fan Bu sistemi yeni kasaya taşıyabilir miyim...
Geri