Arama sonuçları: *

1. S

KEKO nun hakaret sayılmaması

Evet keko kelimesi hakaret sayılmıyor, kaba söz olarak değerlendirilmiyor. Kelime anlamı gerekçe gösteriliyor. Bu kelimeyi ben üzerime kabul etmiyorum ve saygısızlık olarak algılıyorum. Çünkü cümle içerisinde kullanış şekli itibariyle bu amaçla kullanıldığı bariz ortadadır. Kabul edenler bu...
  2. S

Ubisoft kredi kartı ödeme hatası

İlk denemede başarız oldu. Ikinci denemede ödeme sayfasından işlemi tamamladım, telefona onay mesajı da yansıdı onayladım. O da ne? Karttan para çekilmemiş ve oyunlar gelmemiş. Bu nasıl olabilir herhalde bir hata oldu deyip tekrar denedim ve artık kartı kabul etmiyor sistem (çok deneme hatasına...
  3. S

Uygun fiyatlı hangi direksiyonu önerirsiniz?

Kontorland ap7 Rampage f500 Şimdilik idare edebilecek bir direksiyon alacağım, öneriniz hangisi olur? 2000 ₺ üst limitle başka öneriniz varsa yazabilirsiniz. Önerisi olanlara şimdiden teşekkürler. Not: 2. el direksiyon asla kullanmam.
  4. S

M2 SSD Hikvision E2000 1TB

Amazon.com.tr üzerinden satın aldım (12 taksit imkanı ve kuponum vardı). Hikvision E2000 M2 SSD'nin farklı boyutlarda 256/512/1024/2048 GB seçenekleri vardır. Hikvision Çinli bir firma. Genellikle güvenlik üzerine ürünleri üretiyor. 2001 yılında kurulmuş. Ülkemizde pek bilinen bir firma değil...
  5. S

Sıvı soğutma montaj için fikir danışma

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08Q7L3N4W/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 1468 TL fiyata aldım. 12x taksit imkanı ve vade farkı olmadan. Fiyatlar uçmaya başlayınca düşünmeden aldım (malum döviz uçuyor ve diğer siteler şimdiden fiyatları uçurmaya başladı). İşlemci: 5600X Kasa...
  6. S

ETH phoenix ile hata aldım, T-rex ile binance pool kazılır mı?

Phoenix ile gece sabaha kadar düzgün şekilde kazım yaptı. Saat öğlen 12'de kazım bozuldu. Kırmızı yazı ile incorrect eth share from GPU1 yazmaya başladı. Binance'den kontrol edin kazımın hesaba yansımadığını gördüm ve durdurdum. Nereye gidiyor bu kazım onu da anlamadım? Şimdi T-rex miner...
  7. S

Yardım 2. el aldığım ekran kartı test sonuçları iyi mi?

Asus Rog Strix OC 3060 Ti Testlerde sıcaklıklar 59 dereceyi geçmedi. Ekran kartını 2. el olarak aldım, kart zaten yeni çıkan bir kart ve 2 aylık henüz. Testlerden yana bir problem olmadığını düşünüyorum. Sizce sonuçlar nasıl? Fanlar aşırı sessiz çalışmakta, ihtiyaç olmayınca duruyor...
  8. S

Öneri 2. el aldığım 3060 Ti ekran kartı geldi, hangi testleri önerirsiniz?

3D Mark ve Furmark yeterli olur mu? Başka test de yapayım mı?
  9. S

🔥İndirim Godfall alacağım ama bu paraya değer mi?

Görselleri çok hoşuma gitti oyunun, biraz videolarını izledim ve beğendim. Daha uygun fiyata bu görsel kalitede başka oyun var mı bilmiyorum. Biliyorsanız buna benzer oyun önerilerine de açığım. Mağazadaki ilk sayfada 'Mevcut Değil' yazıyor. Tıkladığımda ise böyle bir sayfa ile karşılaşıyorum...
  10. S

Bu kulaklık standını sanayide kaça yaparlar (logosuz)

https://www.incehesap.com/asus-tuf-serisi-metal-kulaklik-standi-fiyati-49033/ Soru başlıkta.
  11. S

Ekran kartı piyasası borsa gibi oldu, noluyor böyle?

Salı anlaşıp (23 Mart), çarşamba günü (24 Mart) elime geçen Gigabyte 3060 Ti Gaming OC (11.750TL) fiyatla 2. el olarak kartı aldım. Elime geçtiği gün arkadaşımla konuşurken bana sat 13000 TL'ye dedi. Yok dedim ama çok ısrar ettiği için sattım, tekrar düştüm yollara ekran kartı aramaya. Perşembe...
  12. S

Gigabyte 3060 ti Gaming OC hakkında fikriniz nedir ve anakart için yardım?

Gigabyte 3060 Ti Gaming OC modelini aldım, 2 gün sonra elime geçecek. Ekran kartı nasıldır sizce? Isınan bir model mi, performansı nasıldır? (Umarım üzmeyecek bir modeldir) Kartı almadan önce niye sormadın diyen olmasın çünkü sorma gibi bir şansım yoktu, biliyorsunuz şu sıralar hızlı davranan...
  13. S

Yardım Amazon de veya fr hediye linki ve garanti nasıl işliyor bilen?

Amazon de ve Amazon fr alınmış ve sıfır satılan 2 adet ekran kartı buldum. Biri 3060 ti, diğeri 3070 Asus Rog ikisi de. Bunlardan alırsam benim hesabıma hediye linki paylaşacaklarını söylediler. Bu şekilde benim hesabıma tanımlanıp benim adıma global garantisi oluyor mu? 1 ay değişim hakkım...
  14. S

R5 3600 sistemimi sizce arkadaşıma kaça satabilirim (ekran kartsız)?

CPU: Ryzen 5 3600 Soğutma: Corsair H80i GT Anakart: Asus Prime X570-P RAM: G.Skill 2x8 GB 3200 MHz CL16 (SniperX orman kamuflaj) PSU: CM Mwe White 650W 80+ Kasa: Sharkoon Nightshark RGB Kasada 3 adet kendi fanı bulunmakta, bunun yanında 3 adet daha fan ile toplam 6 adet var. Fan yüzünden...
  15. S

3060 Gigabyte Vision VS MSI Gaming X Trio hangisi?

Arkadaşlar malesef komşum bir kaç gün içerisinde bu ekran kartlarından birini pahalı pahalı alacak. Alınmaz gibi yorumlar atmayın boşu boşuna. Fiyatları aynıdır. Hangi ürünü alırsa daha iyi olur? https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060VISION-OC-12GD#kf...
  16. S

Yurtdışından ekran kartı alışverişlerinde sahte sitelere dikkat

https://britishminers.com/product-category/gpus-video-graphics-cards/ Fiyat uygun verilmiş ancak gerçek bir satıcı değildir. Dolandırılmayınız. https://uk.trustpilot.com/review/britishminers.com Bu ikinci yazdığım linkte üstteki sözde satış sitesinin dolandırıcı olduğunu bir çok üye yazmış...
  17. S

Ekran kartım satıldı sizce 10K bütçe ile ne alabilirim? Beklemeli miyim?

RTX 2060 Super 7000 TL'ye sattım. Elimde de 3000 TL vardı ve toplam 10K bütçem var. Bütçeyi gelecek aylarda artırabilirim. Ekran kartı bulamazsam bekleyeceğim. 10 K bütçe ile şu an alabileceğim en ekran kartı tavsiyeniz nedir?
  18. S

RTX 2060 Super ekran kartıma 7000 TL teklif geldi, satmalı mıyım?

Elimde mining çıkması RX 6800 var, şu an onunla mining yapmaktayım. Bir de oyun bilgisayarımda imzamda da yazan RTX 2060 Super takılı. Ekran kartımı satarsam geçici olarak RX 6800 ekran kartını oyun bilgisayarına takacağım. RTX 3070 uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum (maksimum 11-12K...
  19. S

UPS fanına yavaşlatma yaptım (Fan tavsiyesine de ihtiyacım var)

GARANTİ DIŞI kalsa da umurumda değil, içini açtım UPS'i uzun uzadıya inceledim ileride belki akülerini değiştirmem gerekirse diye, çok basit değişim yapılabilir, iyi tasarlamışlar. İç düzeni mükemmeldi, Online-UPS olduğu için fan amperinin denk gelmesi gerekiyor yoksa devreler arıza sinyali...
  20. S

RTX 3060 mı, RX6800 mi? Yoksa RTX 3070 beklemeli miyim?

Asus Tuf RTX 3060 fiyatı 5200 TL (markayı tam hatırlamıyorum) RX 6800 fiyatı 7250 TL İkinci el olarak elden alışveriş şeklinde buldum. Sizce hangisi? İki ürün de yurtdışından gelme, 1 aylık ürün bir tanesi. Her türlü testini yapmama izin var bu arada, satıcı ile konuştum. Alınır mı ne dersiniz...
Geri