Arama sonuçları: *

• Users: LalaMüfik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LalaMüfik

8-10 k arası sistem veya laptop tavsiyesi

başlıkta belirttiğim gibi 8-10 arası bilgisayar arayan bir tanıdığım var. İster laptop ister toplama ister hazır sistem olsun bilgisayar istiyor ama kasalıya daha yatkın gibi. Kendisine 8-10 k arası çok iyi bir sistem bulamayacağımızı belirttim ve maximum 12 bin tl ye çıkabileceğini söyledi...
  2. LalaMüfik

100 Tl gamepad tavsiyesi

En düşük bütçeye en kalitelisi üst seviye olmak zorunda değil zaten bu bütçeye olamaz sadece arada fifa oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için sağolun.
  3. LalaMüfik

Güzel Wallpaper tavsiyesi

uzayımsı renkli wallpaperleri sevmiyorum daha çok gece ışık yansımalı ve çift renk kombinden oluşan duvar kağıtlarını beğeniyorum (oyun film karakter tarzı wallpaper atmayın lütfen)
  4. LalaMüfik

Rdr2 türkçe yama tavsiyesi

Rdr2 yi rahat bir kafayla oynayıp bitirmek istiyorum ve oyunu bir anca bitirip giderek değil anlaya anlaya bitirmek istiyorum bu yüzden türkçe yamaya ihtiyacım var aranızda kullanan varsa tavsiye edebilirmi?
  5. LalaMüfik

Ücretsiz edit programı tavsiyesi

bana bir tane fotoğrafları 0.3 sn şeklinde ayarlayayıp video haline getirebileceğim edit programı lazım hali hazırda movie maker windows 10 kullanıyorum fakat nedense fotoğrafların geçme süresi 1 sn altına inmiyor sınır o ve edit akıcılığı konusunda şarkıyla uyumlu olmuyor 1633187618 ?
  6. LalaMüfik

Hs50Pro için equalizer tavsiyesi

valorant oynuyorum ve ne kadar yüksek sesle oynasamda ayak sesleri ayırt olmuyor ve bir türlü istediğim equalizer ayarını bulamadım biliyorsanız tavsiye edebilirmisiniz?
  7. LalaMüfik

Valorant düşük gpu kullanımı

beyler sistem imzamda ben bu sistemle aktif oyun içi max 200 görüyorum benchmarklarda 300 350 felan görüyor gpu kullanımı %30 cpu kullanımı %70 e felan çıkıyor en düşük ayarda oynuyorum ama ultrada da aynı sorunu yaşıyorum 110 fps felan düşüp günde bir de olsa 1 sn takılma oluyor sebebi nedir ve...
  8. LalaMüfik

2000 TL İKİNCİ EL SİSTEM TOPLAMA?

soru başlıkta ben x3440 ve hd7850 düşünüyorum açıkcası 1617017196 up up
  9. LalaMüfik

Assassin's creed Valhalla için türkçe yama tavsiyesi?

https://www.nexusmods.com/assassinscreedvalhalla/mods/16?tab=files&file_id=251 ben bu linki buldum ama üyelik istiyor başka varsa tavsiyeye açığım
  10. LalaMüfik

8000 tl laptop tavsiyesi

oyun oynanacak en uzun ömürlü sistem
  11. LalaMüfik

Hd7850 yanına işlemci anakart tavsiyesi 2.el

arkadaşım hd 7850 alacak yanına çok az bütçeye işlemci anakart düşünüyor cpu gpu yu rahatça beslesin yeter valorant cs oynatsın yeter bir de directx11 isteyen battlefield tarzı call of duty tarzı oyunları seviyor belki gta 5 de oynar 1080 p oynanmayacak bu arada 1280x720 oynayacak oyunları...
  12. LalaMüfik

550 tl bütçe ile ikinci el ekran kartı

valo oynayacak diretx 11 gereksinimli oyunlar oynayacak bu kadar işlemci core 2 cpu 6420 2.13 ghz 1614546481 up up
  13. LalaMüfik

1660s satılıp rtx 3060 alınır mı?

1660s kartımı bir miningci bulup fiyatının üstünde elden çıkarmayı düşünüyorum rize içi ikinci el satım yapacağım için 6-7 k arası bulursam satacağım(kesinlikle pc den anlamayan kişileri kazıklamayacağı) oradan gelecek parayla 25 şubat ilk 3060 stoğundan almayı hedefliyorum açıkcası ve işlemci...
  14. LalaMüfik

bu sistem ikinci el ne kadar satılır?

Kasa : Ranker Virgo Anakart: B450M S2H İşlemci : Ryzen 5 2600 3.4ghz Ekran Kartı: XFX RADEON 5500XT 8GB 128bit GDDR6 Ram: XPG 8GB 3200 MHZ D30 SSD : APACER PANTHER 240GB PSU : ZALMAN ZM550 550W 80+ Klavye : ASUS TUF GAMING K5 Mouse : LOGITECH G203 GAMING MOUSE Monitör: MSI G241 OPTIX 23.8 HZ...
  15. LalaMüfik

cs go map yüklenirken masaüstüne atıyor

arkadaşımın kötü bir pc si var fakat cs de vs atarken 2 v 2 aim redline gibi haritaları açabilecek gücü var 40 fps o maplerde az kişiyle oynarsak veirr fakat oyunda map yüklenirken sonda masaüstüne atıyor hareket edebiliyor ateş edebiliyor fakat masaüstü gözüküyor ve alttan cs ye bassa bile hep...
  16. LalaMüfik

Valorant toxic kitle ve rankıma olan zararı ...

konuyu saçma bile bulabilirsiniz ama artık bıktım cidden hergün aim kasıp geliştirdiğim oyunum bu toxic kitle yüzünden berbat bir hale geliyor bu berbat kitleden bazı gruplar; 1) 9 yaşında çocuklar: tamam benimde yaşım 16 küçük ama 9 yaşında bir çocuk aileme anama babama bildiği küçük...
  17. LalaMüfik

intel( r) Core(TM)2 CPU 6420 2.13 GHZ maximum besleyeceği kart nedir?

soru başlıkta 1612990704 up up
  18. LalaMüfik

ucuz sistem upgrade tavsiyesi?

evet soru başlıkta bütçe lazım olana göre değişecek yeni işlemci yeni anakart ve ram giriş seviye olacak ekran kartl r7 240 veya gtx 750ti yaparız adamın ssd var ikinci elden en uygun işlemci ve anakart ne olur sizce?
  19. LalaMüfik

Nvidia 461.40 driver sorunu

güncellemeyi geç gördüm ve bugün indirdim sorunum şu ki artık nvidia denetim masasını kullanamıyorum ve digital vibrance ayarı benim için önemli bir ayar ne yapmam gerekiyor?
  20. LalaMüfik

görev yönetici ağ hızları çok dengesiz

canlı yayında maç seyrediyordum ve bir anda donup gitmeye başladı görev yöneticisinden ağ hızlarına baktım 29 mb 8 kb gidip geliyor sebebi nedir internet mi sorunlu pc mi?
Geri