Arama sonuçları: *

• Users: Lethrenn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Freesync teknolojisi hakkında

Freesync özelliğine sahip aoc 240hz curved bir monitörüm var fakat freesync açınca ekran arada bir titriyor yani parlaklığı artıp düşüyor gibi oluyor o yüzden freesync özelliğini devredışı bıraktım fakat bu sorunu nasıl çözebilirim? nvidia ekran kartım var freesync kapatmam doğru mu? ya da...
  2. L

350₺ PC için Gamepad önerisi

350/370₺ civarında PC için gamepad önerebilir misiniz? genelde forza horizon 4 gibi oyunlar oynayacağım, kronik sorunları olmayan, uyumlu çalışan bir gamepad düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. L

RTX 3080 Garip Bir Sorun

Arkadaşlar geçen hafta RTX 3080 aldım, oyunlara girince 5 dakika bir sıkıntı yok, 5 dakika sonra ekran rengi beyaz oluyor ve ekran kartından çok tiz bir ses geliyor ve ekran kartı fanları çıldırıyor, sıcaklığa bakınca 120 derece gözüküyor. Servise gönderdik ekran kartını ama sorun yok diyip geri...
  4. L

RTX 2060 Super ile 2K Monitör Kullanmalı mıyım?

Arkadaşlar RTX 2060 SUPER ekran kartım mevcut, 2k monitör alsam kaç fps kayıp yaşarım veya rtx 2060 super'de 2k monitöre gerek yok mu?
  5. L

Yardım Rode Podcaster Almam Yeterli Midir?

Arkadaşlar sadece Rode Podcaster mikrofon alıp bilgisayara takıp kullanmam yeterli midir? yoksa harici bir ses kartı falan almam gerekiyor mu? Anakartım: Biostar b450mh
  6. L

Max 2800-2900 civarı 240hz monitör önerisi

Max 2800-2900 civarı 240hz monitör önerisi yapabilir misiniz? aradığım özellikler: 27 inch, curved, 240hz
  7. L

Monster Aryond A27 Alınır mı?

Monster Aryond A27 Alınır mı? Yoksa Gamepower Instense x40 mı almalıyım?
  8. L

Öneri Nasıl Kendi Oyunumu Yaptırabilirim?

Arkadaşlar merhaba, kendi fps 5v5 rekabetçi oyunumu yaptırmak istiyorum. Fiyatı önemli değil. Oyunu tasarlayacak ve bitirecek, geliştirmeleri biz yapacağız. Zula gibi p2w olmayan gerçek bir fps 5v5 rekabetçi oyunu yaptırmak istiyorum. Öneri verebilir misiniz?
  9. L

Yardım Monster Aryond A27 240hz Monitör Alınır mı?

Arkadaşlar bu monitör alınır mı? ışık sızması var mı? kaliteli mi ve kullanan var mı? fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
  10. L

RTX 2060 SUPER ve r5 3500x ile valorant kaç fps alırım

RTX 2060 SUPER ve r5 3500x ile valorant kaç fps alırım ultrada
  11. L

Max 400₺ Sallanmaz, Kaliteli, Çift Monitör + Kasa Sığacak Masa

Arkadaşlar max 400₺ civarı kaliteli, sallanmaz, çift 27 inchlik monitör ve kasa sığacak şekilde bir masa arıyorum. genişliği 1.60 ve üzeri olursa çok iyi olur.
  12. L

Yardım AOC C27G2ZE/BK 27 nasıldır?

Arkadaşlar bu belirttiğim monitör nasıldır? ışık sızması var mı, ölü piksel var mı vs vs.
  13. L

Öneri Max 3000₺ Civarı 240hz Curved Monitör

Arkadaşlar max 3000₺ civarı 240hz curved 27 inch kaliteli bir monitör önerebilir misiniz?
  14. L

Gamepower Markası Neden Kötü?

Gamepower monitörüm vardı (ışık sızması var), gamepower klavyem vardı (1 ay sonra tuşları basmamaya başladı) gamepower mouse vardı (sol tiki basmamaya başladı) gamepower kulaklığım vardı (sağdan ses gelmemeye başladı) sizce gamepower markası neden iyi ürün üretmiyor? neden tüm eşyaları hemen...
  15. L

Valorant ve CSGO Efsane Oyunlardır

Arkadaşlar bu oyunlar efsane ya hiç hile yok Siz de oynayın csgo ve valorant süper oyun rankım global ve hiç hile gelmedi ıvj
  16. L

Hileler Yüzünden FPS Oyunlarını Bırakıyorum

CS:GO'yu yakın zamanda hileler yüzünden bırakmıştım ve valoranta yöneldim. İlk başlarda valorantta hile yoktu fakat hileler artık çoğaldı adam zıplayarak hs atıyor tek ulti ile tüm herkesi alıyor ve işin garip tarafı adamlar duvar arkası hs atıyor, koşarak zıplayarak jett uçarak hs atıyor falan...
  17. L

240hz 1ms 27 inch va panel monitör önerisi

Arkadaşlar max 3k ya sorunsuz, ışık sızması olmayan, mümkünse curved, 27 inch, 240hz 1ms monitör önerebilir misiniz? 1605344104 up up
  18. L

Ufak Bir Sorun Yüzünden Servise Gönderdiğim Monitör Kırılmış Ne Yapmalıyım?

Ufak bir sorun yüzünden servise gönderdiğim monitör ya kargoda ya da serviste panelini kırmışlar para istiyorlar ne yapmalıyım?
  19. L

Farklı sorundan dolayı gönderdiğim ürün servise kırık gitmiş

Farklı sorundan dolayı garantiye gönderdiğim ürün kırık gitmiş para istiyorlar. ne yapmam lazım nasıl yol izlemeliyim? kargolamadan önceki fotoğrafları mevcut
  20. L

Monitörü ışık sızmasından dolayı garantiye gönderdim ama kırık diyorlar

Monitörde ışık sızması vardı servise gönder dediler bende kargolayıp servise gönderdim fakat aradım şimdi durumu öğrendim monitör kırılmış panel değişecek diyorlar para istiyorlar ama ben monitörü ışık sızması olduğu için gönderdim. Monitörün ışık sızmasının fotoğraflarını çektim ve 1 saat sonra...
Geri