Ücretsiz edit programı tavsiyesi

LalaMüfik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,049
bana bir tane fotoğrafları 0.3 sn şeklinde ayarlayayıp video haline getirebileceğim edit programı lazım hali hazırda movie maker windows 10 kullanıyorum fakat nedense fotoğrafların geçme süresi 1 sn altına inmiyor sınır o ve edit akıcılığı konusunda şarkıyla uyumlu olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana bir tane fotoğrafları 0.3 sn şeklinde ayarlayayıp video haline getirebileceğim edit programı lazım hali hazırda movie maker windows 10 kullanıyorum fakat nedense fotoğrafların geçme süresi 1 sn altına inmiyor sınır o ve edit akıcılığı konusunda şarkıyla uyumlu olmuyor
?

Davinci Resolve

Movavi ya da Windows 10 un kendi edit uygulaması "fotoğraflar"

Davinci Resolve biraz fazla gelir bu kadar basit bir işe öğrenmesi falan biraz zor ama başka program bilmiyorum ücretsiz. Ama davinci kullanmanız sizin için daha iyi olur editlerinize renk vb şeyler eklemek isterseniz ilerde

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

?
Shotcut

Geri