RTX 3080 Garip Bir Sorun

Lethrenn

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar geçen hafta RTX 3080 aldım, oyunlara girince 5 dakika bir sıkıntı yok, 5 dakika sonra ekran rengi beyaz oluyor ve ekran kartından çok tiz bir ses geliyor ve ekran kartı fanları çıldırıyor, sıcaklığa bakınca 120 derece gözüküyor. Servise gönderdik ekran kartını ama sorun yok diyip geri geldi şuan eski ekran kartım rtx 2060 super takılı onu kullanıyorum. Ne yapabilirim

Arkadaşlar geçen hafta RTX 3080 aldım, oyunlara girince 5 dakika bir sıkıntı yok, 5 dakika sonra ekran rengi beyaz oluyor ve ekran kartından çok tiz bir ses geliyor ve ekran kartı fanları çıldırıyor, sıcaklığa bakınca 120 derece gözüküyor. Servise gönderdik ekran kartını ama sorun yok diyip geri geldi şuan eski ekran kartım rtx 2060 super takılı onu kullanıyorum. Ne yapabilirim
Forumda hiç mi zengin yok, sorusu yanitsiz kalmiş😭

Son düzenleme:
Tiz sesi coilwhine olabilir bence.

Son düzenleme:
Çok enteresan bir durum. Bende ROG serisinden var böyle bir sorun yaşamıyorum.
Ekran kartından ses gelmesi iyiye işaret değil gibi.
Bence video çekip belgeleyip iade edin veya değişim isteyin. Az para değil sonuçta.

asus tuf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kartın o sıcaklığa çıkması imkansız garanti neden reddetti acaba. Sistem özellikleriniz neler?

Yanıtlarken "Cevap"a basarsanız bize bildirim geliyor.

B450mhz ryzen 5000 destekliyor mu? Bios update geldi mi?
sistemi gamegarajdan almıştım yükselterek aldım ekran kartını değiştirdim normal rtx 2060 super vardı

Çok enteresan bir durum. Bende ROG serisinden var böyle bir sorun yaşamıyorum.
Ekran kartından ses gelmesi iyiye işaret değil gibi.
Bence video çekip belgeleyip iade edin veya değişim isteyin. Az para değil sonuçta.
ben bu durumu bildirdim servis gönderin dedi kronik sandım gönderdim sonuç alamadım videolarını çektim yarın kargolayacağım tekrar

Tiz ses bobin sesi CoilWhine diye geçer bu arada çözünürlük neydi? Yükske fps de olur genelde.
çözünürlük 1080p 2k monitörüm yok henüz ama almayı düşünüyorum

ben bu durumu bildirdim servis gönderin dedi kronik sandım gönderdim sonuç alamadım videolarını çektim yarın kargolayacağım tekrar
Tam olarak neyden kaynaklandığını çözmek zor gibi.
Yani arkadaşlarda söylemişte 120 derece olması imkansız o ekran kartının.
Oyunlara girdikten sonra ekranınızın beyaz olup daha sonrasında ekran kartından ses gelmesi düşündürücü.
İşlemciniz de ekran kartını besleyebilecek güçte.
Açıkcası bilemedim. Servisinde bir şey yok diyip geri göndermesi enteresan.

1080P de dolayı oyunlarda drop, fps düşüklüğü oluyor muydu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,101
Üyeler
190,857
Son üye
Godeater7
Geri