Arama sonuçları: *

• Users: emrew1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrew1

Sahibinden Ürün Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhabalar, bugün sahibinden konuştuğum birinden 0 açılmamış Playstation 5 almaya gideceğim nelere dikkat etmem lazım açılmamış olduğu için test edemeyeceğim arızalı ürün vb çıkarsa ne yapmam gerekir teşekkürler şimdiden.
  2. emrew1

Playstation 5 internetsiz oyun oynama

Tekrardan Merhabalar, çok fazla konu açtım ama almadan önce emin olmak istiyorum dijital sürüm alırsam evde yüklediğim oyunları sonradan internetsiz bi ortamda oynayabilirmiyim Düzeltme: Anlaşılması için daha detaylandırıyım PS Store üzerinden alıp indirdiğim oyunları internet olmadan...
  3. emrew1

Playstation 5 hangi sürüm koduyla alınmalı?

Merhabalar, hayırlısla bugün sahibindende bulacağım güzel bir ilanla Playstation 5 sahibi olacağım fakat bir çok farklı ürün koduyla karşılaştım hangisinin yeni hangisinin eski olduğunu anlayamadım 15 bin civarında 0 bir Playstation arıyorum istanbul içi (bugün almam lazım çünkü) aslında bütçemi...
  4. emrew1

Playstation 5 Alınır mı ?

İyi akşamlar, uzun zamandır konsol almak istiyorum elimdeki bilgisayardan çok daha rahat olduğu için fakat hangisini alsam bilemedim önce el konsolu alayım dedim Steam Deck’e baktım fakat pek ikna olmadım özelliklerinden dolayı, Asus Rog Ally fiyat olarak cazip gelmedi sonuç olarak klasik...
  5. emrew1

CS:GO Kasa açma siteleri

Beyler Eğlencesine 100 lira falan atıp kar etmeden 10 kasa falan açabiliceğim güzel bi site lazım steam profil fotosu falan değiştirmeyen kâr amacım yok sadece eğlencesine böyle 1-2 liralık kasalar falanda olur dediğim gibi güvenilir az paraya katlamasada çok kasa açan bi site lazım 1680901590...
  6. emrew1

(TAMAMLANDI) RTX 2060 sistem 2. Elde ne kadara satılır ?

İyi akşamlar son zamanlarda çok açmadığımdan 2019’da aldığım bilgisayarımı satmak istiyorum çok düşündüm parçaları yükseltip ara sırada olsa oynamak için tutsam mı diye ama onun yerine konsol almaya karar verdim (Steam Deck) hem çok seyahata çıktığımdan hemde çoğunlukla hikayeli oyunlar...
  7. emrew1

Steam Deck ile Bilgisayar değiştirmek

Merhabalar elimde Asus Rog Strix 2060, AMD Ryzen 5 3500X ve Corsair Dominator 16GB ram’e sahip bir bilgisayar var (temel özelliklerini yazsam yeter diye düşündüm) Steam Deck almayı düşünüyorum daha rahat olur diye bilgisayarda boşta kalmasın diye satıyım diyorum sizce mantıklı mı bilgisi olan...
  8. emrew1

Steam Deck 512GB Alınır mı ?

Merhabalar Steam Deck almayı düşünüyorum fiyat vs birisiyle anlaştım fakat almadan önce biraz daha araştırayım derken bütün Tr kanalları olumlu düşünürken Donanım Arşivi Youtube kanalının olumsuz düşündüğünü gördüm o yüzden bi forumdada sormak istedim iyi akşamlar Not: Konsollar bölümüne Steam...
  9. emrew1

2023 Yılında Hala Alınabilecek El Konsolları

Merhabalar, yazları tatil şehir dışı falan derken evdeki bilgisayar ile oyun başına oturamıyorum ve hayatın karmaşasından uzakta olan vaktimi özlüyorum şahsen günde 2-3 saat olsada. Sizden isteğim şuan alınabilecek en iyi konsolu önermeniz şahsen ben nintendo güzel olur diye düşünüyorum ama...
  10. emrew1

Bu sisteme geçilir mi ?

Merhabalar şuan 2060 + 3600X kullanıyorum elimdeki Corsair Dominator ramleri ve 650W Psu’yu sistemimden alarak resimlerle belirteceğim sistemi toplamak istiyorum sizce nasıl ? Not: İsteğim çok yüksek performans değil görüntüsü daha önemli bunuda belirtmek istedim.
  11. emrew1

Hangi oyunu alabilirim ?

Evet ikisi alakasız oyunlar fakat daha önce ikisinide oynamadığım için soruyorum steam hesabımda kalan 50 lirayı eritmek için Battlefied 1 veya 4 mü alayım yoksa Age Of History 2 mi ?
  12. emrew1

0xc000007b Asetto Corsa Hatası

Sorunum Eklerde Görüldüğü Gibi Ne Yapıcağımı Bilemiyorum
  13. emrew1

Birleşik Krallıktan Mont Almak

Merhabalar bedeli 291.03 Pound olan montu Birleşik Krallıktan istetmek istiyorum fakat gümrük meselesi kafama takıldı ne kadar vergi öderim veya ürünün bana asla ulaşmaması gibi bi durum olabilir mi bilgilendirirseniz sevinirim
  14. emrew1

Pc İçin Hikeyeli Oyun Önerisi Lazım

2 Yılıdır bilgisayar ile oyun oynuyorum fakat cs valorant ets gibi oyunlarla geçti bu 2 yılım artık bu tür oyunlar sarmamaya başladı ilk olarak gta 5 alacağım daha sonrasında önerebileceğiniz oyunlar varsa ve bunları belirtirseniz sevinirim not: Battlefield Yada Forza gibi tamamen savaş...
  15. emrew1

Bu Sıcaklık Değerleri İyi Mi ?

Merhaba, Günümün Neredeyse Tamamını Valorant İçin Ayıran Biri Olarak Sıcaklık Değerlerimin Nasıl Olduğunu Sormak İstedim Size. Sıcaklık Değerlerim; İşlemci: 84 Ekran Kartı: 60 Not: Oyunu 2K Full Ayarlarda Oynuyorum.
  16. emrew1

Valorant Düşük Fps Veya Çözünürlük

Merhaba, Valorant Oynamaya İlk Başladığımda Oyuna Girip Ayarları Maksladım Bildiğim Bilmediğim Herşeyi O Zamanlar Bilgisayarımı Daha Yeni Almıştım Ve Maksladığım Şeylerin Arasında Çözünürlükte Varmış Ve Ben Bunu Yeni Keşfediyorum. Konuya Gelirsek Ben Çözünürlüğü Fark Etmeden 2K’ya Çekmişim Ve...
  17. emrew1

Modem İP Ve Cihaz İP İle Ne Yapılabilir ?

Başlıkta Belirttiğim Gibi Modemi Sıfırladım Ama Cihaz İP Nasıl Değişir Yada Değişmezse Ne Yapılabilir
  18. emrew1

65-70K Oyuncu Sistemi

Konu Bu Başlıktaki Gibi Klavye Mouse Kulaklık Ve Monitör Falan her şey Dahil Olacak Genellikle FPS Oyunları Oynuyorum Konu Troll Değil Gerçek Aynı Zamanda Ablam İç Mimar Olduğu İçin Onun Programlarını Bu PC’de Yapacak.
  19. emrew1

Gartic.io İsteyen Gelsin

https://gartic.io/044tE3Ki
  20. emrew1

İnceleme Valorant VS Counter Strike Global Offensive

Merhabalar Bugün 2 Büyük Online FPS Oyunu Olan Valorant Ve Counter Strike Global Offensive’ı Karşılaştıracağım Kendi Çapımda Hadi Başlayalım😊 1. Skinler Ve Onları Elde Edişimiz Öncelikle Skinlere Bakalım. Valorant Oyunundaki Skinlerin Gerek Sesleri Gerek Animasyonları Benim Açımdan CS:GO...
Geri