Arama sonuçları: *

• Users: L1XUEW3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L1XUEW3

Xbox one s 2024 de alınır mı?

Xbox one s alasım var sabah 7 den öğlen 3 e kadar calişsam alıyorum 10 gün ve bu cidden benim için para değil yanında adam baya oyun olan e postada vericek rdr2 gta5 gibi bilinen oyunlar hepsi 1080p 180hz monitör ile oynayacağım yeni çıkan oyunlar bundada var mı Xbox series x e çıkan oyunlar one...
  2. L1XUEW3

RDR2 fsr 3 modu geldi

bir yabancının videosunda gördüm şu an pc sinde rdr2 olanlar yapabilir mi bizde öğrenmiş oluruz.
  3. L1XUEW3

istediğim oyuna fsr 3 modu kurabilir miyim?

Fifa 23 e kurmak istiyorum ne yapmam lazım fifa da normalde dlss ve fsr yok ekran kartım rx 570.
  4. L1XUEW3

Logitech F310 2. el konsol bazı tuşlar algılamıyor

Sadece b a ve fotoğrafta ki tuşun sol sağ alt tuşu çalışmıyor. Test ettiğim yer çalıştırdan konsol deneme yeri.
  5. L1XUEW3

600 700 TL kulaklık önerisi

600 700 TL kulaklık önerilerine açığım elimde ki kulaklık GTX Venom Gaming Headset Bu idi driveri da sorunluydu müşteri hizmetleri de hiç ilgilenmiyordu iadesini yapacaklar 492 TL 700 TL'yi Max 50 TL geçebilirim.
  6. L1XUEW3

acer nitro 5 hdd önerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-5-5600h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qb9ey-004-p-HBCV000046NMN3?magaza=Hepsiburada Laptop bu bilgisayarımda 1.5 yıldır WD Blue 7200RPM HDD kullanıyorum aynısını almak istiyorum link varsa atar...
  7. L1XUEW3

Yardım Steam RDR2 birden silindi

RDR2'ye girdim. 30 dk oynadım, sonra alt F4 attım sonra Steam kütüphanede ki oyna yazısı birden yükle oldu. Dosyalara bakayım dedim dosyası yok, her şey silinmiş. Nasıl çözerim bu sorunu? İndirme hızım 1.5, bu oyunu tekrar yükleyemem. hdd tune testimde diksde bir sıkıntı çıkmadı.
  8. L1XUEW3

i7 2600 sistemde CS:GO Alt Tab'dan sonra çözünürlük bozuluyor

Alt Tab veya Windows'a döndükten sonra oluyor bu. Silip tekrar yükledim düzelmedi yardımcı olursanız çok sevinirim. AMD ekran kartı kullanıyorum.
  9. L1XUEW3

Sadece Online Oyunlarda Fps Drop Yiyorum

sadece online oynadığım oyunlarda oluyor bu rekabetçi oyunlarda işlemci birden 1.6 ya düşüyor sonra tekrar 3.5 ghz lara çıkıyor nihai performans modunu açtım fakat halen daha aynı drop yemekten kurtulamıyorum işlemci sıcaklığım 15 dk lık strest testinde ma x 56 derece gördü yardımcı olursanız...
  10. L1XUEW3

Hangi ekran kartını alamlıyım

Shappire rx 580 4 gb güvenlik etiketi üzerinde gigabyte rx 580 4 gb güvenlik etiketi üzerinde msi armor rx 570 4 gb msi gaming x rx 570 4gb
  11. L1XUEW3

Klavye makro nasıl atarım?

Klavyemin yazılımı var zaten lolde CTR6 yapmak için . ya atamak istiyorum nasıl yapmam lazım
  12. L1XUEW3

RDR hector fellowes'u

Deidği tuşa basınca fareden direkt silah çekiyor ne yapcam anlamadım. https://www.hizliresim.com/ma4l6me
  13. L1XUEW3

Turbo boost nasıl açılır

İşlemcim İ7 2600 Sıcaklıklar çok iyi 50 55 derece arası yeni anakart PSU SSD almadan önce bu sorun yoktu BIOS ile bir ayarı varmış sanırım bunun ne yapmam lazım nihai performansa aldım dengeliyede aldım aynı sorun devam ediyor yardımcı olabilecek üyeler var mı acaba ?
  14. L1XUEW3

Windows 10 aygıtınızın onarılması gerekiyor

Video da ki gibi düzelmiyor bir türlü hizmetlerden valorant girmem için vgc açtım yeniden başlatım böyle oldu ne yapmam lazım.
  15. L1XUEW3

Biosa giriş yapamıyorum

Dün girebiliyordum BIOS'a şu an açılış ekranın Esonic yazmıyor direkt siyah ekran ardından Windows logosu geliyor BIOS'a girme tuşuna basmama rağmen işlemcinin sanallaştırmasını ve Turbo'su kapalı BIOS'a girdiğimde hangi ayarları açmalıyım? i7 2600 işlemci H61 anakart.
  16. L1XUEW3

fsp psu elektirik gitmelerine karşı korur mu?

Elektiriğin hafta 3 4 kere gittiği bir yerde yaşıyorum bu yüzden kaliteli bir psu sipariş ettim işimi görür mü elektiriği korur mu eski psu elektirk gitmesi sonucu anakartımı öldürdü şimdiden yazanlara teşekkür ederim.
  17. L1XUEW3

FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W ALINIR MI?

Yaklaşık haftada 3 4 kere elektiriğin gitti bir yerde yaşıyorum o yüzden fsp markası almaya karar verdim kaliteli oluğu için işimi görür mü elektirik gtimelerine karşı korumlı diye biliyorum da zaten ve attığım linkten alınır mı satıcı pazarama vs...
  18. L1XUEW3

Yardım Elektirik Gitmesi Sonucu Anakartımın Chipseti Yandı!!!

Arkadaşlar yaşadığım yerin en iyi pc si ne gittim samsunun pc yi verdim elektirik gitti geldi geldiğinde böyle bir sorun oldu dedim o baktı biraz öncede beni aradı 1.500 tl masraf chipset yanmış dedi zaten anakart trendyolda 633.82 kuruş ama anakart alsanda belki çalışmayabilir dedi psu da sorun...
  19. L1XUEW3

Eltirik kesintisi sonra arızalanan anakart

Elektirik birden gitti ve tekrar geldiğinde pc açılmadı 0. ram denedim yine açılmadı yeni psu denedim yine açılmadı bilgisayarcıya götürdüm durumu anlatım byük ihtimal anakart kondansatör yanmıştır dedi tamir ederiz ve ya 2. el den 600 tl 700 tl ye 0. ları bulunuyor dedi bunun tamir masrafı...
  20. L1XUEW3

Hangi psu tercih etmeliyim?

En mantıklı olanlar bunlar hangisini tercih etmeliyim çok düşük bütçem var eski casper psu um elektirik gittikten sonra öldü taksit ödüyorum o yüzden bütçe ancak bu elektirikin gidip gelmesine dayanıklı olması lazım.
Geri